Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
donese jer zašto bi se ovo prodavalo u balkanskim vukojebinama.
Sto ce ti zenske pume?Pogba je napisao/la: ↑23 sep 2020, 11:53Valjalo bi da mi ovodonese jer zašto bi se ovo prodavalo u balkanskim vukojebinama.![]()
https://www.eu.forzieri.com/shoes/commo ... 417-003-06
Pa ovo i jest za seljačine iz okoline Živinica.Pogba je napisao/la: ↑23 sep 2020, 11:53Valjalo bi da mi ovodonese jer zašto bi se ovo prodavalo u balkanskim vukojebinama.![]()
https://www.eu.forzieri.com/shoes/commo ... 417-003-06
Ja jesam odjecu u Tuzli i imaju fejkova koliko hoces. Za obucu ne znam 100% je li originalna, ali onako djeluje korektno, mada mozes i tu lahko skontati je li nesto fejk ili nije.
Sumnjivo mi, Adidas Patike 72 KM, a oko 100 su inače. Mada nisu neki čest ni džiberski model za koji postoji interes da se kopira.
Ma ne mora uopste znaciti da je fejk, mada sam se ja jednom zaletio bas s adidas majicom.Bombardier je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:22
Sumnjivo mi, Adidas Patike 72 KM, a oko 100 su inače. Mada nisu neki čest ni džiberski model za koji postoji interes da se kopira.
Juventa sport sigurno bolje i kvalitetnije patike ima od Sport Visiona koji je daleko vise napuhan i skuplji. Isti model isti prouzvodjac isto sve, u Juventi 92 KM u Sport Visionu 139 KM.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:58Druga ili treca klasa patika. Kao sto je nekad bila i Juventa, ne znam da li uopce radi ta radnja.
Ne izbacujem ni mogucnost, da nabavljaju preko onih alternativnih kineskih fabrika, koje kopiraju patike istim masinama, za dosta manje pare.
Drug mi prodaje online te patike po punoj cijeni, te fakat nema nikakve apsolutno opticke razlike. Jedino je mozda kod onih Air Max modela onaj zracni jastuk od neceg drugog, ali inace nema sanse primijetit razliku. Uvezao se sa nekim likom, koji je radio u fabrici Nikea u Vijetnamu, skontao i uzeo sablone, po kojima se kroje, nabavio masine i otvorio svoj biznis. Na njegovoj stranici, bukvalno postoje slike slicnih shopova po Evropi i J. Americi kojima on to distribuira i ima saradnju.