FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2014, 22:36

lafomamone je napisao/la:
terabajt je napisao/la:zasto samo 3 navijaca sarajeva stalno komentarisu i na nasoj i na svojoj temi. I jos 3 se ponekad jave nigdje nikoga vise. Jeste to vi sateliti poslani sa infa da unosite nemir i pisete gluposti ???
Kunem se svim na svijetu, dabogda zeljeznicar imao sve ono sto zelim svom FKS, sto pozelio to i imao vazda u zivotu. Ali pogledaj ovo: Željo ima ono što nema niko u bivšoj Jugoslaviji 8-) pa covjece da jedan Mamic ovo izgovori vezano za Dinamo hebalo bi mu majku pola Zagreba zato sto se sprda s njima. Gredic je diletant i hostapler koji je zavrsio fakultet kao i svaka druga poznata javna licnost, na guzove. Covjek koji je zaduzen da od kluba napravi kompaniju, prodaje maglu i daje nebulozne izjave
Halo sta sam ja rekao za gredica de malo procitaj gore koji post.
A sta ces reci za vaseg selimovica i price o najvecem klubu u bih sto mu nisi grebo mamu tad ???

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 09 jan 2014, 22:37

terabajt je napisao/la:zasto samo 3 navijaca sarajeva stalno komentarisu i na nasoj i na svojoj temi. I jos 3 se ponekad jave nigdje nikoga vise. Jeste to vi sateliti poslani sa infa da unosite nemir i pisete gluposti ???
Kunem se svim na svijetu, dabogda zeljeznicar imao sve ono sto zelim svom FKS, sto pozelio to i imao vazda u zivotu. Ali pogledaj ovo: Željo ima ono što nema niko u bivšoj Jugoslaviji 8-) pa covjece da jedan Mamic ovo izgovori vezano za Dinamo hebalo bi mu majku pola Zagreba zato sto se sprda s njima. Gredic je diletant i hostapler koji je zavrsio fakultet kao i svaka druga poznata javna licnost, na guzove. Covjek koji je zaduzen da od kluba napravi kompaniju, prodaje maglu i daje nebulozne izjave
Momcino ziv i zdrav bio... covjek misli da ima imovinu svoju vrijednu za nase prostore, a da nikome nista nije duzan to je mislio... nezz sto mamica spominjes dinamo nema svoj stadion i Bog zna koliok kome ima duzan ne budali
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 09 jan 2014, 22:41

Skupština došla u pravo vrijeme,tik pred pripreme da razbije monotoniju i da pokaže gdje smo.Dobro je da svako radi svoj posao,ali ono što me obradovalo da se i na toj skupštini vidi da imamo tradiciju da nikakav kokuzluk ne može otjerati neke od Željinih legendi.Ipak je lakše kad vidiš da Gredić sjedi pored Kozarića,da je Osim okružen i to mladim ljudima,da je Smajlović tu itd itd.Biće veoma teško domaći i strani "Tanovi"kupuju i očito je novac taj koji treba da riješi sve.Nama ostaju naša djeca i nešto što bar dosad niko nema,Naše bivše zvijezde i sada rade za svog Želju.Kad sam neko veče vidjeo našed Adžema i našeg Šabanhađovića u prilogu lokalne tv kako vode treninge na "lokalnoj"akademiji u Hotonju znao sam da za budućnost ne treba brinuti.Nekad će i taj zakon o sportu doći pa ćemo moći srediti i našu Grbavicu.Ostaje samo da mi dođemo pameti i napunimo stadion a onih "95 000"ulozimo u pripreme ili nešto pametnije

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 09 jan 2014, 22:46

terabajt je napisao/la:
Halo sta sam ja rekao za gredica de malo procitaj gore koji post.
A sta ces reci za vaseg selimovica i price o najvecem klubu u bih sto mu nisi grebo mamu tad ???
Sta je to nesto cudno prica oko najveceg kluba.... pa uvijek su se time sluzili al dzaba kad ne ide ne ide jbg
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 22:51

Pa Selimovic je pokrenuo citavu pricu oko reprogramiranja dugova, sprdali ste se s tim. Sad evo Gredic kaze da su pregovori u toku 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 22:52

Greda, svaka ti cast za ovo veceras, jer si sve miseve vratio u njihove rupice.. ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2014, 22:54

Pa Selimovic je pokrenuo citavu pricu oko reprogramiranja dugova, sprdali ste se s tim. Sad evo Gredic kaze da su pregovori u toku 8-)
Zasto mijenjas temu ?

