FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

MAMINHO66
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MAMINHO66 » 21 apr 2024, 22:20

NazorUso je napisao/la:
21 apr 2024, 18:00
MAMINHO66 je napisao/la:
21 apr 2024, 14:04
Mislim da su Avnoj, SamoDaKazem, NisamIsmir, Shcoles momci koji trezveno razmisljaju i potpisacu vecinu njihovih postova. Ne pljuju, pisu argumentovano i realno i ne upadaju u zamke navijackog razmisljanja.

Na savez, sudjenje i sve sto nema veze sa samim fudbalom se mora misliti, treba o tome pricati i boriti se da se nas klub zastiti. Sto ne znaci da treba gubiti iz vida one bazicne stvari.

Nas ce drugi, ne prvi, na tabeli vjerovatno ostaviti dvocifren broj bodova. To vec nije do saveza, ali bi se moglo halaliti da su se postigle neke stvari. Apsolutno je ovo sezona u kojoj se trebala praviti ekipa i ambijent za napadanje titule iduce. Nemamo ekipe, nemamo igre, nemamo izgradjen stil, nemamo autoamtizme u napadu, nemamo uigranu odbranu. Nismo uspjeli jednu formaciju da isprofilisemo kako treba, ne nesto vise od toga. Jedno Posusje je uigranije od nas, koliko god igracki slabije bilo, to je fakt. Da ne govorim o ovima sto su iznad nas na tabeli.

Mi ovakvi kakvi smo se uopste ne mozemo ni ukljuciti u borbu za titulu, a napadanje iste i uz savrseno sudjenje jednostavno nije realno. Da li cemo uspjeti preko ljeta da ispravimo sve ovo ne znam, male su sanse, ali nadam se.

Da je moguce nasu putanju od pocetka sezone, sto se tice same igre, staviti u jedan grafikon, to bi bila ravna crta koja blago ide prema dole. Dosta vas ne vidi sumu od drveta i mogli bi se hvatati za glavu iduce sezone, koja ce biti paklena.
Ti od kako si se registrovao kritikujes... Ima li ista da valja ? Tuknes da Bog kaze :zzz:
Ja "tuknem" na Kosevu od 1979. Ako mene ne postujes, postuj bar moje godine.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 apr 2024, 22:34

MAMINHO66 je napisao/la:
21 apr 2024, 22:20
NazorUso je napisao/la:
21 apr 2024, 18:00
MAMINHO66 je napisao/la:
21 apr 2024, 14:04
Mislim da su Avnoj, SamoDaKazem, NisamIsmir, Shcoles momci koji trezveno razmisljaju i potpisacu vecinu njihovih postova. Ne pljuju, pisu argumentovano i realno i ne upadaju u zamke navijackog razmisljanja.

Na savez, sudjenje i sve sto nema veze sa samim fudbalom se mora misliti, treba o tome pricati i boriti se da se nas klub zastiti. Sto ne znaci da treba gubiti iz vida one bazicne stvari.

Nas ce drugi, ne prvi, na tabeli vjerovatno ostaviti dvocifren broj bodova. To vec nije do saveza, ali bi se moglo halaliti da su se postigle neke stvari. Apsolutno je ovo sezona u kojoj se trebala praviti ekipa i ambijent za napadanje titule iduce. Nemamo ekipe, nemamo igre, nemamo izgradjen stil, nemamo autoamtizme u napadu, nemamo uigranu odbranu. Nismo uspjeli jednu formaciju da isprofilisemo kako treba, ne nesto vise od toga. Jedno Posusje je uigranije od nas, koliko god igracki slabije bilo, to je fakt. Da ne govorim o ovima sto su iznad nas na tabeli.

Mi ovakvi kakvi smo se uopste ne mozemo ni ukljuciti u borbu za titulu, a napadanje iste i uz savrseno sudjenje jednostavno nije realno. Da li cemo uspjeti preko ljeta da ispravimo sve ovo ne znam, male su sanse, ali nadam se.

