Ne znam al nimalo mi se ne svidja po nas sve sto je to pseto cionisticko ovdje doslo.Direktorcic je napisao/la: ↑13 maj 2024, 10:37Ne zna ni om sta ce od sebe ali za jedno je siguran,pede.rcina profesionalna
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Pa mi nismo Srbi, fulio si ceo futbalOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 maj 2024, 08:53"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
-
- Kontakt:
Ne svidja se ni njima ali moraju trpiti. ali i trpatimma_hz je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:27Ne znam al nimalo mi se ne svidja po nas sve sto je to pseto cionisticko ovdje doslo.Direktorcic je napisao/la: ↑13 maj 2024, 10:37Ne zna ni om sta ce od sebe ali za jedno je siguran,pede.rcina profesionalna

Vjeruj mi da 'pravoj' raji otamo kabiri ne pase ni sekunde,jedino vjeverici i lamine diarra pase ali zbog dobrih guzova vjerovatno
Kabiri u svom na svom.
**** zbunjen ludoga
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Aha niste nikako samo eto gle cuda ideologija mitska bratska ista, veci katolici od vatikana, narod sveti stariji od civilizacije, negiraj mrzi zakolji da musliman ne postoji, zie pavelic, stolni Mostar ajmo srusit most, Bosna nije nasa drzava titula ne treba i tako to... ista ljubav da ne kazem chuna vas spajaHolyybotlom je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:42Pa mi nismo Srbi, fulio si ceo futbalOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 maj 2024, 08:53"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

PS
Valjda je nogomet a ne futbal

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Naravno da nema niti z jednom bošnjačkom mediju ,i onda kažeš zvižde himnoj ,pa vi nas tjerate na toAddo1922 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 11:14Da krenemo vasom retorikom?MostarskiBijeli je napisao/la: ↑13 maj 2024, 10:41Ko je napao djecu Zrinjskog u vrapcicima bakljama i teleskopima?
Akcijate nema sta ugaseni.
Mozda su izmislili?
-
- Kontakt:
Kao prvo šta mi ima pasati . Nisam navijač Zrinjskog, kao drugo prezirem **** tako da o takvim likovima ne volim ni razmišljati. Jesi zadovoljan?Direktorcic je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:52Ne svidja se ni njima ali moraju trpiti. ali i trpatimma_hz je napisao/la: ↑13 maj 2024, 12:27Ne znam al nimalo mi se ne svidja po nas sve sto je to pseto cionisticko ovdje doslo.Direktorcic je napisao/la: ↑13 maj 2024, 10:37
Ne zna ni om sta ce od sebe ali za jedno je siguran,pede.rcina profesionalna![]()
Vjeruj mi da 'pravoj' raji otamo kabiri ne pase ni sekunde,jedino vjeverici i lamine diarra pase ali zbog dobrih guzova vjerovatno
- tutankamon1905
- Kontakt:
E.G. koji je 7. travnja bio žrtva napada u mjestu Masline kod Stoca u subotu, 11. svibnja je napao suca na utakmici između Iskre i Blagaja nakon čega je susret prekinut, doznaje ****. Naime, kako je navedeno u policijskom biltenu, u subotu, prilikom odigravanja susreta između FK "Iskra" Stolac i FK "Blagaj" iz Blagaja u 36. minuti igrač E.G. (2003.) fizički je nasrnuo na suca nakon čega je susret prekinut. Tom prilikom sudac je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja i izjavio kako će se obratiti za liječničku pomoć u RMC "Safet Mujić" u Mostaru. -
Ja mislio neki fini momcici, sportasi
-
- Kontakt:
Pa vidiš da ne gleda nacionalnost, nap'o domaćeg sudiju, fino odgojen - nepravda ga bolitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:34E.G. koji je 7. travnja bio žrtva napada u mjestu Masline kod Stoca u subotu, 11. svibnja je napao suca na utakmici između Iskre i Blagaja nakon čega je susret prekinut, doznaje ****. Naime, kako je navedeno u policijskom biltenu, u subotu, prilikom odigravanja susreta između FK "Iskra" Stolac i FK "Blagaj" iz Blagaja u 36. minuti igrač E.G. (2003.) fizički je nasrnuo na suca nakon čega je susret prekinut. Tom prilikom sudac je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja i izjavio kako će se obratiti za liječničku pomoć u RMC "Safet Mujić" u Mostaru. -

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
sportisti*tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:34E.G. koji je 7. travnja bio žrtva napada u mjestu Masline kod Stoca u subotu, 11. svibnja je napao suca na utakmici između Iskre i Blagaja nakon čega je susret prekinut, doznaje ****. Naime, kako je navedeno u policijskom biltenu, u subotu, prilikom odigravanja susreta između FK "Iskra" Stolac i FK "Blagaj" iz Blagaja u 36. minuti igrač E.G. (2003.) fizički je nasrnuo na suca nakon čega je susret prekinut. Tom prilikom sudac je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja i izjavio kako će se obratiti za liječničku pomoć u RMC "Safet Mujić" u Mostaru. -
Ja im ovim putem šaljem športski poydrav
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pored ovoga, dug se povećao za još 5 miliona maraka.FK Sarajevo za godinu napravio minus od oko 3,3 miliona KM, dokumente potpisivala Ajla Alimanović
Ipak ovaj Virto nešto zna.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vraća se VirtoMontenegro pravim pričama 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Idi slavi Evropu kao titulu, jer dalje od toga ne možete

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Opet pitari o borčevoj potencijalnoj tituli...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarajevo 2023. godinu završilo u višemilionskom minusu, na plate potrošili slično kao Željezničar

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Virto pojma nema, Virto lupa stalno pa ako pogodi, pogodi i javi se. Ako promaši, sakrije se u rupu. A više je u rupi, nego vani, ako me razumijete.
- tutankamon1905
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:36Pa vidiš da ne gleda nacionalnost, nap'o domaćeg sudiju, fino odgojen - nepravda ga bolitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 13:34E.G. koji je 7. travnja bio žrtva napada u mjestu Masline kod Stoca u subotu, 11. svibnja je napao suca na utakmici između Iskre i Blagaja nakon čega je susret prekinut, doznaje ****. Naime, kako je navedeno u policijskom biltenu, u subotu, prilikom odigravanja susreta između FK "Iskra" Stolac i FK "Blagaj" iz Blagaja u 36. minuti igrač E.G. (2003.) fizički je nasrnuo na suca nakon čega je susret prekinut. Tom prilikom sudac je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja i izjavio kako će se obratiti za liječničku pomoć u RMC "Safet Mujić" u Mostaru. -
Ja mislio neki fini momcici, sportasi![]()

Fino i odgojen, nikad u problemima, kazu jedini mu eto grijeh sto ide na Velezove utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.