aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!
Toliko, vozdra !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
E moj Roma...
ZELJEZNICAR 1921!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Svi ste vi pismeni, jadna majko.Daj vise odyebite sa tim glupim furkama.Bilo koja izjava nasih uposlenika vas dira.Kao da je to vas problem? Imate svoj klub i za njega se brinite.Ipak ste vi divovi, Zeljo je za vas obicni prosjek.
ne vidim da sam negdje napisao da je Ilidza u Sarajevu... a to sto si ti moj prijatelju iz SG ne znaci da si sta vrijedniji od bilo koga ko je sa Ilidze ili iz Ilijasa npr. a ovaj za ove trenerke, rodjen sam u Sarajevu i zivim u Sarajevu cijeli zivot al to je danas problem cijelog grada, a ne samo Ilidze... ne branim nikog i ne interesuje me al ne kontam to da je neko vise vrijedan ako nije sa Ilidze... al uostalom to nije tema vezano za ovo...bistrikboy je napisao/la:Pa Ilidza nije u SarajevuMrRiccoli je napisao/la:e vala sve neke Sarajlije aman zaman ne znaju gdje je Ilidza kofa papanluk ovo ono al eto nezz sto se svi pravite blesavi... Cim izadjes iz tramvaja kreni prema hotelu Holivud i vidjet ces dvoramnu ne mozes je promasiti nikakofeningitm87 je napisao/la:Steta sto nema kortea, jbg. Haj ubost cu valjda gdje je dvorana iako nisam imao prilike do sad da idem do nje.
...a kada na teren izadje nam zeljo, juzna tribina cjela zapjevaaaaa..
bar ne za nas iz SG
Nadam se da ce nas vrijeme posluziti dobro na pripremama, vidimo po slikama svi su fino raspolozeni to e najvaznije pozitivna atmosfera... bice ovo dobro aBd
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ne moze pametnicama pasti na pamet da je mali mozda bio upitan šta misli o komšijama, koji se pojačavaju, ne, ne. To odmah dođe na temu i prosipa neku priču koja nema veze s vezom. Ali nije da nismo navikli.InatSilanBosanski je napisao/la:Svi ste vi pismeni, jadna majko.Daj vise odyebite sa tim glupim furkama.Bilo koja izjava nasih uposlenika vas dira.Kao da je to vas problem? Imate svoj klub i za njega se brinite.Ipak ste vi divovi, Zeljo je za vas obicni prosjek.
Ja koliko znam ovaj @aS_Roma je još na ljeto rekao da neće pisati na ovoj temi, a evo svaki dan piše nekakve nebuloze.
[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Ako si ti samo tu grešku primijetio onda si fakat nepismen i licemjerno je da neko nepismen sudi o nečijoj pismenosti..rammstein je napisao/la:auuu vidis, pri kucanju sam ubacio slovo, a ovaj je posložio rečenicu tako da bi u drugom razredu dobio 1
uz to , na pocetku priprema prve rijeci uputiti "onima koji imaju pare i na silu hoce titulu (čuj na silu) je sve samo ne "izdominirao"
ne znam o kome je pričao, mozda o kiriji ili vodi
BUDI ŽELJO !!!
Svi drugi imaju puno vise razloga za nervozu od nas,navijaca Zelje.I hajmo se tako i ponasati. Mi smo godinama najbolji,oko toga nema diskusije,to je cinjenica neoboriva.Mi smo i u ovom momentu najbolji.Ako se sa ovim neko ne slaze,baci pogled na tabelu i morace se sloziti.
U klubu su svi procesi pod kontrolom.A najbitniji procesi su finansijska stabilizacija kluba,unapredjenje sistema upravljanja klubom,unapredjenje infrastrukture i unapredjenje omladinskog pogona.Za sve ovo su napravljene konkretne smjernice po kojima ce se raditi.
