Odlicno primjeceno! svaka castjurisicduska je napisao/la:Ovo je drugo Sarajevo, krenu od prve minute jako i stvore 5 šansi za prvih 15 minuta, gledao sam jednu emisiju i rafu beniteza, objašnjavao je kako njegove ekipe imaju periode za napad, za odbranu za povlačenje, i uvijek tako igra, npr. prvih 15 minuta napadnu onda se drugih 15 odmore, i tako, neodoljivo me ovo podsjeća na to. Igraju tačno na momente prejako onda čuvaju snagu za nove napade. Ova ekipa ima kostur taktike i to me veseli, vidi se trenerov rukopis, dajemo golove iz akcija i na prazan gol, to se uigra, ne može tek tako. Ni jedan naš go nije slučajan u zadnje dvije utakmice, sve je to plod taktike, mislim da počinjem vjerovati ovom treneru, ako ih je za 15 dana spremio, pogotovo Radovca i Duljevića, tek mislim šta će bit kasnije, Radovac isto drugo dijete, Duljević ja ne znam šta se desilo ali on je odrastao preko noći. Ne treba padat u euforiju, ali sigurno je dobar put. Formacija je prilagođena ekipi, trče, trude se. Nije to još dobro i kako može ali za ove lige odlično baš prepoznajem na momente da je to utrenirano. Neki dan objašnjava im ješić kako da otvore stopalo kod šuta i pasa i raja se smije, tek sad vidim da treba s njima od osnova krenuti. Korneri su postali opasni, kontre zabijamo, kontrolišemo tok utakmice kako god hoćemo. Nisu Slavija i velež mjerilo al 90% ekipa u našoj ligi je Slavija i velež tako da se ne sekiram. Mladost dobiti, Sloboda je utakmica sezone sad već kažem ako se parkiramo gore to je gotovo.
I što me najviše veseli a to je osnova fudbala modernog, nema pasova horizontalno, samo unaprijed i unazad. Vjerovatnoća za gubljenje lopte je smanjena na minimu i puno se manje troše, lopta trči za njih. Jako fino.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
P.ke izgleda proigrale.
Neka baš mi je drago radi sirovine Vojvodića kako je poslije tekme miran i kako je podvio rep, a prošli put se je puhao do neba.
Neka baš mi je drago radi sirovine Vojvodića kako je poslije tekme miran i kako je podvio rep, a prošli put se je puhao do neba.
SRETAN BROJ - 1725
Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.
Joj bice ludnica tekma
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Samo pustiti Jesi nek radi svoj posao. Ako se desi koji kiks opet, istrpiti malo, ne dizati odmah tenzije i kukati. Neka covjek lagano ovako Puzija, Dzemu i slicne uklanja iz ekipe kao sto i radi cini mi se. Ja sam za sada zadovoljan sa njim, ma da pravi sud ne treba jos donositi dok ne odradi svoj prelazni rok, pripreme itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prvo Mladost pa onda vas, Slobodu.solinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Bit će to pravi derbisolinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Oba daju gol,sto postoBesic je napisao/la:Bit će to pravi derbisolinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
"Modra boja,na bijelome platnu,
Treba opklade u avatare pokrenuti ko pred derbi, da nam pola teme nosi seljine, a pola Slobodine avatare.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Sloboda igra predobro, rekao sam više puta, Husref i ekipa, potpomognuta moćnim čovjekom je napravila pravo malo sportsko čudo. Neka ih pri vrhu, ali nadam se da ćemo biti ispred. Na Koševu praznik fudbala, ove sezone sigurno najbolja tekma, dobar teren, noćni termin ako Bog da, svi uslovi, pa nek bolji pobijedi. Za mene prekretnica sezone, tu će se mnogo toga reći.
Bit će ljepši derbi za oko nego ona "utakmica" od prije dvije sedmice , nisam puno gled'o Slobodu ove sezone al se nadam da hoće igrat , a ne sjeckat igru i pravit neke destrukcije i opstrukcije .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imate na naslovnoj ss.ba izvjwstaj BHTa gdje se jos bolje primjete akcija.
Jos ne vjerujem kod kontre kako Benko(mislim) loptu malo okrznu i tacno je skrenu do Velkoskog
Jos ne vjerujem kod kontre kako Benko(mislim) loptu malo okrznu i tacno je skrenu do Velkoskog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
auh kakve akcije kod golova danas
ljepota.
Pitam se ko im ugradi ovoliku nesebicnost nakon sto se Jesicu nije svidjelo to sto je u derbiju u jednoj situaciji Okic sutirao umjesto dodao u sredinu za Benku. hehe
Mora se pohvalit i Plakalo! Na ovom videu na ss.ba prikazana je jedna njegova odlicna intervencija! Bravo!
