ja sam to govorio i prije,ne moze pojacanje biti iz federalne lige i ako dodje tad bi tamo morao imati 30 golova i 10 asistencija minimumbelosevic23 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 08:25a ko je skautirao ovog Kapetanovica...ja ne vidim ni jedan super kvalitet da ga izdvoji od bilo kojeg beka u 1.ligi FBIHGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2024, 00:06Stoper(i), bek(ovi), veznjak(ci), krilo.
Stoper jedan minimum, bek jedan minimum, veznjak minimum, Hasić ide treba ti jedno krilo.
S obzirom da odlazi Slaviša po svemu sudeći( nije mu ugovor produžen ), trebat će nam i lijevi bek. Osim ako se nećemo uzdati u Kapetanovića![]()
Veznjak koji će biti konkurencija Julardžiji/Muhamedu, jedan veznjak karakteristikama kao Avram, pričalo se o Tufegdžiću, ne bi bio loša opcija.![]()
pa tamo se od 30 kola 16 igra tri za tri a 5 utakmica kupis
ne znam kako neko skautira igraca iz federalne ,na onsovu koliko utakmica,kako,sta
u premierligi mladi ne mogu iskociti kad im dodje Kazla,Gigovic i slicni,neda ti da pokazes sta znas a kamoli u federalnoj ligi na mocvarnim terenima i namjestenim utakmicama
ko je jednu utakmicu odigrao u federalnoj ovo sve moze potvrditi