U tom svjetlu treba gledati i na eventualna pojacanja u ovoj pauzi.Dakle,klub se nece dodatno zaduziti ni za jednu jedinu marku.Najradje se ne bi nista ni prodavalo ako se ne bude moralo.Ovdje mislim na dva igraca kojima istice ugovor u junu 2014.(Tomo i Kerla).Dakle,ne produze li ugovore do polaska na zavrsne pripreme u Rovinj,vrlo vjerovatno ce oba ici.Kvesic sigurno potpisuje novi ugovor i to ce se desiti u ovih par dana.Dakle,ako Tomo i Kerla ne budu htjeli produziti,najvjerovatnije idu dok su jos pod ugovorom.Ako se to desi,onda se sigurno dovode dva nova igraca.Sta god da se oko ovoga odigra,nece dodatno oslabiti kvalitet ekipe.Ova nasa ekipa ima kvalitet da ravnopravno igra sa svakom ekipom u ligi,i oko toga se ne trebamo ni malo sikirati.E sad,da li ce mo opet biti sampioni,zavisi od mnogo faktora,i nikakva pojacanja nam nisu garancija za to,kao ni drugima.Recimo,mnogo vazno ce biti u kakvim vremenskim uvjetima ce se igrati prva kola proljetnog dijela.
U svakom slucaju,Zeljo ce i ove sezone ispuniti strateski cilj,a to je,podmlsdjivanje ekipe,smanjenje budzeta,i osvajanje mjesta koje vodi u neko od evropskih takmicenja.
Ne zelim propustiti ni ovu priliku a da ne potenciram ulogu nas navijaca FK Zeljeznicara.Nas klub je zasluzio veliku podrsku i mi je moramo pruziti u ovih jedanaeswt kola.Bolju i vecu nego ikad.Ova titula bi mogla biti najsladja,najvrijednija.Hajmo dati svoj doprinos.
U klubu su svi procesi pod kontrolom.A najbitniji procesi su finansijska stabilizacija kluba,unapredjenje sistema upravljanja klubom,unapredjenje infrastrukture i unapredjenje omladinskog pogona.Za sve ovo su napravljene konkretne smjernice po kojima ce se raditi.
U tom svjetlu treba gledati i na eventualna pojacanja u ovoj pauzi.Dakle,klub se nece dodatno zaduziti ni za jednu jedinu marku.Najradje se ne bi nista ni prodavalo ako se ne bude moralo.Ovdje mislim na dva igraca kojima istice ugovor u junu 2014.(Tomo i Kerla).Dakle,ne produze li ugovore do polaska na zavrsne pripreme u Rovinj,vrlo vjerovatno ce oba ici.Kvesic sigurno potpisuje novi ugovor i to ce se desiti u ovih par dana.Dakle,ako Tomo i Kerla ne budu htjeli produziti,najvjerovatnije idu dok su jos pod ugovorom.Ako se to desi,onda se sigurno dovode dva nova igraca.Sta god da se oko ovoga odigra,nece dodatno oslabiti kvalitet ekipe.Ova nasa ekipa ima kvalitet da ravnopravno igra sa svakom ekipom u ligi,i oko toga se ne trebamo ni malo sikirati.E sad,da li ce mo opet biti sampioni,zavisi od mnogo faktora,i nikakva pojacanja nam nisu garancija za to,kao ni drugima.Recimo,mnogo vazno ce biti u kakvim vremenskim uvjetima ce se igrati prva kola proljetnog dijela.
U svakom slucaju,Zeljo ce i ove sezone ispuniti strateski cilj,a to je,podmlsdjivanje ekipe,smanjenje budzeta,i osvajanje mjesta koje vodi u neko od evropskih takmicenja.
Ne zelim propustiti ni ovu priliku a da ne potenciram ulogu nas navijaca FK Zeljeznicara.Nas klub je zasluzio veliku podrsku i mi je moramo pruziti u ovih jedanaeswt kola.Bolju i vecu nego ikad.Ova titula bi mogla biti najsladja,najvrijednija.Hajmo dati svoj doprinos.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ahahahahahhahahahaS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Toliko, vozdra !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- moustapha
- Kontakt:
Jao floskula, isto politicari u predizbornoj kampanji.FKZ1921 je napisao/la:S
#divovi
Dajte ljudi,ne peglajte!
