FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 15 feb 2014, 18:51

Adlovic sjajan! Dva gola.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 feb 2014, 18:59

obzirom na konkurenciju u veznom redu i našu mladu djecu koja su sjajna i vezana dužim ugovorima, neki pristojan novac za svraku bi bio presudniji od njegovih golova.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 15 feb 2014, 19:01

FKZ1921 je napisao/la:Adlovic sjajan! Dva gola.
Nama nije valjo,nazivali su ga svakakvim imenima,jedva se cekalo da ode pa i za dzaba govorilo se da uzima mjesto mladzim itd al Adil sad pokazuje koji je kvalitet.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 feb 2014, 19:09

ona zadnja 4 mjeseca stvarno nije valjao. nije ličio na sebe, valjda u očekivanju bijega u inostranstvo i to je raji povuklo živac i tu se govorilo svašta nešto i što je stajalo i što nije. ali ono ostalo jeste valjao i tad i jeste ispraćivan aplauzima.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 15 feb 2014, 19:16

Ajde vise pustite pitice nek uzivaju :D nek komentarisu samo izbjegavajte njihove komentare.Udjes ovdje a covjek vas pali ko djecicu kakvu.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 15 feb 2014, 19:20

a nemojte ih ljudi bas su slatki pitarcici hajmo sad svi jednom Sarajevo šampion ooooo :lol:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 feb 2014, 19:21

Radi sebe, Želje - volio bih da Svraka ostane do kraja sezone, a s druge strane bih volio da momak nešto zaradi u karijeri.

treba imati u vidu da sada Svraka nije povrijeđen, da prolazi najnormalnije pripreme bez ikakvih problema i da će imati veliki motiv, kako bi ponovo izborio dres reprezentacije. Ukoliko Željo bude prvak, a Svraka odigra kako zna i može Svraka može opet do repke i SP.

Vidim neki pitari u euforiji. I neka su. Uvijek isti. Od kako je BiH postala nezavisna država - pitari su uvijek bili glavni kandidati za titulu i evo u ovih skoro 20 godina im je pošlo za rukom (nogom) da je jednom i osvoje. :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 feb 2014, 19:24

QWERTZ je napisao/la:a nemojte ih ljudi bas su slatki pitarcici hajmo sad svi jednom Sarajevo šampion ooooo :lol:
Opro si na ruke sve ljude koji čitaju ovaj pdf. Ti i onaj hibrid pitic baš ubiste u mozak
DRUG NEBI TI PUNCA

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 15 feb 2014, 19:45

Adilovic jos 2 komada slozio danas , gdje su pljuvaci , covjek svaku zabije !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 feb 2014, 19:50

oni rekli složi nam ga i eldin im ga složi.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 21:12

Ja sam za odlazak Svrake. Dosta nam je pružio, pomogao da osvojimo sve što se može. Dao je svoj maksimum, igrao loše jedan period zbog povrede. Što je najtužnije počelo mu se psovati na utakmicama, posebno ovi hibridi s sjevera, koji su sad ovdje punih usta hvale sve živo, a kad Svraka fuli jednu šansu, nema goreg.

Teško da će se vratiti u reprezentaciju iz Želje, tako bi i zbog toga volio da ode. Znam da ne možemo dobiti nešto puno, ali neka bude malo više nego od Adilovića biće dobro.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 feb 2014, 21:22

KrajPrice je napisao/la:Adilovic jos 2 komada slozio danas , gdje su pljuvaci , covjek svaku zabije !!
Ja sam davno jednom rekao, dok je on jos kod nas bio: Ko kaze da je Eldin Adilovic los, ne treba ga za ozbiljno shvatiti. To su pretezno govorili ljudi koji pricaju ono sto drugi pricaju. Neki bezpojmovici ga izvikali i onda masa navalila da pljuje bez ikakvog razloga.

Samsunspor - Boluspor 2:0 (Adilović 18, 40)

Pljuvaci su obicno ljudi koji veze nemaju, nego pricaju ono sto drugi pricaju. Slicni/isti pljuju i Edina Dzeku, najboljeg igraca kojeg je PL BiH iznjedrila i Boga pitaj kad ce opet nesto slicno da se proizvede kod nas....

