FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube][/quote]
bravo argumentiran odgovor.. aplauz
bravo argumentiran odgovor.. aplauz
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Buu nisam pokrenuo nikakvu raspavu ovde normalno kominiciram s ljudima, a ti nabrijan samo da napadaš. Dao sam samo konstantaciju da bi vi i mi 29 kolo trebali napuniti Grbavicu do vraha, a tako će i biti jer znam dosta raje koji su bojkotovali tekme Sarajeva, ali sada je dosta raje reklo da će ići. I nadam se da će Amawu doći iz guzic. u glavu da nam dadne pola sjevera.
SRETAN BROJ - 1725
Naravno da imamo bolji igracki kadar druga je stvar sto vi idealizirate nekog igraca pa onda nakon pola godine pljujete po njemu fakticki ni sami ne znate kvalitete i mogucnosti nekog pojednica.Ja se tebi vise cudim da se uopste upustas u raspravu o kvalitetu ekipa ja otprilike znam kakav je Zeljo ekipa je od prosle sezone/polusezone ti ovu ekipu sarajeva ocima nisi vidio i unaprjed donosis sud na nevidjeno, mislim da ni Jarni nije siguran na cemu je u ovom trenutku a ne ti.Zivio ti meni zauvjek na drugom mjestu i bez psihijatrije gdje ti je i mjesto objektivno!harisfcb je napisao/la:
ja sam samo rek'o da psihijatra trebas posjetiti zbog izjave da imate bolji igracki kadar... Hvala Bogu pa ima tabela, a muzicka ako moze sta od Gileta
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pola sjevera niste dobili nikada u historiji tako da necete ni sada, molite boga da policija otvori istok pa da dobijete pola istoka al to su male sanse da ce se desiti.pitic je napisao/la:Buu nisam pokrenuo nikakvu raspavu ovde normalno kominiciram s ljudima, a ti nabrijan samo da napadaš. Dao sam samo konstantaciju da bi vi i mi 29 kolo trebali napuniti Grbavicu do vraha, a tako će i biti jer znam dosta raje koji su bojkotovali tekme Sarajeva, ali sada je dosta raje reklo da će ići. I nadam se da će Amawu doći iz guzic. u glavu da nam dadne pola sjevera.
ajd ja i ti nakon 2 kola proljetnog dijela ovdje cemo povesti diskusiju ko ima bolji igracki kadar...pile87 je napisao/la:Naravno da imamo bolji igracki kadar druga je stvar sto vi idealizirate nekog igraca pa onda nakon pola godine pljujete po njemu fakticki ni sami ne znate kvalitete i mogucnosti nekog pojednica.Ja se tebi vise cudim da se uopste upustas u raspravu o kvalitetu ekipa ja otprilike znam kakav je Zeljo ekipa je od prosle sezone/polusezone ti ovu ekipu sarajeva ocima nisi vidio i unaprjed donosis sud na nevidjeno, mislim da ni Jarni nije siguran na cemu je u ovom trenutku a ne ti.Zivio ti meni zauvjek na drugom mjestu i bez psihijatrije gdje ti je i mjesto objektivno!harisfcb je napisao/la:
ja sam samo rek'o da psihijatra trebas posjetiti zbog izjave da imate bolji igracki kadar... Hvala Bogu pa ima tabela, a muzicka ako moze sta od Gileta
Od svih igraca, vi imate lijevog bocnog boljeg, Kvesu, al' je pitanje kakav ce on biti, i Zolotica, al' posto je tu na posudbi Jajalo mislim da smo i tu jaci... Upustam se u raspravu naravno, nemam razloga da ne upustam, kad valjas notorne gluposti... Oke zivio ja ZAUVIJEK na drugom mjestu, aa psihijatriju ja redovno na faxu posjecujem, tako da znam da su gore slucajevi poput tebe
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Kazes ako ne napunimo Grbavicu da smo nikakvi navijaci. Dobio si odgovor onakav kakvo je i pitanje. NORMALNO KOMUNICIRAMO! U cemu je problme ?
Igrate sa Celikom prvu idi tamo pa ozezi, mali sa malim.
Igrate sa Celikom prvu idi tamo pa ozezi, mali sa malim.
NO PYRO NO PARTY
Ti si pored faxa samo prosao mozda se nekad naslonio na zid. Ja ti fino dadoh argument da nisi gledao ovu ekipu sarajeva a ti nemozes drugacije kad ponestene argumenata nego da vrijedjas meni ne smeta ali da bi o necemu raspravljao potrebno je i znati o cemu pricas inace se sve svede na vrijedjanje konkretno mislim na tebe nekad je u Sarajevu bio i naziv za takveharisfcb je napisao/la:
ajd ja i ti nakon 2 kola proljetnog dijela ovdje cemo povesti diskusiju ko ima bolji igracki kadar...