Da je moguce nasu putanju od pocetka sezone, sto se tice same igre, staviti u jedan grafikon, to bi bila ravna crta koja blago ide prema dole. Dosta vas ne vidi sumu od drveta i mogli bi se hvatati za glavu iduce sezone, koja ce biti paklena.
Ti od kako si se registrovao kritikujes... Ima li ista da valja ? Tuknes da Bog kaze :zzz:
Ja "tuknem" na Kosevu od 1979. Ako mene ne postujes, postuj bar moje godine.
Svi veterani i svi se sjetili sada doci otvarati nam oci... Neka, imam i ja malo vise godina za laznu patetiku. I da, nigdje nisam rekao da te ne postujem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 21 apr 2024, 22:35

De pusti covjeka. Sta je toliko lose napisao?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 apr 2024, 22:48

Kako bi naša publika reagovala da Kyeremeh maši što maši Vinicius sad protiv Barcelone?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 apr 2024, 22:51

H8Z7 je napisao/la:
21 apr 2024, 22:48
Kako bi naša publika reagovala da Kyeremeh maši što maši Vinicius sad protiv Barcelone?
Ne treba publika da reaguje, tu je trener kao.što vidimo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 apr 2024, 23:23

Avnoj cestitam rodjenje sina da bude zdrav ziv 100, i da navija za FK SARAJEVO

Prijebi dao Gulasu sansu negi Hasicu u 2 gom djelu prvenstva.. totalno podbacio

On i Renan da su ostali na nivou mi bi bili na zrinjskovom mjestu sad..

Ko god ima ista sa vasom miskinom ili bulevarom tresnjevka netreba blizu kluba, cak i ibricica treba otjerat jer da nebi prenio nedo bog siromastvo na klub..

Trazit vec od sad trenera za decembar eventualno za sledecu godinu, ili ROZMANU PRRODUZIT JOS 2 gODINE ugovor posle pobjede protiv kluba koji je nasti od veleza.

Nakurac nabijem i velez i zrinjski i borac i dodikovu sestru

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 21 apr 2024, 23:43

Bordo10 je napisao/la:
21 apr 2024, 20:37
Bosniak10 je napisao/la:
21 apr 2024, 16:10
Bordo10 je napisao/la:
21 apr 2024, 15:55

E to je to, zato sam i napisoa da nam Guli ne treba, on sve sto igra je trka, kad mu ostavis prostor, dribling mu je slab, a mi sve utakmice igramo protiv postavljene odbrane i u tom slucaju on nam je visak i nepotreban.
Nigdje nisam napisao da je Gulisha bolji igrac od Hasica. Naprotiv, Hasic je bolji igrac. Medjutim za nas sistem igre je Gulisha mozda i korisniji a i ima vec fino iskustvo u nasoj ligi. Još Hasic u prvoj polusezoni bio mozda i najbolji igrac lige, ove polusezone ok nista spec. I ako hoce da ide onda ga ne treba molit da ostaje. Nema potrebe uzimat novo krilo je moja poenta imamo Gulishu i mozda se vrati Viveros. Odlazak Hasica necemo previse osjetit jer svakako ni sad u ovoj postavci ne igra.
Nisam ni rekao da si to napisao, ali ja hocu reci da ako ciljamo prvo mjesto a da Guli bude prva opcija umjesto Hasica, da vam odmah kazem da se ne sekirate, opet ce biti borba za Evropu
Upravo to.Ako ćemo biti Velež i igrati na kontre onda ok.Dobar je Guli.Ako želimo titulu koju su već najavili treba nam svašta nešta jer smo ovu sezonu protraćili niušta.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 apr 2024, 23:57

Čitam i ne vjerujem :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kako neko reče "jedinstven stil pisanja"
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 22 apr 2024, 00:03

OldTownDistrict je napisao/la:
21 apr 2024, 17:15
mirzatele je napisao/la:
21 apr 2024, 17:09
Nadam se da se rješavamo Francisa na kraju sezone. Bolju završnicu Anicic ima od njega. Je li on dao ijedan gol za nas?

slika
Sa ove liste pojedini bi otjerali većinu ili čak sve. A onda isti govore kako nismo uigrani, kako fali hemije, kako ovo, kako ono, pa kako ćeš sve to dobiti ako redovno mijenjaš više od pola prve postave. :rol:

Ovaj Beganović da je u Zrinjskom bilo bi, "joj kako onaj njihov bek zna asistirati, frajer ima 5 asistencija, ovaj naš jedva jednu".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 apr 2024, 00:06