Pitam se ko im ugradi ovoliku nesebicnost nakon sto se Jesicu nije svidjelo to sto je u derbiju u jednoj situaciji Okic sutirao umjesto dodao u sredinu za Benku. hehe
Mora se pohvalit i Plakalo! Na ovom videu na ss.ba prikazana je jedna njegova odlicna intervencija! Bravo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Daj drug stavi link da vidim i ja taj video.FrancescoTotti je napisao/la:auh kakve akcije kod golova danasljepota.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fenomena ... ici/174259Majkl je napisao/la:Daj drug stavi link da vidim i ja taj video.FrancescoTotti je napisao/la:auh kakve akcije kod golova danasljepota.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Amer Bekić je okrzno malo loptuHZ_ilidzaa je napisao/la:Imate na naslovnoj ss.ba izvjwstaj BHTa gdje se jos bolje primjete akcija.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
E brate usra ga i ti. Čuj po forumu trpaju svoje igrače u ekipu,de uozbilji se bgt,čuj na frmobiteljskicovjek je napisao/la:Pa imas par forumasa koji pisu po zadatku (trpaju svoje igrace u ekipu ili im ucvrscuju mjesta) ostalo su oni povodljivi i kad napisu 10 puta neku glupost, to postaje opsteprihvaceno misljenje, haman cijelog foruma. Na zalost, ima i istine u nekim komentarima o igracima.bordobijeli je napisao/la:ne znam koji je fazon navijaca FKS pa i dobre vecine ovdje na forumu da uvijek i svake godine imaju po 2-3 igraca koja uzmu na zub ,sta god oni uradili i kakvi god bili oni su klocevi ,alkoholicari ,kladionicari i ne znam sta vise . ok je kritikovati i pisati da nije dobar igrac ali uvijek kritika i samo kritika pa cak kad dobro nesto urade opet im se nadju razlozi za kritiku .prošle godine Baric,Bilbija,stojcev ove godine Krste,puzigaca ,berberovic , ko je sljedeci![]()
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Upravu si!!!kenanbrajic je napisao/la:Polako Hilmaga...polako...hilmo je napisao/la:Bože mili da li je ovo znak da smo krenuli naprijed....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I prije derbija smo nanizali nekoliko dobrih utakmica pa u derbiju kao amateri. Dobar, odličan rezultat iz Lukavice danas, sad se u miru možemo pripremati za narednu utakmicu u Kaknju. Ljudi pravu feštu spremaju trebamo dati svoj doprinos sa jedno dva gola u mreži
Dobro je Kadušić dobija ovoliko vremena, jer za neku potvrdu kvaliteta treba vremena i kontinuiteta igara. A i neki drugi su se malo trznuli i to je dobro.
Idemo dalje!!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jesic je i ranije u karijeri davao priliku mladim igračima,evo i ovdje je polako počeo,tu je Kadusic,dok malo bolje upozna situaciju tu ce biti bar 2 u prvih 11 samo otpušteno,bez stresa
Sabrine mi moje!
BENKO
DULJA

jurisicduska je napisao/la:Ovo je drugo Sarajevo, krenu od prve minute jako i stvore 5 šansi za prvih 15 minuta, gledao sam jednu emisiju i rafu beniteza, objašnjavao je kako njegove ekipe imaju periode za napad, za odbranu za povlačenje, i uvijek tako igra, npr. prvih 15 minuta napadnu onda se drugih 15 odmore, i tako, neodoljivo me ovo podsjeća na to. Igraju tačno na momente prejako onda čuvaju snagu za nove napade. Ova ekipa ima kostur taktike i to me veseli, vidi se trenerov rukopis, dajemo golove iz akcija i na prazan gol, to se uigra, ne može tek tako. Ni jedan naš go nije slučajan u zadnje dvije utakmice, sve je to plod taktike, mislim da počinjem vjerovati ovom treneru, ako ih je za 15 dana spremio, pogotovo Radovca i Duljevića, tek mislim šta će bit kasnije, Radovac isto drugo dijete, Duljević ja ne znam šta se desilo ali on je odrastao preko noći. Ne treba padat u euforiju, ali sigurno je dobar put. Formacija je prilagođena ekipi, trče, trude se. Nije to još dobro i kako može ali za ove lige odlično baš prepoznajem na momente da je to utrenirano. Neki dan objašnjava im ješić kako da otvore stopalo kod šuta i pasa i raja se smije, tek sad vidim da treba s njima od osnova krenuti. Korneri su postali opasni, kontre zabijamo, kontrolišemo tok utakmice kako god hoćemo. Nisu Slavija i velež mjerilo al 90% ekipa u našoj ligi je Slavija i velež tako da se ne sekiram. Mladost dobiti, Sloboda je utakmica sezone sad već kažem ako se parkiramo gore to je gotovo.
I što me najviše veseli a to je osnova fudbala modernog, nema pasova horizontalno, samo unaprijed i unazad. Vjerovatnoća za gubljenje lopte je smanjena na minimu i puno se manje troše, lopta trči za njih. Jako fino.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 10 gostiju.