Znaci da sam ipak vise popio od tebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci da sam ipak vise popio od tebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH![]()
![]()
Izgleda da jesiPL BiH -1 je napisao/la:Znaci da sam ipak vise popio od tebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH![]()
![]()
jest meni... pratio normala upute i uspio...zlatniljiljan89 je napisao/la:Je li ikome uspjelo da se registruje na sluzbeni forum?
meni otkako sam kupio godisnju i clansku, kad je to bilo u augustu nekad cini mi se, dolazi ovo kada kliknem na registracijuBlueIsTheColor je napisao/la:jest meni... pratio normala upute i uspio...zlatniljiljan89 je napisao/la:Je li ikome uspjelo da se registruje na sluzbeni forum?
Sorry, registration is currently disabled.
Ovaj gore govori da se registrovao. Ja sam pokusao svako par mjeseci i uvijek isto, a bas bih volio procitati normalan post od normalnog navijaca za promjenuanonimni je napisao/la:Nesto se pricalo da na kraju nece ni biti foruma, sta se na kraju desilo, ne znam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ulazem stoju da se radi o nekom kadetu, junioru...fedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
mozda ako je napise sanjinfedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
fulaexbabilon je napisao/la:Ulazem stoju da se radi o nekom kadetu, junioru...fedeltafrotta je napisao/la:sutra mustuluk sto se tice igrackog kadra
Vama je jos Od vremena Dr. Dabica/Radovana Karadzica ostala enormna sklonost ka neizljecivim psihijatrijskim nebulozama (za ove mladje gore navedeni doktor je bio klupski psihijatar/clan uprave kluba FKS)...Pametnom dosta.maroonGiant je napisao/la:Joj ovih dimitrijevaca što seru, osnov'o ih srbin, najveća legenda hrvat, guzili se sa hrvatima po tribinama, do neki dan NK bili i sad nešta pričaju...
upravo je to trebao biti mustuluk od FF-aDjorkaeff je napisao/la:Produžio Tomić ugovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.