Ko bola', ti ne znas da su oni drukciji, ali tek su na 25% kapacitetajohnnyyK je napisao/la:jao pjesama u "Red Army-a"![]()
yebu ovo, yebu ono![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mozel neko postavit link
Igrali smo bolje s igracem manje i mislim da smo zasluzili dati gol. Stevo promasio prazan gol, jos smo gađali precku, pa i ona Perina sansa. Ma bilo ih je, ali steta poraza.
Ali opet je slavlje veceras, kako god
Ali opet je slavlje veceras, kako god
Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić

-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kao prvo Stevo nije mogao bolje pucati jer mu je jedan igrac bio skroz blizu lopte u bloku od koga se odbija u korner!
Kao drugo sudije su zablistale na knauf areni i jedino tako su nam mogli dati gol! Obratite pozornost pocetak drugog poluvremena kad svira faul kad je bila gol šansa Pere, faul nije bio! Kljucni momenat je ne sviranje faula na Stevom iz cega sljedi akcija i opravdan faul za slobodnjak.U protestima Djuric dobija prvi zuti koji se pokazao kasnije koban za opravdani drugi žuti. Takodjer treba spomenuti i lakat Zvonića! Nego, odoh na proslavu titule prvaka BiH u nogometu za 2014
Kao drugo sudije su zablistale na knauf areni i jedino tako su nam mogli dati gol! Obratite pozornost pocetak drugog poluvremena kad svira faul kad je bila gol šansa Pere, faul nije bio! Kljucni momenat je ne sviranje faula na Stevom iz cega sljedi akcija i opravdan faul za slobodnjak.U protestima Djuric dobija prvi zuti koji se pokazao kasnije koban za opravdani drugi žuti. Takodjer treba spomenuti i lakat Zvonića! Nego, odoh na proslavu titule prvaka BiH u nogometu za 2014
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 10 maj 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Crveni_1922
Banana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
Sta ces drugo ocekivati...cisti skutorluk....nego dobili ste po guzi pa ti kurcu sviraj
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
normala, građani vs. seljaciBanana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
bili ste dobri,ali nedovoljno dobri da uzmete skalp poznatijem klubu iz naseg grada.Vidimo se drugi put ,do tada
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
kojem gradu, gdje se to danas igrala utakmica?rodjak je napisao/la:Dje su oni manijaci,evo ih trazim po svim temama,nikako da ih nadjem,pa kontam da nisu kod vas svratili,znam da im je sada tesko(teze nego vama) pa da ih malo utjesim
![]()
bili ste dobri,ali nedovoljno dobri da uzmete skalp poznatijem klubu iz naseg grada.Vidimo se drugi put ,do tada
gospe ti koliko je adeze platija za ovu izjavu?Banana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
Cestitam "sampioni", danas su vam pomogli pojedine seljacine koje su bile prisutne na utakmici. Ipak sa seljaklukom nemoze niko sa vama, jer mi necemo niti cemo ikada gonjati vase igrace po terenu. To je tek pravi seljakluk.
Koliko ste ono puta presli centar terena danas u prvom poluvremenu?
Bez obzira na rezultat idemo pozdraviti šampione i proslaviti zasluženo osvojenu treću titulu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Čestitke igračima Veleza za pobjedu godine,van terena očekivano ,zatupljeno ponašanje,dzaba silne najave da se pokazu kao "velikan"...A prvacima sretan povratak na feštu u svoj kulturni Mostar;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
FORZA ZRINJSKI
nema veze za današnji beznačajni poraz,nek se i komšije malo raduju...a sada liga prvaka
nema veze za današnji beznačajni poraz,nek se i komšije malo raduju...a sada liga prvaka
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Proslava se zahuktava:
STIGLA TITULA .......
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... njski2.jpg:
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... njski3.jpg
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... jski12.jpg

STIGLA TITULA .......
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... njski2.jpg:
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... njski3.jpg
http://www.bljesak.ba/Thumb/0x0/proslav ... jski12.jpg
Jos jedna sjajna vecer da zaokruzimo sjajnu sezonu
..
Pozdrav iz Zagreba prijatelji Mostarski..
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicu naseg dragog kluba.
Popijte koju i za mene kad vec nisam opet mogao biti u Mostaru ovaj vikend
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicu naseg dragog kluba.
Navijači ovog kluba nemaju još uvijek dvadeset godina, polako, fali ti još samo dvije stotine godina ...HercUSrcu je napisao/la:Pozdrav iz Zagreba prijatelji Mostarski..
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicunaseg dragog kluba.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 11 maj 2014, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.