FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- feningitm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovim pitarima na temi FK Sarajevo je prica glupa pravo, prvo pricaju o nama nasem klubu nasim finansijama nasim igracima (kobajagi eto oni sve znaju), i onda kad neko od nas tamo napise post oni nas prozivaju da smo kompleksasi sto navodno visimo na njihivoj temi
Pitarluk opasna stvar...
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Gori ste svi vi što nešto tjerate pitare s teme i tako spamate bezveze, i gurate normalne rasprave s foruma. Prije su Pile, Bokačo, BistrikBoy i drugi (da koga ne zaboravim) svaki dan pisali informacije i normalno se moglo raspravljat, a ne kao sad.
Pustite ih nek pišu ako već pišu, preskočiš post i zdr'ao...
Trening danas opet žestok za naše uslove. Zagrijavanje s Hidićem odlično, poslije se fudbaleri podijelili u tri grupe. Dvije grupe igraju na dva gola, na dva dodira, treća grupa trči i radi na kondiciji, pa se zamijene. Svi su odradili trening, svi su zdravi. Jamak jučer preskočio, malo istegnuo mišić.
Dino galami, postavlja, priča, jak odobro vodi trening i svi ga poštuju.
Stanić danas najbolji na treningu. Bučan također u vrhu. Ramić imao par dobrih pokušaja, mladi Alibašić napravi odličan potez, pa onda uprska bezazlenim potezom. Zeljković fantastičan, Kerla dobar. Emrah napreduje. Zolotić odličan, vraća se polahko. Ostali također dobri, niko se ne izdvaja po "lošini". Golmani pravo dobri, ako svi ostanu, biće na slatkim mukama stručni štab. Fićo i Antola prejaki, Kjosevski dobar, Milinković također na nivou.
Plata danas bila, svi sretni i zadovoljni.
Pustite ih nek pišu ako već pišu, preskočiš post i zdr'ao...
Trening danas opet žestok za naše uslove. Zagrijavanje s Hidićem odlično, poslije se fudbaleri podijelili u tri grupe. Dvije grupe igraju na dva gola, na dva dodira, treća grupa trči i radi na kondiciji, pa se zamijene. Svi su odradili trening, svi su zdravi. Jamak jučer preskočio, malo istegnuo mišić.
Dino galami, postavlja, priča, jak odobro vodi trening i svi ga poštuju.
Stanić danas najbolji na treningu. Bučan također u vrhu. Ramić imao par dobrih pokušaja, mladi Alibašić napravi odličan potez, pa onda uprska bezazlenim potezom. Zeljković fantastičan, Kerla dobar. Emrah napreduje. Zolotić odličan, vraća se polahko. Ostali također dobri, niko se ne izdvaja po "lošini". Golmani pravo dobri, ako svi ostanu, biće na slatkim mukama stručni štab. Fićo i Antola prejaki, Kjosevski dobar, Milinković također na nivou.
Plata danas bila, svi sretni i zadovoljni.
- moustapha
- Kontakt:
Kakve veze ima kada je plata ? U drzavnom sektoru nekome bude 15., nekome 5. Zaposli se junacemoustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
sedmi pokusaj...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jesi mundir pravimoustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
osim ako nisi neki placenik
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako će se zaposliti kad ide u školu?joey je napisao/la:Kakve veze ima kada je plata ? U drzavnom sektoru nekome bude 15., nekome 5. Zaposli se junacemoustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
Ja te volim, volim Željo..
-
admirbreza
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
zarađene, sigurno nisu poklonjene
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Redovnije nego s budzeta u svakom slucajumoustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Za februar, unaprijed... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Za februar, unaprijed...
raspadamo se ! plata 23.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- moustapha
- Kontakt:
Svugdje u svijetu kada plata kasni 20 dana, to nije dobar znak. Kod vas su izgleda neka druga pravila.
#divovi
U EUFOR-u je npr. plata 25.moustapha je napisao/la:Svugdje u svijetu kada plata kasni 20 dana, to nije dobar znak. Kod vas su izgleda neka druga pravila.
Ja te volim, volim Željo..
Mi postavljamo pravila.moustapha je napisao/la:Svugdje u svijetu kada plata kasni 20 dana, to nije dobar znak. Kod vas su izgleda neka druga pravila.
- feningitm87
- Kontakt:
@Moustapha Jel' se zajebavas ili sta? Znas i sam ako ti radis, ili ti rade babo ili mati, da gotovo nigdje plata nije prvog ili u prvih par dana u mjesecu. Naprimjer plata u euroasfaltu je uvijek oko 15. dana u mjesecu, i plata ne kasni nego se jednostavno tada isplacuje.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ljudi vas lijepo zamole da ne trollate sa divovima a vi i dalje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- moustapha
- Kontakt:
Pa zato i pitam kakva je plata 23. u mjesecu. Ako je to po redovnom planu tako, onda to nije nikakav problem. Medjutim, ako treba da bude prvog u mjesecu, a bude isplacena 23. onda je to kasnjenje. Vrlo jednostavno.
P.S. Meni zna kasniti plata 10ak dana, ali nikad cijeli iznos, samo dio. Tako da ovo posmatram iz svoje pozicije.
P.S. Meni zna kasniti plata 10ak dana, ali nikad cijeli iznos, samo dio. Tako da ovo posmatram iz svoje pozicije.
#divovi
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
K'o da imas 12 godina jbte... Nesto neobicno u BH klubovima da plata kasni i vise mjeseci a ne mozda par dana, a njemu k'o fol' cudno...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ko kaze da ima vise *?**????Baja_Zvjerka je napisao/la:K'o da imas 12 godina jbte... Nesto neobicno u BH klubovima da plata kasni i vise mjeseci a ne mozda par dana, a njemu k'o fol' cudno...![]()
- feningitm87
- Kontakt:
Ima 13, nemojte ga zajebavati. Momak je 7. razred, i to drugo polugodiste ! (samo da se znaterabajt je napisao/la:Ko kaze da ima vise *?**????Baja_Zvjerka je napisao/la:K'o da imas 12 godina jbte... Nesto neobicno u BH klubovima da plata kasni i vise mjeseci a ne mozda par dana, a njemu k'o fol' cudno...![]()
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, sakahuligana i 24 gosta.