FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 05 sep 2010, 23:58

slikaHvala Hairlija znaš ti zašto!Pozdrav! ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 sep 2010, 00:38

slikaSamo nek se zna! :D
Sarajevo ljubavi moja!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 06 sep 2010, 02:02

slika
slika

Gledam malo ove fotografije i razmišljam kako su u ona doba ljudi išli na tekme našeg voljenog kluba. Pogledajte slike pogledajte ove ljude, sve sama gospoda gospodski obučena. Uvijek smo bili šminkerski klub 8-)

Ili ova utakmica, prijateljska sa kraljevskim klubom sedamdeset i druge godine prošlog stoljeća ...

slika
slika

Veliku klubovi igraju prijateljske sa velikanima. Ponosim se što navijam za ovakvog giganta kao što je FK Sarajevo.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 06 sep 2010, 22:56

Jos malo pa Borac :)
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 06 sep 2010, 23:19

Elektrika je napisao/la:[img]
Veliku klubovi igraju prijateljske sa velikanima. Ponosim se što navijam za ovakvog giganta kao što je FK Sarajevo.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
gigantaa ?
daj molim te ... hahahah

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 06 sep 2010, 23:20

Da da sine giganta !!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 23:43

kakva sramota za BiH
ubiju momka i niko ne odgovara strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 sep 2010, 00:56

brcanska_malta je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Da da sine giganta !!!!
jeste giganti sto mozete tekme kupovat i sto sve pare vama idu serem se na takav klub
Mi kupujemo tekme? pa ako iko kupuje u BiH mi NE KUPUJEMO. da si imalo objektivan,realan i najbitnije upoznat u situaciju sa nasim fudbalom znao bi. ZATO SUTI MOLIM TE LIJEPO.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 sep 2010, 02:31

Nauci razgovarati pa se javi na forum...pozdrav ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 sep 2010, 08:34

Ma nije sarajevo gigant to je Sloboda Tuzla, hmhmhm

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2010, 12:59

Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 07 sep 2010, 13:48

Dok god nam je ovakav Savez, sudije i sudijska organizacija i sve oko toga.
Dok god postoje timovi tipa Travnika, Leotara i sličnih koje kući ni Barcelona ne može dobiti. ( a Olimpik može :shock: :shock: :shock: ) :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 07 sep 2010, 14:06

Malo o ovoj kupovini Sarajeva.Ako je ijedan klub oštećen,ponižavan,atakovan od strane fubalskih neznalica to je FK SARAJEVO.Samo prošle godine,slučaj Gavarić gdje je zavjera upravo klubova od ovih navijača što se bune izlobirala nezakonitu odluku,krađa u Mostaru protiv Zrinjskog na očigled sviju,Travik,Tuzla,delegiranje sudija i klasično iživljavanje itd,a da ne pričam o prošlim sezonama tipa udaranja Sadovića u BL pa 3 boda Borcu.Ali te krađe nisu prošle nezapaženo nego je to vidio Zijad Blekić koji se i zareko da toga neće biti i sada samo uživajte ili plačite za našim uspjehom,sve će vas stići upamtite.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 sep 2010, 14:40

juveboy je napisao/la:Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?

Evo ako hoces iskreno govoricu ko covjek realan a ne kao hordas zeljo jeste kupovao tekme i to svi znaju ;) a za Sarajevo ne vjerujem da kupuju tekme jer imamo stvarno kvalitetnu ekipu a u to se mozete uvjeriti u nedjelju uz bht 1

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 07 sep 2010, 14:47

Za samo fks,hajde hajvanu jedan jeli ti stvarno mislis da je Zeljo kupovao a to kao Sarajevo posteno i oni ne kupuju.Nemoj se bez veze provaljivati.Svi su kurve samo smo mi posteni -to je tvoja parola.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 sep 2010, 14:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Cim neko pocne pobjedjivat za njega se kaze da kupuje utakmice . . . Prosle godine za Zelju se isto govorilo, sad evo krenuli za Sarajevo, pa dokle vise ?

Evo ako hoces iskreno govoricu ko covjek realan a ne kao hordas zeljo jeste kupovao tekme i to svi znaju ;) a za Sarajevo ne vjerujem da kupuju tekme jer imamo stvarno kvalitetnu ekipu a u to se mozete uvjeriti u nedjelju uz bht 1
Utakmica koju je Zeljo najlakse kupio je bila na Kosevu protiv sarajeva ujedno je bila i najjeftinija za kupiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 sep 2010, 14:57

Joj pile oces mi posuditi na jedan dan svoju glavu da se malo odmorim svega ti ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 sep 2010, 15:00

Silkoni je napisao/la:Joj pile oces mi posuditi na jedan dan svoju glavu da se malo odmorim svega ti ;)
Hocu donju pa se odmori :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 sep 2010, 15:04

pile87 je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Joj pile oces mi posuditi na jedan dan svoju glavu da se malo odmorim svega ti ;)
Hocu donju pa se odmori :D
Ti si vrh inteligencije. :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2010, 15:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:

Takvi kao ti i jesu problem, govoris kao covjek a navijas za Sarajevo, preispitaj se je si li ti kompetentan da govoris o gradskom rivalu, da donosis zakljucke o tome jesu li kupovali ili ne ? Ipak Sarajevo i Zeljo su veliki rivali i njihovi navijaci koliko god pokusavali biti realni to ne mogu, ipak to je rivalitet, nesto vise, ljubomora radi ! Druga stvar, pricas u prazno, pricas istu onu pricu koju sad neki zele "upakovit" Sarajevu za kupovinu utakmica, pricas pricu bez pokrica i tako ce sad ( ukoliko Sarajevo nastavi da pobjedjuje, nadam se da hoce ) poceti bez argumenata da pricaju o tome kako neko Sarajevu stima, kupuje utakmice, vracanje dugova i slicno. Ja se pitam ima li kraja ovome ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.