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 22:58

terabajt je napisao/la:
Zasto mijenjas temu ?
Kako mislis mijenjam temu? Pa ovo je tema o zeljeznicaru, sta hoces da se prepucavam s tobom kao u kafani zeljo-saraj'vo, jel to? Govorim da je Dino pokrenuo temu oko reprograma dugova i Gredic i ostali ''gredici'' kao vrsni strucnjaci( A glupi ko moj khurac), su se smijali tome i sprdali s tim. Da bi danas Gredic Almir izjavio kako su pregovori u toku vezano za reprogram...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jan 2014, 22:58

Dobro je dobro,raduju ove informacije o sistematizaciji radnih mjesta,tu treba postaviti stvari na svoje mjesto,organizacija je najbitnija.Samo da je ovu lovu od Sehe,Adilovica,i ove procente od ostalih naplatiti i nema zime,spremno bi docekali Evropu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2014, 22:59

Prvo si napisao i smijao se i rekao da bi mu svi grebali mamu sto je napisao ono u vezi juge. Onda sam ja citirao sta je selimovic rekao za fks, znaci o tome sam raspravljao . Ti poceo pricu o reprogramu duga :? :? . Zadnji moj post u vezi ovoga.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jan 2014, 22:59

DzoleZeljo je napisao/la:Greda, svaka ti cast za ovo veceras, jer si sve miseve vratio u njihove rupice.. ;)
A sta je uradio bgt?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jan 2014, 23:01

bistrikboy je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Greda, svaka ti cast za ovo veceras, jer si sve miseve vratio u njihove rupice.. ;)
A sta je uradio bgt?
Rek'o da se vi ne prodajete za male pare, sukn'o ga je misevima al bas. :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jan 2014, 23:02

Joj dobar je Arsla...ovaj mislim Greda. :lol:
#divovi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jan 2014, 23:05

Zastupnik u skupštini Mirza Ustamujić je to pokrenuo. Ti baš isto kao da mi živimo u šumi i niko ne može provjeriti ono što ti bubneš. ccc
DRUG NEBI TI PUNCA

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 09 jan 2014, 23:08

Fali nam stadion da uradimo, ali ja mislim da barem sada trebamo da i ovaj što imamo držimo u dobroj kondiciji. Pri ovome mislim najmanje na travnjak. Volio bih kada bi vratili retro dresove koje bi nosili npr. u kup takmičenjima. Treba kontaktirati Tifu da barem na jednoj važnoj utakmici otpjeva Grbavicu. :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 jan 2014, 23:13

ennis je napisao/la:Danas skupstina,zna li ko nesto vise o Dzeli,je li ide iz kluba ili ne.Iskreno,ja mislim da je vakat da se na tu poziciju dovede neko sposobniji,sto jest jest.
I ja mislim da bi klub kao što je Željezničar trebao na rukovodećem mjestu imati jednog polupismenog čovjeka sumnjive prošlosti, koji je nekim čudnim načinom došao do mjesta direktora nekog državnog preduzeća, te, naravno, čovjeka stranački uvezanog i povezanog...
NAPRIJED NARODE!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jan 2014, 23:34

Zeman je napisao/la:
ennis je napisao/la:Danas skupstina,zna li ko nesto vise o Dzeli,je li ide iz kluba ili ne.Iskreno,ja mislim da je vakat da se na tu poziciju dovede neko sposobniji,sto jest jest.
I ja mislim da bi klub kao što je Željezničar trebao na rukovodećem mjestu imati jednog polupismenog čovjeka sumnjive prošlosti, koji je nekim čudnim načinom došao do mjesta direktora nekog državnog preduzeća, te, naravno, čovjeka stranački uvezanog i povezanog...
Izvini Dzelo nisam te prepozno :mrgreen:
Klub na tom mjestu mora imati sposobnijeg covjeka,lik je jednostavno najslabija karika u trouglu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 jan 2014, 23:36

