Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
strasne ove crne, gdje se mogu kupiti i koliko keša ?bagrcavi je napisao/la:moje sljedeće patike
Hahaha, haj potrudi se da nadjesbagrcavi je napisao/la:a ne znam, to i jeste problem.Ali naći ću ih ja !
joj emira kezualcaEmir ZENICA je napisao/la:meni su bolje ove bijele...
King Kenny je napisao/la:
pa jel tako ?ahmad_tz je napisao/la: joj emira kezualca
Strašne tene, ja imam isto ovaj model (Superstar II) od augusta im ništa nije bilo, osim što se unutra onaj dio oko pete uništio, al' to mi je na svakim tenama. Dok sam recimo prije ovih imao Fred Perry tene, raspale se za 3 mjeseca.Emir ZENICA je napisao/la:pa jel tako ?ahmad_tz je napisao/la: joj emira kezualca![]()
evo @LenBias se slaze,ljepse nekako izgledaju
A ove duboke nikad nisam volio,ne znam zasto,al ruzne mi strava![]()
Neki dan sam uzeosamo zelene linije kao i oko znaka.85 km po meni strasno jeftine !
Jarane,strasno ugodne.Znaci trebam ocekivati da ce dugo trajati.Jarane vjerovao ili ne FP tene mi ured 2 godinethe scouser je napisao/la: Strašne tene, ja imam isto ovaj model (Superstar II) od augusta im ništa nije bilo, osim što se unutra onaj dio oko pete uništio, al' to mi je na svakim tenama. Dok sam recimo prije ovih imao Fred Perry tene, raspale se za 3 mjeseca.
King Kenny je napisao/la:@alacious
Ima u Bosni, ja danas kupio,konacno neko i da ih pohvali,uglavnom neki novi model,ja bio u gradu i na brzinu reko da kupim
a nisu ni preskupe 140 KM .
Od svih marki tena koje sam ikad uzimao, jedino su mi FP i Nike bile za popravke, ostale sve traju (Lacoste, Adidias, Umbro, Converse...).Emir ZENICA je napisao/la:Jarane,strasno ugodne.Znaci trebam ocekivati da ce dugo trajati.Jarane vjerovao ili ne FP tene mi ured 2 godinethe scouser je napisao/la: Strašne tene, ja imam isto ovaj model (Superstar II) od augusta im ništa nije bilo, osim što se unutra onaj dio oko pete uništio, al' to mi je na svakim tenama. Dok sam recimo prije ovih imao Fred Perry tene, raspale se za 3 mjeseca.Nisu nigdje pukle,malo se ono izlizale.Samo ih koristim za termin
A prije tih sam isto imao FP otisle kao sto ti rece za 3 mjeseca,zavisi od modela jbg
Sad imam adidas zx750,vec ih jednom ljepio.Pukle sa strane
Desaval se tebi to ?
Emir ZENICA je napisao/la:pa jel tako ?ahmad_tz je napisao/la: joj emira kezualca![]()
evo @LenBias se slaze,ljepse nekako izgledaju
A ove duboke nikad nisam volio,ne znam zasto,al ruzne mi strava![]()
Neki dan sam uzeosamo zelene linije kao i oko znaka.85 km po meni strasno jeftine !
Ja sam samo sa adidas patikama imao problema,2 pukle sa strane.Ne znam kako al etothe scouser je napisao/la: Od svih marki tena koje sam ikad uzimao, jedino su mi FP i Nike bile za popravke, ostale sve traju (Lacoste, Adidias, Umbro, Converse...).