ma u jednu ruku neka i udaraju, ovi nasi bez klizeceg evo 5 kola. Da ne kazem gdje skinu gace kad krenu u banjaluku.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
04.10.2009 !
jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Zasto baklje, do kad placat kazne?
-
- Kontakt:
Jesam jel grijesim, jel borac pritisnuo , ako grijesim nikad vise necu napisati nistaholyman je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
04.10.2009 !
Jeste, uzivam da pljujem, to mi je satisfakcija kao malo sta.. pileci mozguajdohordas je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19Znaci sam sebe demantujes. Ne ocjenjujes i ne dajes sud zbog vecerasnjeg nastupa nego opcenito od ranije sto si gledao ?
Bitno popljuvat samo jelde ?
1946-1987
Hahaha, znaci igrac Borca rukom igra na dva metra od Kazlagica i ovaj se pravi lud. Sve mu hebem zensko u familiji!
U novi boj ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovom sudiji ne treba psovati, već ga natjerati da se svaku noć kaje što je ikad sudio ijednu utakmicu u životu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako kolje, yebo sebi sestru !
Sta kazu balijamderi, poslan da bude miroljubivi X ???
Fuj smradovi !!!
Sta kazu balijamderi, poslan da bude miroljubivi X ???
Fuj smradovi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
pa jel vidis da svaki njihov napad i svaki kontranapad stize iz jednog eventualno dva faula, znaci nisu nam za 90 minuta uzeli loptu na regularan nacin, mnogo bolje igramo a frajer nam dosudio 40 faulova, uozbilji se.scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:22Jesam jel grijesim, jel borac pritisnuo , ako grijesim nikad vise necu napisati nistaholyman je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
NEMA NAZAD
inace sramotno da ovaj genocidni klub bude prvak drzave, na stranu sto su srbi ali ovoliko los da je sampion drzave je poraz za svaki mozak preko 20 IQ.
Ubili smo ih danas.
Ubili smo ih danas.
NEMA NAZAD
Može li se organizovati par kockastih glava da se zapali vozilo i da se provuče kroz šake sudija koji nam ovako sudi kući, neka sačekuša...
Ovo dok se ne desi djaba nam sve, klati će nas i masakrirati svugdje.
Gadovi smrdljivi balijski

Ovo dok se ne desi djaba nam sve, klati će nas i masakrirati svugdje.
Gadovi smrdljivi balijski
Zamisli neko ti sudi 30 faulova za meč, uz to ignoriše faulove na drugoj strani
-
- Kontakt:
Nismo mi delije nemamo mi takvih burke, a sve dok se to ne desi, klat ce nas sudjenjem
04.10.2009 !