Stoper(i), bek(ovi), veznjak(ci), krilo.
Stoper jedan minimum, bek jedan minimum, veznjak minimum, Hasić ide treba ti jedno krilo.
S obzirom da odlazi Slaviša po svemu sudeći( nije mu ugovor produžen ), trebat će nam i lijevi bek. Osim ako se nećemo uzdati u Kapetanovića :|
Veznjak koji će biti konkurencija Julardžiji/Muhamedu, jedan veznjak karakteristikama kao Avram, pričalo se o Tufegdžiću, ne bi bio loša opcija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 22 apr 2024, 00:36

Pitar6785 je napisao/la:
21 apr 2024, 23:23
Avnoj cestitam rodjenje sina da bude zdrav ziv 100, i da navija za FK SARAJEVO

Prijebi dao Gulasu sansu negi Hasicu u 2 gom djelu prvenstva.. totalno podbacio

On i Renan da su ostali na nivou mi bi bili na zrinjskovom mjestu sad..

Ko god ima ista sa vasom miskinom ili bulevarom tresnjevka netreba blizu kluba, cak i ibricica treba otjerat jer da nebi prenio nedo bog siromastvo na klub..

Trazit vec od sad trenera za decembar eventualno za sledecu godinu, ili ROZMANU PRRODUZIT JOS 2 gODINE ugovor posle pobjede protiv kluba koji je nasti od veleza.

Nakurac nabijem i velez i zrinjski i borac i dodikovu sestru
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kakav si ti brat!

Cestitke i od mene, i za Ramketa i za Avnoja :bih:

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 22 apr 2024, 01:00

Gdje je nestao @joker?
Fali mi njegovo prcanje komsija :cry:
Bog Bosna i Bošnjaci

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2024, 02:49

Odkako smo poceli navijace zelje zaposljavat u klubu radi sadake NAPREDKA NEMA.. ZATO SMATRAM JEL PROSLO PORED STADIONA ZELJE ODMA OTJERAT I TRI BOKAOA VODE PROSUT DA NE ISTANE STA PO BETONU

Sabra ona gimnasticarka celava ubleha ibricic jednostavno bericeta nema..

Ljudi sa budzetom od 4 m€ (4budzet lige) ispadaju..
Za 8 m km mozes kupit konjic gabelu etno selo

Jednostavno to je osnovano na nejmastinji prosjacenju i ko god tu kroci propadne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2024, 02:52

Cestitam svima rodjenje djece da budu ziva zdrava 100 godina, nisam sve upratio.

Izjebo me autonomas iz kladuse jos nisam doso sebi

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 apr 2024, 07:16

:urnebes:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 22 apr 2024, 08:06

Spominjanje tih gurbeta privlacimo peha klubu i to je istina. Oni su sami po sebi ureceni i uklet klub. Ja ne znam nijednog normalnog frajera koji navija za gurbete. Realno od malena sam se pitao kako ljudi mogu biti navijaci onog kluba , uh ...
Previse se ovde pojedini druze sa gurbetima i ovi im nakljokaju u glavu mi kao najskuplja ekipa, a 4.
Da smo jedna od najskupljih (mozda i najskuplji) sigurno, ali i ako jesmo najskuplji to nije nista specijalno od npr. Zrinjskog. Kao takvi morali smo sigurno biti 2-3 uz zaostatak nad Borcem 5bod max zbog sudijskih odluka i pomoci cetama, ali sto nismo najveci dio krivice snosi Mirvic zbog Mirze Varesanovica kojem je dao da nas vodi u evropu i takvi udjemo u sezonu. Tu necu zaboraviti Rozmana koji tako srcano vodi Sarajevo i vidi se na frajeru da hoce i da mu je stalo do ovog kluba, ali o onom Sarajevu kojem si nam govorio Simone kada si dosao nema jos pomaka.
Ja ne zelim Simone Sarajevo da gledam koje se povuce protiv Borca kada izjednaci, ne moze ti Sloga 3 dati, ne moze ti zeljo 3 dati (ovde iole imas nekog opravdanja zbog onog sandjackog sline malog), ne mozes protiv Slobode se izvlaciti na penale itd..
Kako god zavrsilo, neka smo istrpili jednom trenera cijelu sezonu.
Na kraju sezone suditi Simonu Rozmanu i Ibricicu, ali fkt do kraja sezone mi prvenstveno pitari moramo podrska klubu do kraja. Prvi smo i jedini skupili mu.da da se suprotstavimo kriminalnoj Vicinoj organizaciji zvanoj savez.
Da li je bilo pizdasto izaci protiv borca u 90 pri 1-2 ? Ne znam sta bih rekao, ali kako god drago mi je sto smo to uradili. Mitomanske price su "sto niste napustili teren u 60 minuti, nego u 93" bla bla blaa.. mi nismo napustili teren jer smo se nadali da ce nam savez dodijeliti 3 boda ili pustit nas u polufinale kupa, nego smo to uradili u momentima kada se boris i lomis za evropu i gdje ti je svaki bod bitan.
To je dovoljan pokazatelj da je Mirvic imao mu.da se suprotstaviti onoj gnjidi po imenu Vico!
Mozemo sve ljude kuditi u klubu, ali Ismira ne smijemo i ne mozemo. Covjek fkt upumpava pare i daje sakom i kapom, samo sto je okruzen pogresnim ljudima i ono sto prvo mora uraditi prije tima jeste postaviti kvalitetne ljude na pozicije.
Doci ce vakat pitari kada cemo skandirati ime Ismira i kada cemo igrati grupe evrope, a to ce biti veoma brzo siguran sam.

