Jesi li mogao starije slike kako naci? Bez novog terena, uredjenog zapada, novih klupa za rezrevne igrace i slicno? Nemoj ovako “nove” slike.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tako je drug @MANUTDT 
Evo od mene jedna lajvuša, nemojte padati na jeftinu medijsku propagandu:

Evo od mene jedna lajvuša, nemojte padati na jeftinu medijsku propagandu:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@MANUTDTe
Kakva si ti budaletina, majko mila. Izbjegavam takve epitete dati strancima na forumu ali ovu si zasluzio

Kakva si ti budaletina, majko mila. Izbjegavam takve epitete dati strancima na forumu ali ovu si zasluzio

@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam htio staviti ovo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ugljevik po meni ima veoma dobar prilaz i ulaz na tribinu
Bilino mi je ok, Grbavica skroz cudan ulaz, bas kao i Siroki i Lukavica. Bijeljina je solidan ulaz ali dosta cudan jer se mijesas sa domacim navijacima koji prolaze pokraj tebe u prilazu stadionu, Tusanj katastrofa. Banja Luka donekle okej. Mostar solidno s obzirom da prolazis kroz "mahale". Ovo je sve za gostujuce sektore naravno.
Po meni nekako Kosevo za goste ima najbolji prilaz za goste, jer dolazis pravo sa magistrale na stadion, ulaz za goste odmah pored ceste a i ne prolazis kroz zabacene ulicice nego striktno magistralom.
7 1 2 1 0
Borac Jelah-Tesanj, za rang u kojem igra radi dobar posao.
Prosle godine napravljene sobe za igrace, pres sala, rasvjeta i dranaza na pomocnom terenu i postavljene stolice na glavnin teren.
Treba naglasiti da sve sto su uradili to je bas kvalitetno odradjeno.
Sada upravo zavrsavaju svlavionice.
Stadion posjeduje ogroman parking, mislim da je na redu krov.

Prosle godine napravljene sobe za igrace, pres sala, rasvjeta i dranaza na pomocnom terenu i postavljene stolice na glavnin teren.
Treba naglasiti da sve sto su uradili to je bas kvalitetno odradjeno.
Sada upravo zavrsavaju svlavionice.
Stadion posjeduje ogroman parking, mislim da je na redu krov.

grbavica > bilino
-
- Kontakt:
Iz ovog ugla, svakako.
Ovaj stadion u Jelahu je baš fin. Možda bi bolje bilo da počnu sa gradnjom glavne tribine, ispred onih prostorija, svlačionica i to. Ondje ima prostora za solidnu tribinu koja bi se naslonila na ovo i nekako mi je smislenije nego ova mala tribinica na toj strani sada, kod kornera. Na taj stadion se recimo mogu uraditi super prilazi, iza golova je parking/pomoćni teren, sasvim fin stadion.
Evo ipak idu reflektori. Teren kao i obično perverzija.
quote="L' Imperator" post_id=7695868 time=1594038596 user_id=19494]
Potpisan Sporazum o izgradnji reflektorske rasvjete za fudbalski stadion FK "Mladost" Doboj-Kakanj

Radovi na pomoćnom terenu.

Je l' moguće da je ovako dobar glavni teren?

[/quote]
quote="L' Imperator" post_id=7695868 time=1594038596 user_id=19494]
Potpisan Sporazum o izgradnji reflektorske rasvjete za fudbalski stadion FK "Mladost" Doboj-Kakanj

Radovi na pomoćnom terenu.

Je l' moguće da je ovako dobar glavni teren?

