Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Momciluk
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:14

theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
Probaj na yt naci Toni Milun cuo sam da je on dobar..
This time next year we'll be millionaires.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 sep 2015, 20:15

Ma ima njegov sajt al mi nije specijalno pomogao. Dobro mi je dosao u srednjoj, a sad bgm slabo :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2015, 20:16

theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko stranicu na netu gdje objasnjavaju matematiku 2? Tipa neki youtube kanal ili sajt...
Ili ako je neko od vas dobar s tim, da mogu postavit par pitanja dok vjezbam. Nije sad nesto posebno vec neke sitnice u zadacima?
http://www.tonimilun.com/predmeti/fakul ... -faks.html

Možda ovdje ima nešto :P

Edit: Zakasnih
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 02 sep 2015, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 20:16

http://www.etf-znanje.dza.ba/category/f ... matika-ii/

Inace lik je na ETF u Tz, postavlja klipove matematike 1 i 2 i svega ostalog vezanog za ETF

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 sep 2015, 20:17

Pozdrav, samo da vidim ako nekom treba bubica za ispita (blutu) nek mi se javi u pp ili na broj 062792295, cijena 25 KM sa baterijom.
I ako neko zna neki dobar nacin za marketing , platio bih mu :)
unaprijed hvalaa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 sep 2015, 20:18

Otelo je napisao/la:
http://www.tonimilun.com/predmeti/fakul ... -faks.html

Možda ovdje ima nešto :P

Edit: Zakasnih
A vidi stvarno, ovaj dio nisam ni vidio. Hvala drugovi :thumbup: Nema bas sve, al i ovo je super
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
http://www.etf-znanje.dza.ba/category/f ... matika-ii/

Inace lik je na ETF u Tz, postavlja klipove matematike 1 i 2 i svega ostalog vezanog za ETF
pogledat cu i ovo. Hvala :thumbup:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:19

Joj ovog haslera al ulijece s bubicama :lol:
"Prodajemo vutru iznajmljujemo bubice..." to jel? :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 sep 2015, 20:21

Momciluk je napisao/la:Joj ovog haslera al ulijece s bubicama :lol:
mora se od neceg zivjeti :P samo iznajmljivanje haha
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 20:22

pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, samo da vidim ako nekom treba bubica za ispita (blutu) nek mi se javi u pp ili na broj 062792295, cijena 25 KM sa baterijom.
I ako neko zna neki dobar nacin za marketing , platio bih mu :)
unaprijed hvalaa
Grupe po fejsbuku, one prva druga treca itd godina :mrgreen:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:22

pintol_TM87 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Joj ovog haslera al ulijece s bubicama :lol:
mora se od neceg zivjeti :P samo iznajmljivanje haha
:thumbup:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 sep 2015, 20:32

Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,

danas dodje, opsova hljeb, po defaultu. Niti mu je hljeb kriv, niti iko drugi, sam je sebi. I opet ga neko nadje podrzavati. Jos se nasao uvrijedjen na ono sto ljiljan rece pa poce da vrijedja. Ma hajde molim te. I neka sam ja najgora, sto govorim nesto sto je pozitivno za njega.

Na kraju krajeva, sjeti se onoga, sve sto te zaobislo nije te moglo snaci i obratno. I obrati paznju na jezik i ponasanje i sve ce biti puno bolje. :wave:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 20:37

@Momciluk
Treba ovog lika slušati, vidi se da covjek poznaje materiju svu na forumu :clap: :wave:

Vidi se po nik-u da je izuzetno pametan lik, odabrao ga je fino na Seju drka svaki dan i usput baci koji post na forumu :clap: :wave:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:40

Eld0rado je napisao/la:@Momciluk
Treba ovog lika slušati, vidi se da covjek poznaje materiju svu na forumu :clap: :wave:

Vidi se po nik-u da je izuzetno pametan lik, odabrao ga je fino na Seju drka svaki dan i usput baci koji post na forumu :clap: :wave:
Seo, molicu lijepo :kafa:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 sep 2015, 20:43

uschtipak je napisao/la:Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,

danas dodje, opsova hljeb, po defaultu. Niti mu je hljeb kriv, niti iko drugi, sam je sebi. I opet ga neko nadje podrzavati. Jos se nasao uvrijedjen na ono sto ljiljan rece pa poce da vrijedja. Ma hajde molim te. I neka sam ja najgora, sto govorim nesto sto je pozitivno za njega.

Na kraju krajeva, sjeti se onoga, sve sto te zaobislo nije te moglo snaci i obratno. I obrati paznju na jezik i ponasanje i sve ce biti puno bolje. :wave:
A ko si to ti da nekog osudjujes zbog psovke i sta ja znam cega vec?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 20:44

cala je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Prvi put kad je pao, meni fakat bilo zao. Bukvalno ga tjesili svi ovdje. Licno protiv njega nemam nista. Ali,

A ko si to ti da nekog osudjujes zbog psovke i sta ja znam cega vec?
Boziji poslanik :tokralju:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 sep 2015, 20:46

Eh idemo sad ponovo :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 sep 2015, 20:46

**** ga, ja sam kriv jer je lik pokusao podjebat, ali nejse.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 02 sep 2015, 20:46

Kandidat koji je ostvario pravo na upis, dužan je da priloži ljekarsko uvjerenje koje će pored pregleda opšteg zdravstvenog stanja sadržati pregled psihologa.
Je.bo ih psiholog, nisam nikad išao po tim doktorima hvala Bogu, a sad za fakultet bi da me šalju psihilogu, e neće Bogami moći, odoh privatno da mi izda samo te potvrde.

Nisam lud da idem psihologu, pa da mi kaže da sam lud i da se ne školujem. :urnebes:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2015, 20:51

ako znaš engleski dobro, možeš na youtubeu sve živo naći.

michael van biezen objašnjava fiziku boli glava, što znači da dobro i matematiku objašnjava.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:51

Denvald je napisao/la:Pa šta ako je rekao **** te hljeb?
Pa misli ona ustipak, da je nakon sto je ovaj opsovao hljeb na forumu, bog otisao do farmaceutskog fakulteta i namjerno ispravio prijemni od ovog asharaka i to tako da bude odma ispod granice.. sta znas svasta je moguce :geek:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Bing [Bot], Kaunas, kraljttbvb, muhamedhulk i 14 gostiju.