Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Denizmare

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Denizmare » 07 sep 2012, 23:58

SoloJuve26 je napisao/la:Pitam se sta bi bilo da smo mi dobili Lux samo s 1-2... :oops:
Ma pusti ih druze,sve trenerski magovi,a niko od racunara nije stigao lopte sutnuti.
Ovdje se ionako vecinom skupljaju djeca sa fix idejama i besposlicari koji postaju svake 2 min, i provokatori koji nemaju sta pametnije raditi. Vidis teorija o Vrsajevicu,o Papetu,postavci,primljenom golu,lose smo odigrali (a klizeci u 89 min se prave i dali 8 komada).Ma nevjerovatno koji likovi,najbolje je ne zalaziti na forum uopste,pogledas odlicnu tekmu i umjesto da slavis sjebes se kakve se gluposti pisu....

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2012, 23:58

AllGunsBlazing je napisao/la:A naravno Sesar,Vrancic i slicni imaju mjesta. Sta sve covjek ovdje nece procitati. Kao da je Avdija nekog ubio. Eto tako ispadne, a nista posebno nije odigro ni lose ni dobro. Imao jednu asistenciju, stigao svaku loptu. Nego frka je bila uopste oko poziva, i svi su jedva cekali da se ovo desi kako bi lajanje moglo zapoceti. Covjek je proglasen losim i prije nego je zaigrao i minutu u dresu reprezentacije.
Nemaju ni Sesar,ni Vrancic,ni Svraka..Ali opet za razliku od Vrsajevica oni dobijaju po 10 min,Sesar ni minute,a Avdija svih 90 protiv amatera i nula bodova igra..A ja sam licno ranije osporavao njegov kvalitet jer ga nema za repke..Nema nikakvih pokazatelja,osim te famozne utakmice protiv Intera kazu,da on to jeste..Evo i veceras..Protiv amatera koje je treba da prekuca on je odigrao skromno..Gubio duele,lopte,lose primao,fulio sansu za gol..Ma bezveze je igrac vala..Ima puno boljih po 100 put ponavljam.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 00:00

Sesara cemo tek vidjeti abd, ako Pape ne ispadne supak. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 sep 2012, 00:01

Fulio sansu za gol? A Dzeko nije? A Miske nije? :lol: :lol: :lol: Svaki igrac fula. Dzeko gubio lopte od tih amatera, lik se u provm poluvremenu niej vidio a vrijedi od tog istog Avdije bar 10 puta vise. I sta sad trebamo ? **** Dzeki mater? Silom prilika se covjek nasao tu, odigrao solidno, i oni kukaju kao da zbog njeg Stevanovic i Visca ne mogu dobiti sanse. Kao da je on tu iz Rudara iz Zenice, a ne Hajduka. Covjek je imao asistenciju, stigao bezbroj lopti, trudio se.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 sep 2012, 00:02

kakav smo mi jeb.eni glupi narod,ovo je za nepovjerovat
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

trenersvihtrenera
Kontakt:

Post Postao/la trenersvihtrenera » 08 sep 2012, 00:02

Vama je Vršajević nakon jedne utakmice postao Svršajević :lol:

Takvi su ti, sine, navijači. I kad se pobjedi sa 8:1 oni će naći nekog da pljuju po njemu. Tako su i Ćiru pljuvali i skandirali "ćiro ****" nakon što je na prvoj velikoj smotri s Hrvatskom izgubio u četvrtfinalu od prvaka Europe Njemačke, i to nakon velike sudijske krađe. Da su se tad pitali navijači Ćiro bi bio bivši. Na sreću, pitao se pokojni predsjednik Franjo i ne moram napominjati šta je bilo dvije godine kasnije.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2012, 00:03

SoloJuve26 je napisao/la: :mrgreen: of course samo nisi skonto poentu
Ma shvatio sam ja sta ti hoces da kazes samo mi je danas sve ravno do neba pa malo sale ne bi trebalo biti na odmet.
Nemoj sta hatoriti. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 sep 2012, 00:03

Denizmare je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Pitam se sta bi bilo da smo mi dobili Lux samo s 1-2... :oops:
Ma pusti ih druze,sve trenerski magovi,a niko od racunara nije stigao lopte sutnuti.
Ovdje se ionako vecinom skupljaju djeca sa fix idejama i besposlicari koji postaju svake 2 min, i provokatori koji nemaju sta pametnije raditi. Vidis teorija o Vrsajevicu,o Papetu,postavci,primljenom golu,lose smo odigrali (a klizeci u 89 min se prave i dali 8 komada).Ma nevjerovatno koji likovi,najbolje je ne zalaziti na forum uopste,pogledas odlicnu tekmu i umjesto da slavis sjebes se kakve se gluposti pisu....
Ma treba jarane zabiti 8 komada u gostima bilo ko da je, al opet sto ti kazes nadje se nekakve kritike.. ma pusti to, samo preskociti takve komentare i to je to,,
sad slijedi latvija tu ocekujem 3 boda , zadovoljan sam i s 1-0 !!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 sep 2012, 00:03

Ajd covjek je dao gol,pa makar i offside bio :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 08 sep 2012, 00:04

Hjaoo, kad Lulić u utorak profura onom lijevom stranom!! :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 08 sep 2012, 00:10

Vrsajevic je toliko al toliko los da ne vrijedi ni ovih komentara. Trubadur zesci :mrgreen:

...hvala mu na trudu i to je to.

