FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 12:05

Foto: Jutrošnji trening

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 12:31

Sutra u 14:30 sa Metkovićem

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 28 jan 2014, 12:33

fkzeljeznicarba je napisao/la:Sutra u 14:30 sa Metkovićem

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet to treba odraditi bez primljenog gola i ćao :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2014, 12:43

12:0 sutra :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 jan 2014, 13:18

Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 jan 2014, 13:26

BolanBolan je napisao/la:Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
slika
imas li cijeli intervju da postavis ?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 jan 2014, 13:54

Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Doduše malo je golmana koji su skroz normalni.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 28 jan 2014, 14:20

Gledajući na prikazano u F. K. Željezničar od strane obojice golmana, po meni, Tola je bolji golman! Samo da hoće potpisati...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 jan 2014, 14:47

champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
Logično. ;)
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 jan 2014, 14:59

FKZ1921 je napisao/la:Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Doduše malo je golmana koji su skroz normalni.
Lonceric cesto puta je vidjen tamo u kladionicama,kod shopinga na Grb..
Znam da se zna zavaliti,da pola plate skrsi na aparate i te gluposti..to mu je mana,al eto valjda ce doci nekad u glavu.. :)
onako na prvi pogled miran je momak... :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 15:28

Facebook cijeli je plavo-bijeli: 100.000 fanova

http://fkzeljeznicar.ba/facebook-cijeli ... nova/7853/" onclick="window.open(this.href);return false;

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2014, 15:30

super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................

...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................

................................tomic............................zolotic.............................................................

....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................

.........................................................hodzic..................................................................

mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 jan 2014, 15:31

Sarajevo cijelo, biće plavo-bijelo.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 jan 2014, 15:45

super je napisao/la:
super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................

...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................

................................tomic............................zolotic.............................................................

....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................

.........................................................hodzic..................................................................

mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
Fale ti Hasanović i E Čolić

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2014, 15:51

Grokok je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
Logično. ;)
Logika ti je inače jača strana tvoje ličnosti. Samo spinovane stvari su tebi logične.
SRETAN BROJ - 1725

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 jan 2014, 16:12

sad sam gledo raspored i mislim da mozemo realno racunati na 16 bodova iz prvih 6 kola ,tacnije do utakmice sa olimpikom.Sa tihh 16 bi se napravila razlika koja bi bila tesko dostizna :)
=\_1921_/=

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 28 jan 2014, 16:55

Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 jan 2014, 17:01

JosipBukal je napisao/la:
super je napisao/la:

Fale ti Hasanović i E Čolić
Ne bih reko da ce Zola odma u prvu postavu pored Hasanovica, sto se mene tice ja bu Tomica i Hasanovica pustio da igraju.
A Colic mislim da ne bi trebo bit u ozbiljnoj konkurenciji

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2014, 17:08

Tarapana1 je napisao/la:Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
brkovic je po meni zasluzio da dobije vecu minutazu bar nekih 20-30 min po tekmi jer znam kako je igrao u velezu i mislim da ima talenta i sto bi amar rekao ima neki svoj sablon,takodje gledam na treningu u sarajevu i ramic je bas nadosao ovih pola godine vidi se da je radio na masi i sto je po meni ok,dado sadikovic,hasanovic,hasanhodjic,baja, bucan pa cak i e.colic to su momci koji mogu iznijeti ovih 11 kola sa klupe .....znam jednog stopera sto je dino trazio od amara da ga dovede i ako on jos bude dosao mislim da nam niko vise ne treba do ljeta
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2014, 17:11

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rados ... 46916.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: super, dana/u 28 jan 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []