Zato sto prica engleski ko Blaz Sliskovic..MortemHz je napisao/la:Sto ga nisi pitao sinocjoker90 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom bratom, dokle je on sa oporavkom?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sto prica engleski ko Blaz Sliskovic..MortemHz je napisao/la:Sto ga nisi pitao sinocjoker90 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom bratom, dokle je on sa oporavkom?
Jos ce biti vjerovatno kise, pa ce ovi sto im sve smeta odmah otpasti.. 2-3k realna brojka..MortemHz je napisao/la:Sumnjam da bi doslo 5.000 i da nam je Ancelloti dosao,3.500 mozda neka realna granica,po meni
al koga hilmo staviti tu, na infu sam procitao da je Almir Bekic jos povrijedjen i da ne mozemo jos racunati na njega a bilo bi neozbiljno u odbranu stavljati juniore pa cak i protiv Viteza jer bekovske pozicije su ipak uz golmansku najosjetljivije u jednom timu !!!hilmo je napisao/la:Puzigaća mora odmarati ovo kolo, jer ima dva žuta. I koliko god mi bili svjesni njegovih (ne)kvaliteta on svojim malo većim iskustvom ipak može pomoći na derbiju. Kao na prošlom na Grbavici kada se Memija nije vidio.
Ahmo igra lijevog beka za repku.collector je napisao/la:al koga hilmo staviti tu, na infu sam procitao da je Almir Bekic jos povrijedjen i da ne mozemo jos racunati na njega a bilo bi neozbiljno u odbranu stavljati juniore pa cak i protiv Viteza jer bekovske pozicije su ipak uz golmansku najosjetljivije u jednom timu !!!hilmo je napisao/la:Puzigaća mora odmarati ovo kolo, jer ima dva žuta. I koliko god mi bili svjesni njegovih (ne)kvaliteta on svojim malo većim iskustvom ipak može pomoći na derbiju. Kao na prošlom na Grbavici kada se Memija nije vidio.
i drago mi je da se Stepanov vraca i aBd da se nadje u prvom sastavu jer realno gotivili Tatka ili ne i njegovo zalaganje on nije kvalitetniji niti od Barbarica niti Stepanova a ako cemo i sire Kovacevic je sigurniji u odbrani od njega !!!
Puzigaca se ubio za derbi, takvi igraci uvijek dobro igraju takve utakmice.hilmo je napisao/la:Puzigaća mora odmarati ovo kolo, jer ima dva žuta. I koliko god mi bili svjesni njegovih (ne)kvaliteta on svojim malo većim iskustvom ipak može pomoći na derbiju. Kao na prošlom na Grbavici kada se Memija nije vidio.
I ja sam to htio napisati. Prema rezultatima je i Medunjanin u Gaziantepu uvijek igrao lijevog beka a to je ravno tome da Delac igra centarfora. Iako, recimo Ahmin gol Radniku prosle sezone pokazuje da mu lijeva noga nije "tudja".collector je napisao/la:jeste al po r ezultati .com
uozbiljite se, kakav on na lijevom beku
ma to, nigdje na svijetu desni bek ne igra lijevog, osim kod ludog Mourinha koji puca neki inat i da nema Hazarda na istoj strani sa onim spancem tacno ne bi trebali ni igrati preko te strane !!!Bolanos je napisao/la:I ja sam to htio napisati. Prema rezultatima je i Medunjanin u Gaziantepu uvijek igrao lijevog beka a to je ravno tome da Delac igra centarfora. Iako, recimo Ahmin gol Radniku prosle sezone pokazuje da mu lijeva noga nije "tudja".collector je napisao/la:jeste al po r ezultati .com
uozbiljite se, kakav on na lijevom beku
Kada vidim ovakvo radovanje kod igrača kao poslije penala srce kao džamija-MirzaMuki je napisao/la:
Ja nekad znam i 2 sata pustati to..i to pocestoBitiSrcemVezan je napisao/la:Gledam evo pola sata klipove navijanja, nešto sam se nafur'o pravo, piromani imal' bujruma protiv Viteza ako bude noćna, tad me nešto fura da navijam