Nema potrebe prepucavati se ni s kim na ovoj temi.Kad neko hoce da "zaturi kavgu",lahko mu je neci povod za to.
Stvari su potpuno jasne kad je Grediceva izjava u pitanju.Dakle,ono o cemu sam pisao prije desetak dana,a to je da je drasticna razlika izmedju Zelje i Sarajeva kad je u pitanju eventualna privatizacija ili preuzimanje kluba kroz neku drugu formu. A ta razlika je u cinjenici da FKS ne posjeduje nikakvu materijalnu imovinu a FK Zeljo posjeduje. Dakle,Zeljo je vlasnik stadiona i zemlje,i to je jako velika materijalna vrijednost koja cijelom klubu,uz njegovu tradiciju i rezultate,daje iznimno veliku vrijednost.
Dalje,Gradic je rekao da to sto ima Zeljo,nema ni jedan klub u bivsoj YU,upravo misleci na vlasnistvo nad zemljiom i stadionom,i to je cinjenica,neznam u kojem kontekstu se pominje Mamic.
Pregovori o reprogramiranju dugova poceli su jos 2010.god,te godine su potpisivani reprogrami radi dobijanja licenci za evropske utakmice i nije tacno da je to idaja trenutnog direktora FKS.Vec naredne godine se pocelo pricati o eventualnom otpisu kamata,a pocelo se pricati i kod nas jer se vec uveliko radilo na tome u Hrvatskoj.
Stvarno su nekorektni ovi komentari koji se odnose na naseg predjednika licno,o njegovom fakultetu itd...Dakle kad ne znamo sta,najlakse je napisati glup,zavrsio fakultet na guzove...A ja pitam tog ko je to napisao,mislis li da bi u jednu privatnu firmu,internacionalnu,koja je vodeca u Italiji u svojoj bransi,i medju najacim bankama u Evropi,zaposlili na mjesto direktora nekoga ko je glup i ko je zavrsio fakultet na guzove.Ako tako mislis,potpuno si u krivu,stvari tako ne funkcioniraju. Ili bih te upitao,koliko je to jos nogometasa,iako su poznate licnosti,zavrsilo fakultet i magistriralo? Ja ih ne znam puno.

vropi

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jan 2014, 23:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Inace najbolji drug predsjednika FK Zeljeznicar. Za ove koji nisu znali :)
I neki je klinac u Zelji :lol: mislim u upravi je :D Zelje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 09 jan 2014, 23:51

Greda zacepio usta kriticarima i pitaricama koji su bili ubjedjeni da smo u debelom minusu,da su nas pokrali "naši" ljudi,a hop mi danas prema podacima godinu cak u plusu zavrsavamo..ma sta bi mi da njih nema..
Znaju i sami da smo bolji da nece zadugo biti na nasem nivou a na sjeveru ce se psovati tan kad krene liga u roku 5 kola..živi bila pa vidjeli..
A naša ekipa,naša djeca ce se boriti s širokim za titule pred njihovim ocima...Svaka ekipa radi remont igraca nakon otprilike 4god.,taj period ja nama bio sada,po mnogima otpisani bili nakon 7-8 kola ali na svu srecu su izdrzali nasi vojnici koji su tu u klubu od malih nogu i znace sta je borba za sveti dres i nas navijace...
A za pitare nek žive u zabludi i navijaju za široki kad bude igrao protiv nas(najveci im trn u oku)kao prosle sezone...a mi cemo da slavimo na nasem stadionu koji je za muzeja(po njima za prodaju za željezo)ali za nas je Svetinja,makar znam da je nase...

Jedva cekam derby kad se bude odlucivalo za titulu da pjevam i uzivam:Zato što ste svi(pitari) vjerovali slijepo,da ste najbolji lagao vas neko(Dino S.),zato sto su vam pare od svega prece(tan i kompanija) pušite k.i.t.u i ovu sezonu...

Samo polako zna Amar sta radi.. ;)
Za komšije laku noć... :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.