[/quote]
Sta je za krov? Bilo je govora da radi ista firma kao i na Grbavici i da pocinje s radom cim se Grbavica zavrsi.
Evo od prije par sedmica dok jos nije bio postignut dogovor za opstinom. "Zaista sve je poremetila ova nesretna pandemija, tako da se tek sada to treba nastaviti. Ja vjerujem da će Savez prolongirati odluku o reflektorima za narednu godinu jer mi sigurno do početka sezone to nećemo završiti. Ja sam dobio uvjerenja od organa u našem Savezu da nećemo imati problema oko stadiona, te da ćemo moći igrati svoje utakmice. Firma koja je radila krov na stadionu Grbavici, će raditi krov i na našem stadionu, tako da će to biti sigurno gotovo do početka prvenstva"
Eh sad nije prvu put da nesto kaze pa ništa se ne desi. Tako uzeti u ovu izjavu s rezervom.
Ma mozda pokrit ovu novu tribinicu i bombona. Nikad ne bude vise od par stotina dusa na stadionu, sasvim je ovo dovoljno.Hantraga je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:28Ovaj stadion u Jelahu je baš fin. Možda bi bolje bilo da počnu sa gradnjom glavne tribine, ispred onih prostorija, svlačionica i to. Ondje ima prostora za solidnu tribinu koja bi se naslonila na ovo i nekako mi je smislenije nego ova mala tribinica na toj strani sada, kod kornera. Na taj stadion se recimo mogu uraditi super prilazi, iza golova je parking/pomoćni teren, sasvim fin stadion.
TŽV!
Ma brzo se može pokriti ovo kod Mladosti. Samo, ne bi bilo loše da koju hiljadu ulože u uređenje onog prostora oko stadiona i iza glavne tribine. Recimo da ako realizuju reflektore i pokrivanje centralne tribine, plus sređivanje ovo s vana i nekada postavljanje kvalitetne travnate podloge kao na Grbavici ili Bilinom (što će vjerujem postati standard kroz 2-3 godine), ono bi bio odličan stadion.
Ma sad to ima logike, ali meni za neku budućnost puno bolje djeluje da naprave makar malu tribinu na kontra strani i da nju natkriju. Tu bi mogle biti lože, novinari, recimo na fazon Novog Travnika. Kada bi ušli u 1. ligu FBiH, taj stadion bi onda bio fantastičan tako osmišljen. Mada, možda bolje da se ustabile ko prvoligaši, pa da ganjaju to.atomac123 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:28Ma mozda pokrit ovu novu tribinicu i bombona. Nikad ne bude vise od par stotina dusa na stadionu, sasvim je ovo dovoljno.Hantraga je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:28Ovaj stadion u Jelahu je baš fin. Možda bi bolje bilo da počnu sa gradnjom glavne tribine, ispred onih prostorija, svlačionica i to. Ondje ima prostora za solidnu tribinu koja bi se naslonila na ovo i nekako mi je smislenije nego ova mala tribinica na toj strani sada, kod kornera. Na taj stadion se recimo mogu uraditi super prilazi, iza golova je parking/pomoćni teren, sasvim fin stadion.
Bas dobro izgleda Velezov stadion a i teren.
Pitanje kad ce nastaviti sa tribinom iza gola,vidim pola uredjeno skoro drugi dio ni poceli nisu?
Pitanje kad ce nastaviti sa tribinom iza gola,vidim pola uredjeno skoro drugi dio ni poceli nisu?
Odmah će se nastaviti.
-
- Kontakt:
stavljat ce se prvi dio u funkciju, pa odmah ide drugi tj nema prekida radova koliko sam shvatio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Evo gdje ce biti prikljucak pristupne ceste koja ce ici do petlje za autoput. Znaci cesta ide izmedju ovih skladista prema brdima gdje ce biti petlja.SaMoVelez je napisao/la: ↑03 jul 2020, 11:39Stvari će se promjeniti izgradnjom autoputa SA-MO i dalje prema jugu, jer će sjeverni izlaz za Mostar biti negdje u reonu Bjelog polja i otuda do grada se planira brza cesta sa po dvije trake u oba smjera. Tada čemo moći govoriti o idealnoj poziciji našeg stadiona, zasad imamo problem. Po zadnjim najavama taj problem bi trebao biti rjesen za nekih 6-7 godina. Nije daleko, ako se ostvari.

Ako je i realno da za 6-7 godina postoji nekakav autoput, s neke strane, do te tačke (a nije), onda je makar nerealno da postojeću magistralu šire na 4 trake do grada. Kad već rasterete tranzitni saobraćaj autoputem, daj Bože da ikakva studija pokaže smislenost izgradnje tih 5-6km ceste od Bijelog Polja do Zalika. Prostora ima, i to je trebalo davno da se postigne, ali teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.