FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 03 jan 2011, 20:04

Luca.Toni je napisao/la:
Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic :roll:

Butt- sasvim solidno brani, nekoliko nas je puta izvuko i donio nam pobjedu ili eventualno bod, zato bih nejga ostavio ako nista do kraja sezone

Sattelmaier-ovo je neka nada od golmana pa et neka ga nek brani za B tim :D
Kraf- mali ima potencijala, zato jos uvijek ne treba dovest Neuera, jer kad bude Butko branio i Kraft ce dobijat prilike pa da vidimo kakav je on potencijal, ko zna mozda je on novi Kahn
Breno-21 God, jak u duelima jak u skok igri, sasvim solidan na zemlji, zna da se nosi sa pritiskom i nakon ovih priprem mislim da ce biti odlican.
Braafheid,Van Buyten-ovu dvojci dat Želji nek Amra pokusa napravit od njih igrace...
Contento-20 god, brz ima sjajnu lijevicu, prodoran sljedece godine to je novi Clishy
Hass-kloc, on je za Btima ipak
Ottl- neka ga do kraja sezone i onda uzet milioncic za njeg
Bommel i Pranje- oni vise ne mogu pomoci ovom klubu, jedino ako ove pripreme ne napave nesto od njih

I ja bi volio vidjet Hummelsa, prejka stoper, mlad, i osim toga sto bi nama pomogo, oslabio bi znacajno Dortmund pa cak i maloh Hoevedesa isti slucaj ...
Butt - Slazem se brani sasvim solidno, ali nije ni on vise toliko mlad, sezona dvije i trebace nam zamjena, umjesto da dovedemo sada jednog npr Neuera koji igra sa Schalkeom ligu prvaka i ako bude pruzo dobre partije skocice mu cijena duplo i onda ce ga biti jos teze dovesti, mlad, perspektivan, ima sve sto treba jednom golmanu i broj 1 u Njemackoj reprezentaciji.
Breno i Contento - jesu talenti slazem se, ali treba cekati jos dosta vremena i opet je pitanje dali ce zadovoljiti, nama trebaju igraci koji su vec dokazani, nije Bayern neki osrednji klub koji treba cekati igrace nekoliko sezona da se pokazu i da izrastu u velike igrace.
Ove ostale necu ni komentarisati nema potrebe.
Meni se ne svidza nikako politika kluba, cekaju neuspijeh i onda tek kad skontaju da prave greske onda pocinju trositi pare, kao sto je bio slucaj 2007/8 kada su doveli Riberya,Tonia,Jansena,Altintopa ... kad su potrosili vise od 50M €, kasnije se ispostavilo kao pravi potez pogotovo kupovina Riberya, kojem je cijena skocila duplo i koji je izrastao u jednog od najboljih igraca, Toni je imao strasnu sezonu i ova dva igraca su bili najvise zasluzna za tu sezonu ispostavilo se kao sjajan potez, i evo sve do sezone 10 smo imali jedno pravo pojacanje a to je Robben koji vise neigra nego sto igra i to je sve od uprave vidjecemo kako ce se snaci ovaj Gustavo, nazalost svaki prijelazni rok ocekujem neke novosti koje ce me obradovati ali svaki put se sve vise i vise razocaram.

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jan 2011, 20:19

Kako ste tak'i? Ja(pogledaj avatar) vam dadnem prst, vi hoćete cijelu ruku. Ispunio sam obećanje i doveo pojačanje u odbrani po želji nikog drugog nego našeg trenera, i savjetnika bez kojeg ovo ne bi išlo torrente S-a, koji je prije svih zapazio Gustavove mogućnosti i kvalitete, na čiju preporuku je i došao. ;) Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna. Napad nikad nije bio pitanje, a sada će i naša odbrana sa Gustavom izgledati puno stabilnije. Uvjereni smo u kvalitete Brene i Badstubera kao centralnih odbrambenih. Pojačanja više neće biti, hej-hej-hej znate li vi koliko je 15 miliona :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2011, 23:24

