ma normala ba, znam i ja da je u javnosti bilo tu i tamo nekih sitnica iz ugovora koje su se spominjale, medjutim realnost je takva da bas sve pojedinosti ugovora znaju samo odredjeni ljudi zaposleni u klubu i koga to zanima njima treba i da se obrati, ovako preko foruma mozes dobti hiljadu nekakvih informacija a ne mora nijedna biti tacnaBosnianKingdom je napisao/la:Jedne prilike je Dino kod Senada na Faceu rekao da od svakog trofeja dobijemo neki manji procenat novca,a dok bi plasman u grupe donio cifru od 7 brojeva... Nemojte odmah insajderska da je, ja samo govorim sta sam čuo na TVuTHEC je napisao/la:to Dinu Selimovica pitaj, jedino ti on moze konkretno odgovoriti a ovdje na forumu iskreno mislim da nema nikog ko je vidio taj ugovor pa da moze to da potvrdi ili demantujesolinas je napisao/la:Momci jeli istina da je ugovorna obaveza sa tucima tri trofeja za tri godine.moze i PP.
Lijep pozz
sto se atmosfere tice pa ne znam o cemu pricamo, sjecam se onih derbija poslije rata,znalo je i sedmicu,dvije prije samog derbija u gradu vec uveliko da se prica o derbiju, atmosfera do usijanja dovodjena pa igraci nisu padali pod takvim pritiskom, stavise bilo je odlicnih utakmica tih godina, daleko boljih nego sad a ova sadasnja nasa ekipa je mozda cak i kvalitetnija od tadasnjih tako da ne vidim zasto se ne bi pravila nekakva pozitivna atmosfera i euforija prije derbija, to je po meni i pozeljno s tim da naravno to ne predje u brutalno vrijedjanje protivnika sto je nazalost praksa postala zadnjih godina