a oni sa druge strane.. oni ono upravo sto nama govore da se trebamo pozabaviti klubom kako smo najskuplji a 4., njima se desava sve to, 3 - 4 ekipa najskuplja u ligi se bori za opstanak. Ne smije upravi niko nista, jer se ima dio tala i dobro se zivi od kluba. Kriminal kako u klubu tako i na tribini ce ih kostati opstanka ne ove, ali sljedece godine. Lizanje s vicom, jer moraju su dovoljno pokazali kakvi su to dusmani od ljudi i na stranu sve, ne mogu ove iz manjeg bh entiteta smisliti, ali siguran sam da nas mrze vise oni nego ti iz manjeg bh entiteta.
Njima je uvijek bilo bitno pobijediti FKS, ostalo ih manje vise ne interesuje. Znate svi od "bolje zrinjski nego cigani" do "pobijedite Sarajevo sve vam je oprosteno" sta misle o nama i koliki smo im mi trn u oku. EKIPA TI PRED ISPADANJEM TI PISES I BRINES SE HOCE LI SARAJEVO U EVROPU!!!
EKIPA TI PRED GASENJEM TI SE BRINES HOCE LI SARAJEVO U EVROPU!!!
OD NASIH DO ARAPA SE SPRDAJU SA zeleznicarom TI SE BRINES HOCE LI SARAJEVO U EVROPU!!!
Isto tako ima i ovih nasih hadalja koji dodju i kazu " samo da hoce ispasti, ne moramo mi ni u evropu".
Ja ga popiskim usta ko god razmisljao tako i kome god bio drazi njihov poraz nego nasa pobjeda.
MI NISMO I NIKADA NECEMO BITI ISTA PRICA !

Halalite malo na duzem postu, ali morao sam o svemu pomalo.
VOLIM TE SARAJEVO I NIKADA TE NECU PRESTATI VOLJETI !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 apr 2024, 08:25

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 apr 2024, 00:06
Stoper(i), bek(ovi), veznjak(ci), krilo.
Stoper jedan minimum, bek jedan minimum, veznjak minimum, Hasić ide treba ti jedno krilo.
S obzirom da odlazi Slaviša po svemu sudeći( nije mu ugovor produžen ), trebat će nam i lijevi bek. Osim ako se nećemo uzdati u Kapetanovića :|
Veznjak koji će biti konkurencija Julardžiji/Muhamedu, jedan veznjak karakteristikama kao Avram, pričalo se o Tufegdžiću, ne bi bio loša opcija.
a ko je skautirao ovog Kapetanovica...ja ne vidim ni jedan super kvalitet da ga izdvoji od bilo kojeg beka u 1.ligi FBIH :wtf:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 apr 2024, 08:41

Zna li iko dokle nam je tužba, jel se zakotrljala ikako? Dok nama lijepi kazla pravi haos sumnjama sa se išta i pokrenulo.
🇵🇸

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 apr 2024, 08:54

Evo hapšenja ljudi povezanih sa Titom. Mogo bi Mirvić biti priveden.
🇵🇸

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 apr 2024, 09:04

Torino je napisao/la:
22 apr 2024, 08:54
Evo hapšenja ljudi povezanih sa Titom. Mogo bi Mirvić biti priveden.
:urnebes: :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”