Klare je napisao/la:Kako ste tak'i? Ja(pogledaj avatar) vam dadnem prst, vi hoćete cijelu ruku. Ispunio sam obećanje i doveo pojačanje u odbrani po želji nikog drugog nego našeg trenera, i savjetnika bez kojeg ovo ne bi išlo torrente S-a, koji je prije svih zapazio Gustavove mogućnosti i kvalitete, na čiju preporuku je i došao. ;) Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna. Napad nikad nije bio pitanje, a sada će i naša odbrana sa Gustavom izgledati puno stabilnije. Uvjereni smo u kvalitete Brene i Badstubera kao centralnih odbrambenih. Pojačanja više neće biti, hej-hej-hej znate li vi koliko je 15 miliona :?
U zadnje nekoliko godina navijači Bayerna i dobijaju samo prst od dotičnog gospodina..."Nova lica u svlačionici nam nisu potrebna " si ti gledao prvi dio sezone i trenutni minus 14 :? ..u kvalitete lepe Brene smo se dosta uvjerili mali je igrač za neki osrednji klub a ne veličinu kao sto je Bayern..znamo koliko je 15 mil i Bayern da bi ostao u korak s vodećim klubovima europe mora dovoditi kvalitetne igrače ako je neki klub finasijski moćan i konkurentan po pitanju transfera onda je to Bayern..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 03 jan 2011, 23:36

FCB-Reporter ruft aus Doha an. Trainingseindrücke: Robben heiß wie eine Wüste aus Frittenfett! Immer Erster bei den Sprints. Anders als Ribery. Badstuber schlägt aus dem Mittelkreis lange Bälle auf Robben - jeder direkt auf seinen Fuß. Mit seinem typischen Move zieht er nach innen und visiert das Kreuzeck an. Trefferquote: Unfassbar. ...Der Mann ist on fire...

fcb-reporter zove iz dohe. utisci s treninga: robben je vruc ko pustinja od ulja za fritiranje! uvijek prvi u sprintevima. drugacije nego ribery. badstuber nabacuje s centra duge lopte na robben - svaki tocno na njegovu nogu. s njegovim tipicnim pokretom krece prema unutra i cilja u raslje. kvota pogodaka: nemoguca. covjek je 'on fire'..

jedan prijatelj mi se ponudio prevesti ovaj tekst :),necu nista komentarisati,ona slika gore me je dovoljno obradovala.,,

i samo jos da dodam,da ovaj "los blancos",izvinjavam se ako sam napravio gresku pri prepisci , pojma nema o onome sto prica :) toliko,jedva cekam novi nastup bayerna

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jan 2011, 23:57

Evo Miche i njegove Malage. :D

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jan 2011, 23:59

Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 00:03

Michi dres plaho pristaje, još argentinski trener (ako se ne varam), ma idila. :)

Pranja je trebao danas otputovati na pripreme, ali po svemu sudeći ostaje u Munchenu. Gripa neka, šta li je...
Vom Jäger zum Gejagten

Roemello89
Kontakt:

Post Postao/la Roemello89 » 04 jan 2011, 07:28

e pozdrav svima.... ja sam se tek logovao i veliki sam fan FC BAYERNA vec od malih nogu..... nadam se da cete me primiti... pozdrav svim bavarcima....
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 04 jan 2011, 09:28

Omerbavarac je napisao/la:Evo Miche i njegove Malage. :D

slika
:cry:

jedino mi pade na pamet ona kiticeva ´smejem se a place mi se...´ :cry:
yebayiga demikelis, pravio si opasne greske koje su te udaljile iz prve postave pa onda i iz kluba.
sretno u spaniji.
Roemello89 je napisao/la:e pozdrav svima.... ja sam se tek logovao i veliki sam fan FC BAYERNA vec od malih nogu..... nadam se da cete me primiti... pozdrav svim bavarcima....
vel´ko M
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 12:15

Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma.
Luiz Gustavo: Želim osvajati trofeje s Bayernom

Novo pojačanje Bayerna, Brazilac Luiz Gustavo je sinoć s sportskim direktorom bavarskog kluba Christianom Nerlingerom stigao u Dohu na pripreme. Odmah je na dolasku dao svoj prvi intervju za službenu stranicu kluba.

fcbayern.de: Luiz Gustavo dobrodošli u Katar, dobrodošli u Bayern, kako ste putovali?

Luiz Gustavo: Hvala, dobro sam putovao. Prilikom putovanja Christian Nerlinger mi je pričao o klubu i što sve ovdje mogu očekivati.

fcbayern.de: Po prvi puta će te u utorak trenirati s novim suigračima. Kako se trenutno osjećate?

Luiz Gustavo: Malo sam nervozan ali mislim da je to sasvim normalno. Bayern je ogroman klub s sjajnim igračima. Ali sam zadovoljan i izrazito sretan što ću kao Bayernov igrač po prvi puta trenirati u utorak.

fcbayern.de: Sada kada ste se pridružili Bayernu, koji su vaši ciljevi?

Luiz Gustavo: Bio sam igrač Hoffenheima i želio sam preći u istinu veliku klub i sada sam dobio priliku. Naravno, želim osvajati trofeje s Bayernom i pomoći nam da imamo dobru sezonu.

fcbayern.de: Svestranost je jedna od vaših prednosti, ali koja je vaša omiljena pozicija?

Luiz Gustavo: Moja omiljena pozicija je u veznom redu ali moj je cilj pomoći momčadi tako da mi nije problem igrati negdje drugdje.

fcbayern.de: Koliko ste trenutno spremni. Kada mislite da možete zaigrati po prvi puta?

Luiz Gustavo: U ovom trenutku sam malo umoran zbog dugog leta ali sam zadržao svoju kondiciju na odmoru u Brazilu. Sada mi preostaje da se skoncentriram na moj posao i ostale odluke su na treneru.
slika
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2011, 12:33

Ovoj petorici ističe ugovor na ljeto:

slika

Šta vi mislite, ko će ostati (bar još jednu godinu), a ko napustiti Bayern ili ti dobiti šut-kartu.

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 68476.html
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2011, 12:41

Butt-najavio odlazak u penziju u slucaju dolaska Neuera ne zeli coek sjediti na klupi
Altintop-povratak u Tursku vjerovatno u Galatasaray
Ottl-suta karta u bilo kojem smjeru :)
Van Bomel-odlazi na ljeto mada ne iskljucujem da ode i u Januaru
Klose-mozda napusti Allianz Arenu vec sad i krene put Madrida a i žabari su bacili udicu (Lazio) licno volio bi da Miro zavrsi karijeru u Minhenu...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jan 2011, 13:02