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 21:31

SamoZeljo je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Adilovic jos 2 komada slozio danas , gdje su pljuvaci , covjek svaku zabije !!
Ja sam davno jednom rekao, dok je on jos kod nas bio: Ko kaze da je Eldin Adilovic los, ne treba ga za ozbiljno shvatiti. To su pretezno govorili ljudi koji pricaju ono sto drugi pricaju. Neki bezpojmovici ga izvikali i onda masa navalila da pljuje bez ikakvog razloga.

Pljuvaci su obicno ljudi koji veze nemaju, nego pricaju ono sto drugi pricaju. Slicni/isti pljuju i Edina Dzeku, najboljeg igraca kojeg je PL BiH iznjedrila i Boga pitaj kad ce opet nesto slicno da se proizvede kod nas....
Ja mislim da sad Adis Obad ode u Tursku i zabije pet golova, vi bi došli ovdje pisati, vidi zabio gol, on je igrač. Adilović jeste radio ono što je bilo važno za nas davao je golove, ali Adilović kao igrač, napadać je totalno nepokretan, spor i sve ostalo. Pola golova dao zahvaljujuči Zajki. Malo realnosti nije na odmet. U pitanju je 2. liga Turske, čiji je kvalitet jako upitan. Sve ima svoje.

Na stranu svega toga, ja sam ga gotivio, ali samo gotivio, ako ništa donio nam je mnogo slavlja kao i Svraka i to treba poštovati ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 feb 2014, 21:43

Grokok je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Ja mislim da sad Adis Obad ode u Tursku i zabije pet golova, vi bi došli ovdje pisati, vidi zabio gol, on je igrač. Adilović jeste radio ono što je bilo važno za nas davao je golove, ali Adilović kao igrač, napadać je totalno nepokretan, spor i sve ostalo. Pola golova dao zahvaljujuči Zajki. Malo realnosti nije na odmet. U pitanju je 2. liga Turske, čiji je kvalitet jako upitan. Sve ima svoje.

Na stranu svega toga, ja sam ga gotivio, ali samo gotivio, ako ništa donio nam je mnogo slavlja kao i Svraka i to treba poštovati ...
Sta je zadatak napadaca ?
NO PYRO NO PARTY

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 feb 2014, 21:48

Eldin je prvi strijelac svog kluba, kao sto je i kod nas bio. Radi ono sto je njegov posao.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 feb 2014, 21:50

SamoZeljo je napisao/la:Eldin je prvi strijelac svog kluba, kao sto je i kod nas bio. Radi ono sto je njegov posao.
Sigurno i ovi imaju nekog Zebu i Bekrica da mu dodaju u peterac :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 21:55

@buu

Fino sam brate dragi napisao davao je golove što je i zadatak. Ali o njegovim igračkim sposobnostima i to kako je dobar igrač, dalo bi se diskutovati. Inace bi bio u cvajti, a ne u Turskoj, ligi sumnjivog kvaliteta.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 feb 2014, 22:08

:lol: :lol:

Znaci covjek prvi strijelac lige, zabija golove, donosi ti bodove i koga na kraju boli ku.rac sto on ne zna plimpati ?
NO PYRO NO PARTY

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 22:18

Buu je napisao/la::lol: :lol:

Znaci covjek prvi strijelac lige, zabija golove, donosi ti bodove i koga na kraju boli ku.rac sto on ne zna plimpati ?
Ok. Igra ko Benzema.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 15 feb 2014, 22:37

Ako Amar ove sezone osvoji titulu, obzirom na okolnosti i na povrede koje nas stalno prate, treba ga istetovirati! Bio bi pravi bosanski Ferguson... Kažem Ferguson jer je samo on mogao osvajati titule u Premiershipu sa Fletcherima, Evansima i sličnim. Tako i Amar, konstantno krpeći ekipu... Uspijevao je on to i ranije, konkretno prošle sezone, ali ove sezone je daleko kvalitetnija i brojnija konkurencija, čak su tu ove sezone i "Galaktikosi". :lol:
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 15 feb 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 23 gosta.