Od svih igraca, vi imate lijevog bocnog boljeg, Kvesu, al' je pitanje kakav ce on biti, i Zolotica, al' posto je tu na posudbi Jajalo mislim da smo i tu jaci... Upustam se u raspravu naravno, nemam razloga da ne upustam, kad valjas notorne gluposti... Oke zivio ja ZAUVIJEK na drugom mjestu, aa psihijatriju ja redovno na faxu posjecujem, tako da znam da su gore slucajevi poput tebe
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vi Boga da dovedete necete nikad biti bolji od Zelje.harisfcb je napisao/la:ajd ja i ti nakon 2 kola proljetnog dijela ovdje cemo povesti diskusiju ko ima bolji igracki kadar...pile87 je napisao/la:Naravno da imamo bolji igracki kadar druga je stvar sto vi idealizirate nekog igraca pa onda nakon pola godine pljujete po njemu fakticki ni sami ne znate kvalitete i mogucnosti nekog pojednica.Ja se tebi vise cudim da se uopste upustas u raspravu o kvalitetu ekipa ja otprilike znam kakav je Zeljo ekipa je od prosle sezone/polusezone ti ovu ekipu sarajeva ocima nisi vidio i unaprjed donosis sud na nevidjeno, mislim da ni Jarni nije siguran na cemu je u ovom trenutku a ne ti.Zivio ti meni zauvjek na drugom mjestu i bez psihijatrije gdje ti je i mjesto objektivno!harisfcb je napisao/la:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
ja student MF-a, ti sto ne vjerujes, nisam ja kriv... Ja ti evo nudim opet poslije 2 kola proljetnog dijela da pokrenemo raspravu... Hvala lijepo na zeljama...pile87 je napisao/la:Ti si pored faxa samo prosao mozda se nekad naslonio na zid. Ja ti fino dadoh argument da nisi gledao ovu ekipu sarajeva a ti nemozes drugacije kad ponestene argumenata nego da vrijedjas meni ne smeta ali da bi o necemu raspravljao potrebno je i znati o cemu pricas inace se sve svede na vrijedjanje konkretno mislim na tebe nekad je u Sarajevu bio i naziv za takveharisfcb je napisao/la:
ajd ja i ti nakon 2 kola proljetnog dijela ovdje cemo povesti diskusiju ko ima bolji igracki kadar...
Od svih igraca, vi imate lijevog bocnog boljeg, Kvesu, al' je pitanje kakav ce on biti, i Zolotica, al' posto je tu na posudbi Jajalo mislim da smo i tu jaci... Upustam se u raspravu naravno, nemam razloga da ne upustam, kad valjas notorne gluposti... Oke zivio ja ZAUVIJEK na drugom mjestu, aa psihijatriju ja redovno na faxu posjecujem, tako da znam da su gore slucajevi poput tebeali o tome vise nekom drugom prilikom sretno na drugom mjestu i borbi za evropu.
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ja sam na ovom forumu godinama i bicu i poslije drugog kola a pogotovo kad zavrsi sezona! Druga stvar kultura se pokupi u osnovnoj i srednjoj ako na fax dodjes ko papak ostane ti za cijeli zivot !harisfcb je napisao/la: ja student MF-a, ti sto ne vjerujes, nisam ja kriv... Ja ti evo nudim opet poslije 2 kola proljetnog dijela da pokrenemo raspravu... Hvala lijepo na zeljama...
Kultura se nosi i iz kuce.
-
sergejevic
- Kontakt:
Titula ostaje u "dolini cupova."
Zar nije logičnije da na derbiju bude što bolji omjer navijača u interesuje DERBIJA i njegove atmosfere. Nije ni čudo kakav derbiji postaje i kakav je godinama po ovim razmišljanjima. Ako furate fazon da vas bude 3 puta više na Grbavici od nas, smiješno.....Virtu4l je napisao/la:Love svima nedostaje, ali nije ta cifra vrijedna toga da se Manijacima uskrati mjesto na tribinama.pitic je napisao/la:Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje.
@terabajt : Nismo dobili, nije to frka, ali smo prije imali cijeli istok. Što je velika razlika u posjeti i omjeru navijača na stadionu.
zasto tu raspravu ne prenesete na temu namjenjenuza to :
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2480
smoriste iz dana u dan
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2480
smoriste iz dana u dan
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: Odg: FK Željezničar
Pile opusteno... vidis mu nicka, sve ti je jasno... navija za Barcu... i za Sarajevo uz put, po potrebi i samo na pauzama prvenstva kada inace istoimeni klub "osvaja" najvise trofeja... hahaha.
-
worchester
- Kontakt:
Antolovic se vratio u vinkovce 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jeste levati sta se raspravljate sa mundirima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Imaju 2 dana slobodno.worchester je napisao/la:Antolovic se vratio u vinkovce
DRUG NEBI TI PUNCA
-
worchester
- Kontakt:
Da, s tim da nije potpisao ugovor i pitanje je da li ce se vratiti.
- invincible1921
- Kontakt:
ovo je takodjer jeidno pozitivno ,ostalo je sve nagetivno,svi ce lupat po mob sliakt objavljivat ....
[/quote]
Pa sta ima lose u tome sto ce slike da objavljuju?
To je jedna vrsta promocije..... Nista ja lose u tome ne vidim, makar slikali nebo iznad Grbavice i objavljivali.[/quote]
Lose je to sto ce mozda neko ko lomi svoje stolice ili ubacuje baklje u teren odmah biti na javnim mrezama i sl.
[/quote]
lose je to sto ce svi samo slikat i snimat i tagovbat se i tako svih 90 min a navijanja i gledanje tekme ce najmanje bit...isto ko pojedinci u korteu kad idu .Kad vidim "TM87 <3" pa tacno bi se ranio u koljeno
Pa sta ima lose u tome sto ce slike da objavljuju?
To je jedna vrsta promocije..... Nista ja lose u tome ne vidim, makar slikali nebo iznad Grbavice i objavljivali.[/quote]
Lose je to sto ce mozda neko ko lomi svoje stolice ili ubacuje baklje u teren odmah biti na javnim mrezama i sl.
lose je to sto ce svi samo slikat i snimat i tagovbat se i tako svih 90 min a navijanja i gledanje tekme ce najmanje bit...isto ko pojedinci u korteu kad idu .Kad vidim "TM87 <3" pa tacno bi se ranio u koljeno
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Proximic i 26 gostiju.