KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.
Talic i Vrabac potpisali, to su novi igrači, KK Bosna ima već trenera eto krenulo jeGhuraba je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:34Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.
potencijal postoji, i moze se napraviti nenormalan marketing i promocija sa drustvenim mrezama...samo treba znatiGhuraba je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:34Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.
I odose njih dvojica na pripreme jer ne znamo ko su još “naši momci”Kylian je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:50Talic i Vrabac potpisali, to su novi igrači, KK Bosna ima već trenera eto krenulo jeGhuraba je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:34Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.

-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Bojim se da je jos veci problem jer nije primopredaja dokumenata jos do kraja zavrsena, tako da se ne zna sigurno stanje.
Vjerujem u Darija da ce odabrati bolje i selektirati kako treba. Nadam se pogotovo da ce stranci biti dodatna vrijednost. Bice puno borbe, nadam se “ratnickoj” ekipi.
Vjerujem u Darija da ce odabrati bolje i selektirati kako treba. Nadam se pogotovo da ce stranci biti dodatna vrijednost. Bice puno borbe, nadam se “ratnickoj” ekipi.
Selimovic je bez konkirencije najbolji sportski radnik u BiH. Iza sebe ima velike rezultate sa Sparsima, od nicega je proizveo jako puno ozbiljnih igraca.. Znanje nije upitno. Sad kkbosna je specifocna po svemu, bivsi evropski prvak, ukratko regionalni brend. Pubika samo priznaje trofeje i pobjede i nema vremena cekati da proizvodi igrace naustrb rezultata. Potrebno je dovesti dosta igraca, nadam se da ce se dovoditi ciljana i provjerena pojacanja. A publika ce to sigurno znati nagraditi, pogotovo nakon duple krune.. raduje dogovor sa adidasom u vezi sportske opreme, to je jedan fin plus u samom pocetku, sad cekamo pojacanja.
Selimovic i najbolji u istoj recenicibosnas_ je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:40Selimovic je bez konkirencije najbolji sportski radnik u BiH. Iza sebe ima velike rezultate sa Sparsima, od nicega je proizveo jako puno ozbiljnih igraca.. Znanje nije upitno. Sad kkbosna je specifocna po svemu, bivsi evropski prvak, ukratko regionalni brend. Pubika samo priznaje trofeje i pobjede i nema vremena cekati da proizvodi igrace naustrb rezultata. Potrebno je dovesti dosta igraca, nadam se da ce se dovoditi ciljana i provjerena pojacanja. A publika ce to sigurno znati nagraditi, pogotovo nakon duple krune.. raduje dogovor sa adidasom u vezi sportske opreme, to je jedan fin plus u samom pocetku, sad cekamo pojacanja.
Do kraja dana na našoj službenoj stranici ćete moći pročitati imena igrača koji su potpisali ugovore s našim klubom za naredni period.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Svidja mi se kako se reda roster za narednu sezonu. Bice puno dobre odbrane, fighta ce biti stalno. Dario to zna odabrati na pravi nacin.
Dario ce to sigurno da poslozi na pravi nacin. Nadam se da ce se desiti jos promjena u samom funkcionisanju kluba i da ce se napraviti kakav/takav sistem.
Dario ce to sigurno da poslozi na pravi nacin. Nadam se da ce se desiti jos promjena u samom funkcionisanju kluba i da ce se napraviti kakav/takav sistem.
Hairli da nam bude
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Talic,Vrabac . Ko su jos novi igraci i ostaje li neko od prosle sezone ??Ja isto vjerujem da Djerdja moze napraviti dobre stvari ,on mi je najveci adut za ovu sezonu al mora imati i roster .DirkNowitzki je napisao/la: ↑18 jul 2026, 16:18Svidja mi se kako se reda roster za narednu sezonu. Bice puno dobre odbrane, fighta ce biti stalno. Dario to zna odabrati na pravi nacin.
Meni se ne svidja kad se o igracima prica borci i to fajteri odmah znas da tu nema dovoljno kvaliteta
Radije bih da budemo moderna ekipa koja trci i suta puno za 3 poena
Radije bih da budemo moderna ekipa koja trci i suta puno za 3 poena
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 18 jul 2026, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav im ovo amater vodi fb stranicu, pise kao da je neka fan stranica a ne zvanicna
Don't believe the hype.
Ne znam kakav je igrač, ali DeAndre Gholston je toliko jako ime da je to nerealno, isto neki marvelov negativac.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.
Nmg vjerovat da ima neki igrac a da ga ti ne znasGhuraba je napisao/la: ↑18 jul 2026, 19:35Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.