Mi sve okrecemo na patetiku....Kad smo otisli na SP to je bilo zbog rata , nasi igraci nisu fudbaleri vec borci ARBIH , sve sto nasi igrace urade je mitsko bez obzira jel dobro ili lose, i za 150 godina pricace se prica pa znate bio je rat nismo nista imali(nadam se da ce i tad ovaj 92-95 bit zadnji rat), Spahic kad nas proda nigeriji to je jer je odlucio igrat povrijedjen pa jbg oprastamo muvoltron30 je napisao/la:Kakve se slike lijepe, rek'o bi čo'jk, ovaj je haman umarširao u Sanski Most sa V Korpusom i bio pred ulazom u Prijedor, a ne udario šupački nekog Švabu zaštitara glavom u zube. Sistem pogrešnih vrijednosti daje rezultate.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
=\_1921_/=
Cartman je napisao/la:Motokultivator je porucio da se vraca jaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
pirotehnik
- Kontakt:
Emir nas prodao Nigeriji? Jasta, pa garant je on zakovao Seu za klupu.. 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Seo da je mogao na nogama stajati od pijanke noc prije te tekme na proslavi rodjendana, igrao bi sigurnopirotehnik je napisao/la:Emir nas prodao Nigeriji? Jasta, pa garant je on zakovao Seu za klupu..
Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?
- Principatus
- Kontakt:
Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?
Poslije toga je skinuo zvono sa vrata i legao zadovoljan spavati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Tek sad ti pogleda na avatar. Znas li onaj hororfilm 7? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Emir Spahić
Cuj nije mogao stajati na nogama zbog pijanke
pa zar jos ima ljudi koji pokusavaju odbraniti ovaj toliko glupi potez Papeta ?
Pa gdje su ti dokazi lafe moj, hoces mi vjerovati ako ti kazem da sam yebav'o Cameron Diaz ?
Pa gdje su ti dokazi lafe moj, hoces mi vjerovati ako ti kazem da sam yebav'o Cameron Diaz ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
I ja sam engleska kraljica! Što, šta fali?Papastathopoulos je napisao/la:Cuj nije mogao stajati na nogama zbog pijankepa zar jos ima ljudi koji pokusavaju odbraniti ovaj toliko glupi potez Papeta ?
#Salihović
Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Papastathopoulos
- Kontakt:
haha idete u offtopic, to nije u skladu s pravilima koliko ja znam 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Monolog je napisao/la:Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.![]()
FORZA MARŠAL !!!
Sramota koliki si ti trol.Monolog je napisao/la:Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Principatus je napisao/la:Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fudbalski Lampion Malezije Johor Darul Ta’zim otpustio je svog golmana Mohd Anis Faron Ahmad jer je ovaj 33-godišnji čuvar mreže vrijeđao jednog policajca.
Osim toga što je golman ostao bez posla morat će se pojaviti i pred sudom u Penangu, a pored novčane prijeti mu i zatvorska kazna u trajanju od pet godina.
"Za jednog fudbalera koji prekrši pravila ponašanja nemamo nikakvo razumijevanje. Kao fudbaler on je dužan da u svakom trenutku pokaže svoj profesionalizam", rekao je predsjednik JohoraTunku Ismail Sultan Ibrahim u svom obraćanju medijima.
Osim toga što je golman ostao bez posla morat će se pojaviti i pred sudom u Penangu, a pored novčane prijeti mu i zatvorska kazna u trajanju od pet godina.
"Za jednog fudbalera koji prekrši pravila ponašanja nemamo nikakvo razumijevanje. Kao fudbaler on je dužan da u svakom trenutku pokaže svoj profesionalizam", rekao je predsjednik JohoraTunku Ismail Sultan Ibrahim u svom obraćanju medijima.
Pa ako ti ja krenem pisati o Maleziji zavrtit ce ti se u glavi,mili moj! Evo dam ja tebi 2 tisuće kuna,da više ne dolaziš na ovu temu,ako je to u redu,ako te to ne vrijeđa !?Evander je napisao/la:Fudbalski Lampion Malezije Johor Darul Ta’zim otpustio je svog golmana Mohd Anis Faron Ahmad jer je ovaj 33-godišnji čuvar mreže vrijeđao jednog policajca.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma ko si ti Tunku Ismail Sultan Ibrahim, eto to sam mu ja rekao.rishaaa je napisao/la:Pa ako ti ja krenem pisati o Maleziji zavrtit ce ti se u glavi,mili moj! Evo dam ja tebi 2 tisuće kuna,da više ne dolaziš na ovu temu,ako je to u redu,ako te to ne vrijeđa !?Evander je napisao/la:Fudbalski Lampion Malezije Johor Darul Ta’zim otpustio je svog golmana Mohd Anis Faron Ahmad jer je ovaj 33-godišnji čuvar mreže vrijeđao jednog policajca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nisi valjda i ti? A kuurve...Papastathopoulos je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.