Kakav je osjećaj kad vam ga ovako zabijem do grla.

Kakav je osjećaj kad vam ga ovako zabijem do grla.
Direktor Ajla Alimanović
Još dobar dio plata ide ispod stola.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:08Meni je zanimljivo kako pitari prozivaju Želju zbog sredstava sa budžeta a onda vidiš da je 20% njihovih prihoda prošle godine ostvareno sa budžeta. Dok je kod Želje to 23%.
Nevjerovatno je koliko lažu sami sebe da bi lakše podnijeli očit kriminal u svom klubu.
Pa normalno kad mi uplatimo sve preko računa i platimo državi, dok vi u koverti dajete bar pola.jurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Pade i ta teorija u vodu.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
Vi ste baš poznati po tome da redovno izmirujete sve obaveze prema državi, zato zavisite od toga da li će poreska pristati na reprogramiranje dugovaferroviario je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:13Pa normalno kad mi uplatimo sve preko računa i platimo državi, dok vi u koverti dajete bar pola.jurisicduska je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:11Troškovi plata 3.5 miliona.
Željezničar troškovi plata prije dovođenja ovih magova u januaru 2024 = 3,15 miliona
Pade i ta teorija u vodu.
Ako se smijem uključit u raspravu![]()
Dakle tu je to negdje![]()
Kmeeee, Mirvaaa, daj još koji milion, još koju super zvijezdu, vidiš da nismo Borcu ni do koljena kmeeeee
Pogledati dio izvještaja koji kaže:Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:10Hajd što smo mi završili u minusu od 3 miliona, to će se jednom novčanom transakcijom riješit, al kako kone završiše u borbi za opstanak? Za plate dali 400 000 manje od nas. Toliko skupa ekipa morala namještajem spašavati sebi opstanak u ligi, a nešto nama seru.
Nejasno mi je kako se tako dobro razumijete u financije, pogotovo Sarajeva, a ne znate u svom klubu te probleme riješiti. Kako pričate rekao bi čovjek nemate marke duga, marke minusa, a ne da ste se do skoro gušili u dugovima i dudlali ga svima da vam odgode naplatu tih dugova.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:18Pogledati dio izvještaja koji kaže:Zutti je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:10Hajd što smo mi završili u minusu od 3 miliona, to će se jednom novčanom transakcijom riješit, al kako kone završiše u borbi za opstanak? Za plate dali 400 000 manje od nas. Toliko skupa ekipa morala namještajem spašavati sebi opstanak u ligi, a nešto nama seru.
Neraspoređeni višak rashoda:
FK Sarajevo 33.362.565 KM
FK Željezničar: 6.840.361 KM
To je akumulirani dug koji se gomila iz godine u godinu. Da vidim kako ćete to riješiti jednom transakcijom.
Onako laički, vi ste ugašeni samo vam to niko nije rekao.
To sam i ja htio napisati, a fol prekid bojkota, Ajlica vise nije tuferroviario je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:07
Direktor Ajla Alimanović![]()
A HZ to kao ne znaju i završili bojkot. Smijurija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.