GoRaN je napisao/la:Ima i jedan horor detalj sa utakmice..."Pozdravimo navijače iz Maoče!!!"

Strah i nevjerica na Koševu.

To dva covjeka dosla iz Maoce.
Samo bi da napisem jos neke stvari vezano za atmosferu i organizaciju tekme.
Znaci dolazim u SA oko pola 6,obavio neke stvari,u 6 dolazim na Kosevo.Tamo,naravno,puno ljudi,ali niko ne ulazi.Nije mi jasno,ali kad se malo bolje pogledao i pitao redara,frajer kaze da ce kapije otvoriti tek u pola 8.Ne mogu vjerovati,u POLA 8!

Umjesto da pustaju polako ljude,oni ce otvoriti sat i po prije pocetka tekme i napravice haos i veliki cep na ulasku.To se naravno i desilo.

Ljudi skoro da nisu popadali od cekanja,posti se a treba cekati ispred ulaza.Kad je konacno doslo vrijeme da otvore,desava se jos jedan sok.Naime,redari ne mogu otkljucati jer im kljuc nije u redu.Cekam jos 15 minuta i tek onda otvaraju.
Dalje,nije mi jasno kako to da pola zapadne tribine je bilo prazno,kao i velik dio juga i sjevera.Jedino istok je bio popunjen.

Poneko 'Bosna je sampion' i skandiranje 'Bosna,Bosna' se moglo cuti prije pocetka,pjevanja nije nikako bilo,uglavnom grobna tisina,A nas 20 000.Ako nije bilo i vise(a ne vjerujem da je).

U toku utakmice sjedenje.

Kospe,kikiki(sto bi reko jedan prodavac s govornom manom

) ,pokoji sokic i hajmo gledat repku.Pa da sam mislio sjediti ostao bi u Bihacu i sjedio s daljinskim u ruci.

Ono sto mi se nikako ne svidja je zvizdanje himni,zatim petarda u terenu,zvizduci i uvrede Spahicu kad je molio da ne bacaju,uvrede na racun nekih reprezentativaca koji to nisu zasluzili(da se razumijemo,bilo ih je i koji su zasluzili)...Sve u svemu,Zenica i tamosnja atmosfera je nesto sto su ovi momci zasluzili i sto im treba omoguciti,a ne ono od sinoc.