FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Antolovoc bi mogao donijeti prevagu za titulu.
Zadnja izmjena: 123456, dana/u 14 feb 2014, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Beton!
ps.ako se Svraka utali i Čola osposobi za pocetak.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Selim ne može lijevo. A Benjo neće zaigrati 100% od početka.
Moze onda desno a Stana lijevofkzeljeznicarba je napisao/la:Selim ne može lijevo. A Benjo neće zaigrati 100% od početka.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
To može.Mirsad94 je napisao/la:Moze onda desno a Stana lijevofkzeljeznicarba je napisao/la:Selim ne može lijevo. A Benjo neće zaigrati 100% od početka.
- SarajlijaTM
Moze stana i na go ako treba
Onako za raju, ja bih ga stavio na go u jednoj prijateljskoj tekmi
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Onako za raju, ja bih ga stavio na go u jednoj prijateljskoj tekmi
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- corleone87
- Kontakt:
Ja bih Bogdanovica prije KerleMirsad94 je napisao/la:
Beton!
ps.ako se Svraka utali i Čola osposobi za pocetak.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gdje li je sad onaj pitar što kaže pobjegao vam Antolović, što se sad ne javiš ? 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- feningitm87
- Kontakt:
Ja bas citam prije nekoliko strana tu glupost, i nakon nekog vremena potpiso covjek do 2016. Pitarska je tuga pregolemaGrokok je napisao/la:Gdje li je sad onaj pitar što kaže pobjegao vam Antolović, što se sad ne javiš ?
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
brzo ce biti gen. sponzor........90% stvari je dogovoreno izmedju te firme i kluba,tako mi kaze cl uprave 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

KLUPA: Loncaric, Bucan, Hasanovic, Bogdanovic, Brkovic, Hasanovic, Ramic, Bajic, Sadikovic + ovi mladji juniori
Meni se cini da imamo dovoljno kvalitetnih igraca da ovo izguramo do kraja, klupa je solidna, na svim pozicijama imamo zamjene. Kada Kvesic i Colic budu spremni na 90 minuta, to ce biti prekrasno.
Fali tu jos uvijek lijevo krilo koje igra lijevom nogom, al ne sjecam se ni kad smo takvog igraca imali zadnji put, a pehari su tu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Mislis direktor ?super je napisao/la:brzo ce biti gen. sponzor........90% stvari je dogovoreno izmedju te firme i kluba,tako mi kaze cl uprave
Je li se islo ispod 200000 KM ili smo ostali pri toj cifri ?
NO PYRO NO PARTY
Rusi ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
daj boze, idu dobre vijesti malo po malosuper je napisao/la:brzo ce biti gen. sponzor........90% stvari je dogovoreno izmedju te firme i kluba,tako mi kaze cl uprave
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Odmah se vidi da se radi na svim planovima..samo ovako nastaviti..Tribine pune moraju biti,furajte raju,drugove,familiju,nane,dedee,ma sveeee !!
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Ima par mjeseci da su se spominjali rusi kao generalni sponzor, sad da li je suplja ne znam.Grokok je napisao/la:Rusi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da vecina Vas nepravedno Hasanovica izostavlja iz prvih 11...
Hasanovic je za mene licno pored Tomica bio nas najbolji igrac u jesenjem dijelu prvenstva. Mislim da bi bilo glupo ostaviti momka koji se toliko bori i zalaze na klupi...
Pa on je svojim intervencijama u odbrani protiv Borca nam donio jesenju titulu. U par navrata je na toj utakmici spasio cist gol.
Hasanovic je za mene licno pored Tomica bio nas najbolji igrac u jesenjem dijelu prvenstva. Mislim da bi bilo glupo ostaviti momka koji se toliko bori i zalaze na klupi...
Pa on je svojim intervencijama u odbrani protiv Borca nam donio jesenju titulu. U par navrata je na toj utakmici spasio cist gol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
+1
odlicno si to prijmetio, samo sto se izgleda kod nekih puno vise cijeni napad, strijelac gola, nego odbrana.
odlicno si to prijmetio, samo sto se izgleda kod nekih puno vise cijeni napad, strijelac gola, nego odbrana.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 32 gosta.