http://www.justin.tv/juzni26alan ford je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos na netu i ako moze link
Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0
Elektrika je napisao/la:Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0
a haj mi reci ko je mogao ovo da očekuje? još 7 minuta sudijske nadoknade ali mora se priznati da su majstorski igrači rudara oduzimali vrijeme na kraju baš ono gigantski. jest da je ono ružno i nije fer play ali... yebi gaEdinTM87 je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0Ne mogu da vjerujem, ocekivo najmanje 3:0
Ma jok Zeljo prvakElektrika je napisao/la:Liga postaje mnogo interesantna sad.
Pa to malo ko razumije,mi živimo za derbi sa Borcem ostatak ekipa manje više nas ne zanima al protiv Borca 100000% na terenu i tribinama. ABPD i ABBL.aS_Roma je napisao/la:odakle na jednom onoliko podrska Rudaru ?
darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !
Tandem iz pršče sezonenjonjo3717 je napisao/la:darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !
HAHAHA,Vr' !!!Al' baš,kao da mu je dodao...
darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, drzgemboadislic, soe i 42 gosta.