kada su ova gore petorica u pitanju ovako stvari stoje: van bommel ce odigrat do kraja sezone, imat ce castan oprostaj nadat se s barem jednom titulom (kup je najrealniji al i na ostalim frontovima nista nije izgubljeno), sve u svemu on je imao uspjesan period u bayernu i moze ponosno otici.....klose vjerovatno isto ide, slicno i za njega vazi kao i za van bommela, klose je veliki napadac al vec je i u godinama i tesko da ce mu se ugovor produzit, mala sansa mozda kod njega jos postoji.....butt odlazi, il mozda samo prelazi u drugu funkciju, trener u omladinskom pogonu, na golu tesko da ce vise stajat jer prilicno sam uvjeren da ce bayern na ljeto dovest neuera...butt je medjutim po meni u bayernu premasio sva ocekivanja, dosao da bude drugi golman, a drugu sezonu za redom igra fantasticno kao prvi golman, i jos je prve titule osvojio s bayernom, ak zatreba buttko jos i ak zaskripi slucajno transfer s neuerom on moze branit i narednu sezonu i dalje je jako pouzdan....altintop kada je dosao prvu sezonu dok je jos hitzfeld bio trener premasio je bio sva ocekivanja, dosao u sjeni riberyja i tonija, i to jos kao slobodan igrac a bio standardan i odigrao fantasticnu sezonu....poslije se hamit koji ima i velike tehnicke kvalitete poceo gubit, vise sam od njega ove sezone ocekivao, u trenucima kada se robben povrijedio i zbog drugih povrijedjeni igraca ukazala mu se sansa, al on je nekako nije dovoljno iskoristio...ak jos zagrize hamit ipak ima sanse da ostane, sanse su kod njega 50:50....za ottla ne znam sta da kazem, nekad odskoci iznad prosjeka, njegovo zalaganje i dobar sut su argumenti, al cesto potone, kad krene s greskama onda bas grijesi, nekad je usporen, nije igrac za prve postave kada su svi spremni i male su sanse da ce ostat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2011, 13:08

Despite Manchester City interest for Wolfsburg 24 year old striker Edin Dzeko, Bayern Munich don't seem to have renounced to the Bosnia international. friška vijest :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 jan 2011, 13:48

Mediji već uveliko pišu o interesovanju za argentinskog supertalenta Erik Manuel Lamelu.Momak igra na poziciji krila , a može i napadača.Pozicija koja je deficitarna kad su Ribery ili Robben povređeni.Gazzetta dello Sport piše da je ponuda Milana od 6 mil eura odbijena i da najveće šanse za transfer ima Bayern.Predsjednik River Platea Daniel Passarella bi se ove sedmice trebao sastati sa Karl-Heinz Rummeniggeom.Neki mediji su objavili da je Bayern ponudio 8,5 mil eura za ovog malca od 18 godina.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... gerei.html
http://ch.****.com/sportch/gen ... 00000.html
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=245986
http://www.sueddeutsche.de/sport/fc-bay ... .1042385-2

O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 14:17

Kakve je srece Bayern sa ovim igracima, mozda bismo mogli vidjeti novog Jose Ernesta Sosu koji je vise bio na klupi i tribinama negoli na zelenom terenu. Moram priznati da nisam gled'o ovog igraca, al' cinjenica da ga istovremeno trazi i Milan(svi znamo kakav oni "njuh" imaju za Juznoamerikance) dovoljno govori o njemu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 14:24

O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube][/quote]
Citao sam na spanjolskim portalima o decku, velika nada :? cak je nudjen J.Valdanu = R.Madridu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 14:27

Los_Blanos2 je napisao/la:O talentu ovog dječaka je suvišno govoriti:

[youtube][/youtube]
Citao sam na spanjolskim portalima o decku, velika nada :? cak je nudjen J.Valdanu = R.Madridu[/quote]
Puno trazi River za njega
18 mil. cini mi se.. Pretjeruju sa tim talentima..
Real je opet otisao u susjedstvo i pokupio iz Boce Arauya za djabaluka, u mladi tim ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 jan 2011, 16:06

dr.adnan je napisao/la:A evo kako je Badstuber nacrtao Schweinija
slika

Malo se iskazalo likovnog talenta :D

A haman da je Murinjo zainteresovan da kupi Klosea, jer mu treba zamjena za Higuaina :?

hahahahahhahahahhahahahahaha :D
s onim rukavicama sto uvijek nosi xD
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2011, 16:13

Mozda je Lamela taj igrac kojeg je LvG spominjao? :?

Robben vec u subotu spreman za prvu prijateljsku utakmicu a ocekuje se i njegov debi ove sezone u gradu automobila. Kako se najavljuje mogao bi dobiti ne bas veliku minutazu, ali nikad se ne zna. 8-)

A sto se tice ove petorice. Mogu svi ici osim Butka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []