pile87 je napisao/la:Bas se baziramo na dovodjenje ove djece ovaj mali sto ga spomenuse nije jedini ima ih jos i ovo itekako ima smisla ako budemo u stanju da ih sacuvamo u naredne tri cetri godine.
Ma kakav nije ba. Za to treba akademija. Za to treba da neko dodje i kupi vecinsko pravo nad upravljanjem Zeljeznicara pa da nam kaze kako da moramo akademiju osnovati, kampove izgraditi. Nije ovo moguce.zuka_TM je napisao/la:Pa stigao je i prosle godine cini mi se momak iz Gradine Irfan Selimovic,ne znam kako se snasao.
Zajebanciju na stranu. Sta je tu cudno? Pa nasa ekipa vrvi od nasih mladih igraca. Amar to skontao jos u prvom mandatu kad je gurao Sehica i Dzeku kojem je sa 17 godina dao sansu protiv MALAGE. Ali cinjenica je da kada imas trofeje nemas potrebu da dizes medijsku pompu kako si za 2 godine u prvi tim Zelje ugurao Zolotica, Sadikovica, Bajica i Hodzica koji nije nas ali je ponikao kod nas. Da ne dodajem Jamaka, Svraku, Colica koji su vec odavno obukli dres prvog tima. I svo to vrijeme si prvi. Sto je za neke naucna fantastika.
Pa onda oni od onoga sto planiraju a neko vec to ima prave vece pompe. A samo im se budala cudi. Oni zive od prica. Oni zive o teorija zavjere. Kaze slino kupio Amar sudije. Kad navijac to kaze i nekako a kad kaze slino koji je nesto u klubu to vec jadno zvuci. Ja sam samo od njih cuo da titule ne znace nista. A kad su pricali o onoj svojoj prije ko zna koliko godina to puna usta. Upljuvase se pricajuci.
I ovakav ce scenario biti. Kad ove sezone ne uzmu titulu rece mi smo nju halali za akademiju nema veze. Kad za 3-4 godine Zeljo ih u titulama ostavi bas svemirski onda ce poceti price yebo akademiju neka Tan i Dino odrijese kese hocemo prave igrace a ne neke neprovjerene iz akademije sto ne mogu ni ligu osvojiti. Zapamtiti ovo dobro.
A jos nesto bitnije u medjuvremenu sve Zeljine titule ce biti kupljene, nastimane i poklonjene jer samo su oni posteni i simbol postenja a Zeljo kupuje.

Kako ce nam ova titula sa merakom sjesti u vitrine a najzasluzniji za to ce biti upravo oni. A ako se Jarni oklizne i Siroki ga predje golim rukama ce kamp srusiti.