SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
On mi je i jedan od draži igrača
, čak sam ga očekivao da zaigra u Juventusu, ali dolaskom Lichtsteinera to je gotova priča. Abate i Cassani mogu samo malo to ublaziti, ali ipak je Maggio klasa za njih. I ja se nadam da će Roma ili Napoli uhvatiti to 3. mjesto, jer sad su samo 3 predstavnika iz Serije A i te ekipe koje idu u LP moraju biti spremna najmanje da prođu grupnu fazu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Inetrview with Mr.Napoli, Beppe Bruscolotti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koja golčina jbt, Dzemaili 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Podera Dzemaili mrezu Carriza
, a evo i El Matador povecava prednost
jos kad bi Lazio remizirao ili cak izgubio, eto Napolitanaca na 3 poziciji
, sto i zasluzuju 
, a evo i El Matador povecava prednost Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nastavlja se agonija Napolijeve odbrane kada su u pitanju prekidi, protiv Chelsea su ispali nakon golova iz kornera, a evo i danas dva gola iz kornera.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Možda na kraju ova 2 boda budu falila za LP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatan preokret i na San Paolu i na Olimpicu, Diakite donosi Lazialima tri boda iz prekida, a Montellini Slonici zahvaljujuci losoj reakciji Napolitanaca kod prekida iz kornera dolaze do boda
Tri boda Lazio bjezi, iako se nadam da ce Napoli ipak na kraju doci do pozicije za LP 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Joooj Dzemaili dabogda prebio nogu za onaj promasaj
- rastafarian
- Kontakt:
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz kornerario_Ferdy88 je napisao/la:Nevjerovatan preokret i na San Paolu i na Olimpicu, Diakite donosi Lazialima tri boda iz prekida, a Montellini Slonici zahvaljujuci losoj reakciji Napolitanaca kod prekida iz kornera dolaze do bodaTri boda Lazio bjezi, iako se nadam da ce Napoli ipak na kraju doci do pozicije za LP
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
nema napoli još te kvalitete da se takmiči na svim frontovima ali isto tako ni iskustva. 2 utakmice sedmično previše su za roster koji ima napoli zato se i dešava da u odlučujućem dijelu sezone napoli odigra ispod svog nivoa jer su standardni igrači koji non stop igraju umorni što je sasvim normalno. najviše se to očituje što su ovako jeftino primili golove nakon vodstva od 2-0 a izjednačujući gol je pao u samom finišu što znači nije ni koncentracija baš na nivou a i umor sustiže kostur tima. realno volio bih vidjeti radije napoli u ligi prvaka nego lazio jer bi to značilo još dodatnih poena. lazio bi ko i udine i fiorentina prodali najbolje igrače i prije nego bi CL počela i time dodatno srozala taj famozni koeficijent.
još se priča da je cavani sve dogovorio sa chelsea-om
još se priča da je cavani sve dogovorio sa chelsea-om
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
rastafarian je napisao/la:
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz korneraNapolitancima prekidi zaista ne odgovaraju..
Jbga, kad od poslednjih 13-14 golova 8 ili 9 primis nakon udaraca glavom, malo je reci da ti "mrtva igra" ne odgovara.
Sta reci, koju posluku porati? Kome? Verovatno da je resenje u kupovini dvojice dobrih stopera (Zapata/Ogbonna i sl.) i slanju Aronice iz kluba, a P.Cannavara na klupu. Treba definitivno nesto uraditi, jer ovako svi znaju sta treba uraditi i doci do gola protiv Napolija.
Steta, sad je Lazio favorit za 3. mesto, a i Udinese ima laganiji raspored.
@baresi#6
To su samo nagadjanja. A i da je dogovorio, za 35-40 miliona evra se dade naci adekvatna zamena.
samo da pozz napolitance..redovno pratim vecinu zbivanja oko ovog kluba al nisam tako mnogo aktivan na forumu pa svaka cast pojedincima sto svakodnevno informisu po ovoj temi u vezi kluba.
ostaje zal za ispadanjem od chelsea,al ako nista makar je se nakupilo para od lige prvaka pa dogodine opet probati dobacit do same elite evropskog nogometa
ostaje zal za ispadanjem od chelsea,al ako nista makar je se nakupilo para od lige prvaka pa dogodine opet probati dobacit do same elite evropskog nogometa
-PAJA Fan Club!!
Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
Cini mi se da je njegova cena izmedju 10-15 milona €. Ne svidja mi se ovo. To znaci da je on najverovatnija zamena za Hamsika.
Anyway, Orsato ce suditi mec u Torinu.
Cini mi se da je njegova cena izmedju 10-15 milona €. Ne svidja mi se ovo. To znaci da je on najverovatnija zamena za Hamsika.
a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
U Englesku.baresi#6 je napisao/la:a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
Sad ce njega Roman uzeti nebrini ti nista.MaGiCa je napisao/la:U Englesku.baresi#6 je napisao/la:a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
bit će to veliki flop ako ode na ostrvo. čisto sumnjam da će mu pasati atletika s loptom.MaGiCa je napisao/la:U Englesku.baresi#6 je napisao/la:a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Jedan od tog trojca ce morati otici, mozda je i najbolje da Hamsik ode jer je po mnogima precijenjen igrac ali ti to valjda najbolje znas ipak pratis ovaj klub. Jedino se mozda mogla naci bolja zamjena mada taj Gaston je veliki talenat barem se tako najavljuje.MaGiCa je napisao/la:Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Ono sto sam gledao njegovih utakmica decko itekako ima šlifa i ako bude sve kako treba mogao bi eksplodirati podno vezuva jer kad se pogleda unazad par godina Napoli je jako zdrava i dobra sredina...MaGiCa je napisao/la:Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
S druge strane ovo se izgleda priprema teren za odlazak i Mareka i Lavezzija jer je Vargas dosta slicnih karakteristika kao Lavezzi....to je moje misljenje,Magica ti to pomno pratis dole,pa vjerovatno bolje znas stanje meni se to ovako cini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.