Elem sve super i sve je za pet, cestitam napadu...al mene vise brine ovaj gol sto smo primili i par situacija koje su bile tj da su bili malo bolji akteri.....dva-tri u mrezi :(
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2012, 00:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Fulio sansu za gol? A Dzeko nije? A Miske nije? :lol: :lol: :lol: Svaki igrac fula. Dzeko gubio lopte od tih amatera, lik se u provm poluvremenu niej vidio a vrijedi od tog istog Avdije bar 10 puta vise. I sta sad trebamo ? **** Dzeki mater? Silom prilika se covjek nasao tu, odigrao solidno, i oni kukaju kao da zbog njeg Stevanovic i Visca ne mogu dobiti sanse. Kao da je on tu iz Rudara iz Zenice, a ne Hajduka. Covjek je imao asistenciju, stigao bezbroj lopti, trudio se.
Sta da ti covjek sad kaze? Poredis Dzeku i Avdiju :roll: :roll: Al hajd pokusat cu da ti odgovorim opet..Dzeko fuli (mada ne znam koji zicer je fulio veceras) ali zabije 3..Miske fuli,ali zabije 2..A koliko je zabio Avdija veceras? Opet ti kazem ovaj argument koji si naveo ti je djeciji bas..Ustvari koristi se onda kad nemas argumenata da dokazes njegov kvalitet..Cuj nudio se,trudio se,trcao.. :lol: :lol: :lol: Pa evo i ja cu se i nuditi,i truditi,i trcati dok me ne iznesu sa terena na nosilima pa zasluzujem li poziv? :roll: Imao je tu jednu ass,ali ukupan dojam je nula..Nije za repke..Dzaba sve..Izgubio je svaki duel 1 na 1,al bas svaki..Imao je par losih centarsuteva..Nije se pokazao kao tehnicki potkovan igrac jer da jeste ustopao bi onu loptu i bio 1 na 1 sa golmanom..Al jok,ode lopta metrima daleko od njega..Vidio si kako Sejo primi onu loptu,to je kvalitet.. ;) Pa sjecas se Mede protiv Albanaca i primanja i izlaska 1 na 1 sa golmanom..Tako se to radi.. ;) I na kraju,on je novajlija,debitant,dobio 90 min protiv amatera,i morao je napraviti puno vise da bi dokazao da mu je mjesto u A timu..Zato nek je njemu sretno u Hajduku,ali na njegovoj poziciji imamo boljih,mladjih i kvalitetnijih igraca.. 8-)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 08 sep 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 sep 2012, 00:15

Huda napadate jadnog Avdiju. Pa čovjek se tu silom prilika našao ljudi. Debi, Dobro je i ovo, slabija je reprezentacija.
Stevanović je igro za mlade :?
Vođa zna.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 sep 2012, 00:16

Sve je super bilo,osim toga sto je Dzeko igrac utakmice.Po meni to je morao biti Vedo :mrgreen:
Ima ova reprezentacija kvalitetu,ali i jos mjesta za napredak.Mislim ima igraca kojima realno tu nije mjesto (Svraka i Vrsajevic),ali nadam se da ce Pape s vremenom doci pameti te pozvati neke nove igrace,a imamo ih sigurno.
Iskreno se nadam da cemo vec od narednog okupljanja u reprezentaciji gledati Stevanovica i Viscu,a zasto ne i Bilbiju,Kvesica i Markica ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 sep 2012, 00:18

Svraka mora od 1. min ovdje igrati jer se vidi da je klasa i za Zahirovica i za Vrsajevica.... Jednostavno medju boljim je igracima repke, a to se vidi jer je za 15 min izdominirao Lihtenstajnce.... Klasa.....
Vrsajevic 0 bodovakao i Sunjic.... Znaci pedala im iz repke kao i Sesaru koji nije ni igrao, al' ne mora ni igrati jer e ocajan igrac.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 sep 2012, 00:20

Ovi sto kritikuju reprezentaciju i njene igrce PA STO VI NISTE TRENIRALI FUDBAL I DOSLI DO REPREZENTACIJE DA VIDIMO VAS stvarno smjesno

VOLIM TE BiH

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 08 sep 2012, 00:21

Hypnose je napisao/la:Svraka mora od 1. min ovdje igrati jer se vidi da je klasa i za Zahirovica i za Vrsajevica.... Jednostavno medju boljim je igracima repke, a to se vidi jer je za 15 min izdominirao Lihtenstajnce.... Klasa.....
Vrsajevic 0 bodovakao i Sunjic.... Znaci pedala im iz repke kao i Sesaru koji nije ni igrao, al' ne mora ni igrati jer e ocajan igrac.....
:lol: :lol: :lol:

Navijas za Zelju,pretpostavljam :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 sep 2012, 00:22

Hypnose je napisao/la:Svraka mora od 1. min ovdje igrati jer se vidi da je klasa i za Zahirovica i za Vrsajevica.... Jednostavno medju boljim je igracima repke, a to se vidi jer je za 15 min izdominirao Lihtenstajnce.... Klasa.....
Objektivnost na nivou :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 sep 2012, 00:22

Ako je Avdija los i ako je kloc on za to nije kriv, kriv je onaj koji ga je stavio da igra. Naravno da bi Avdija volio da je kao Ronaldo ili Messi, ali sta je tu je. Svako ima svoj plafon i to neko treba da vidi. Znaci ako je neki novi igrac u reprezentaciji los kriv je sigurno onaj sto ga je stavio da igra.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 sep 2012, 00:23

Čemu bakljada BHF-a :? :? :? :? :? :? :? :?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.