Hordas Doboj je napisao/la:Pojedinci ovdje odobravaju apsolutno sve. Znaci sta god da se desi, iako negativno i neozbiljno nailazi na odobravanje.Blagoje je napisao/la:Mislim da je u ovakvoj situaciji to najbolji nacin.zlatandr je napisao/la:E moj Dino ne readi se to tako![]()
"Đurbuzović: U hodu ćemo sve rješavati"
Neka svi budu zdravi, a sve drugo ce ici svojim tokom.
Ok donekle mi je jasno, zbog predhodnih uspjeha. Ali nije mi jasno kako niko od vas ne vidi da vas klub ide nizbrdo. Malo je reci da je preambiciozno prodati par igraca i ocekivati da ih neki klinci dostojno zamijene.
Meni licno je suludo ovo sto se radi u Zeljeznicaru. Podsjeca me na Arsenal poslije one zlatne generacije koja je dominirala pa nakon sto su rasprodali vecinu, klub se nije oporavio do dan danas.
Ali eto vama vase, nama nase. Vrijeme ce pokazati...
Ne brini, sad cu ja, da bih zadovoljio tvoj istancan intelekt, pocet lupat gluposti i ponasat se neuroticno kao vecina navijaca fks.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ovo kao ilustracija prethodnog posta.aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Toliko, vozdra !
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
To se odnosilo na Široki. Vi ste konkurenti samo, sami sebi. Kakvi vi!rammstein je napisao/la:auuu vidis, pri kucanju sam ubacio slovo, a ovaj je posložio rečenicu tako da bi u drugom razredu dobio 1
uz to , na pocetku priprema prve rijeci uputiti "onima koji imaju pare i na silu hoce titulu (čuj na silu) je sve samo ne "izdominirao"
ne znam o kome je pričao, mozda o kiriji ili vodi
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Gdje je onaj sto je obec'o u petak navece neke 'novine' napisati 
Volim te Željo !
Hajmo @super, petak naveče, čekamo imena igrača za koje ti znaš ?
rekao je u petak kasno navečer il u subotu ujutro oca m' mog 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jest, štoper i bek ?DooVe je napisao/la:rekao je u petak kasno navečer il u subotu ujutro oca m' mog
Ma ja, drži nas u neizvjesnosti nije mu fazon fakat.Grokok je napisao/la:Jest, štoper i bek ?DooVe je napisao/la:rekao je u petak kasno navečer il u subotu ujutro oca m' mog![]()
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Izgleda da cemo morati cekati subotu ujutro, veceras nista
.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evo me,sada sam bio sa onim covjekom i kaze sledece:trenutno se ceka lijevak(razmatra jos jednu ponudu iz inostranstva) nece da kaze ime igra krilo, i najvjerovatnije da ce se prikljuciti jos jedan stoper ne bosanac u rovinju,trenutno im je cilj produziti ugovor sa kvesicem,tomicem i rece da je klubu prvenstveno u cilju zadrzati ove postojece pa tek potpisivanje s ovom dvojicom (ako se dogovore).....rekao mi je javiti u ovih par dana ako sta bude dolazilo...........pozzzterabajt je napisao/la:Izgleda da cemo morati cekati subotu ujutro, veceras nista.
ps @grokok opali po meni sada imas materijala
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
(Y)super je napisao/la:evo me,sada sam bio sa onim covjekom i kaze sledece:trenutno se ceka lijevak(razmatra jos jednu ponudu iz inostranstva) nece da kaze ime igra krilo, i najvjerovatnije da ce se prikljuciti jos jedan stoper ne bosanac u rovinju,trenutno im je cilj produziti ugovor sa kvesicem,tomicem i rece da je klubu prvenstveno u cilju zadrzati ove postojece pa tek potpisivanje s ovom dvojicom (ako se dogovore).....rekao mi je javiti u ovih par dana ako sta bude dolazilo...........pozzzterabajt je napisao/la:Izgleda da cemo morati cekati subotu ujutro, veceras nista.
ps @grokok opali po meni sada imas materijala
Trenutno korisnika/ca: Balorda, MoSaZeLjo1921, perodeformero i 64 gosta.