FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grokok
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grokok » 25 feb 2014, 18:26

Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno. ;)
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 feb 2014, 18:27

Grokok je napisao/la:Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno. ;)
Za pare se cuda rade.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2014, 18:31

Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni

Kad je nesto protiv vas onda su clanci placeni i izmisljeni :oops:

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 25 feb 2014, 18:31

aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!

Toliko, vozdra !
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 25 feb 2014, 18:33

Mi smo ako ne znas pred tu utakmicu proslavili.titulu. Ne znas ti sta znaci kad igraci slave i boli ih tuki za tu utakmicu. To sto je neko citavu sezonu drku neku stvar i onda posljednje kolo zeli da se spasava na Zelji. Da Zeljo citavu sezonu igra za sebe i druge klubove, to bi tebi bilo posteno. Ne smaraj svojim glupostima pitarskim.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 feb 2014, 18:33

@ tarapana imas tema na forumu kao sto su "supljaci" pa tamo lijepi ovo jer je stvarno smijesno sta objavljujes,mojne zamjeriti ;)
@ as_roma da bi dokazao nesto moras imati dokaze,a u ovom slucaju ih nema,znaci samo sumnja, ko je po sumnji ikad osudjen,mojne se i ti zamarati bezveze kada znas da od ovog nema nista ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 feb 2014, 18:34

Ma taj bot je komentarisao i Antolovica, kao nekakve rumunske sajtove citiraju, pa sad citiraju Blic, koja je izgleda sada njihova novina jer samo oni kmeče i tuzlaci zbog te utakmice u kojoj je Zeljo rijesio duplu krunu, da li je mogao zapeti ili ne, to je vec druga prica... Ali pokusavati od ovakvog novinskog clanka napraviti ozbiljnu vijest o kojoj cemo diskutovati, napisanog na ovaj nacin bez i jednog jedinog dokaza, bez imena, lafo ih neko zvao da daju izjavu i slicna sranja moze samo maloumna osoba da povjeruje...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 feb 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 25 feb 2014, 18:35

Nemojte molim vas sa ovim kompleksiranim debilima ulaziti u raspravu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 feb 2014, 18:35

Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2014, 18:35

ekipu koju svi šamaraju i zabijaju im po 3-4 gola, zeljo ne opuca ni jednom, ok nemaju motiva i zelje, al ono pustanje gola , pa ljudi se aposlutno ne radju kod gola, a bore se da ostanu u ligi pa gdje to ima

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2014, 18:36

aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni

I uzeli pare na kladionici kad si znao... :?: :?: ne naravno da nisi, jer nisi to ni igrao...

Jos sto ne mogu ovih apsolutno nedokazanih i neargumentovanih pisanja nebuloznih postova o namjestanju.... Ljudi (mi koji navijamo za Zelju) ce vam vjerovati kad donesete neki dokaz, neki video zapis gdje se jasno vidi i cuju dogovori, neki dokument o namjestanju itd... Fino nesto kao ono izmedju Celika i Jedinstva, jos ljudi poštembiljali sve to... E to je dokaz.. A dotad samo dzabe laprdate... U prazno dakako, kao i ovi koji su pisali ovaj clanak....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 feb 2014, 18:37

aS_Roma je napisao/la:ekipu koju svi šamaraju i zabijaju im po 3-4 gola, zeljo ne opuca ni jednom, ok nemaju motiva i zelje, al ono pustanje gola , pa ljudi se aposlutno ne radju kod gola, a bore se da ostanu u ligi pa gdje to ima
ponavljam i tebi i tarapani ,nastavite o ovom na drugoj temi mislim da se zove namjestaljke ili nesto slicno pa tamo razglabajte do mile volje
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 feb 2014, 18:38

MrMuscle je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni

I uzeli pare na kladionici kad si znao... :?: :?: ne naravno da nisi, jer nisi to ni igrao...

Jos sto ne mogu ovih apsolutno nedokazanih i neargumentovanih pisanja nebuloznih postova o namjestanju.... Ljudi (mi koji navijamo za Zelju) ce vam vjerovati kad donesete neki dokaz, neki video zapis gdje se jasno vidi i cuju dogovori, neki dokument o namjestanju itd... Fino nesto kao ono izmedju Celika i Jedinstva, jos ljudi poštembiljali sve to... E to je dokaz.. A dotad samo dzabe laprdate... U prazno dakako, kao i ovi koji su pisali ovaj clanak....
da je bio na kladionici pa haj

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 feb 2014, 18:39

molim admina da ovu raspravu prebaci na temu koja joj odgovara ili nek im otvori novu "nebulozno pisanje pojedinih kvazi novinara"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 feb 2014, 18:41

Ovi pitari nikad nece doci pameti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 feb 2014, 18:41

Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2014, 18:41

MrMuscle je napisao/la:

i nikad nikom ništa.

valjda nije bilo nikoga da podnese aMonimnu prijavu...

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 feb 2014, 18:43

terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar.... :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2014, 18:46

ChWilla je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:

i nikad nikom ništa.

valjda nije bilo nikoga da podnese aMonimnu prijavu...
Tad nije bilo Dine Feninga, jedne moralne vertikale i postene ljudine, da to sve pokrene, pa da se ti klubovi procesuiraju i kazne na adekvatan način.. Inace on je veliki borac za progresiju i prosperitetna kretanja BH fudbala u pogledu suzbijanja kriminala, namjestanja i nepotizma u istom... Jednom rječju gromada od covjeka.. Jos jednom, velika je steta sto tada nije bio ukljucen i ubacen kao ''peti element'', on je rjesenje za sve probleme....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Tanbabuka
Kontakt:

Post Postao/la Tanbabuka » 25 feb 2014, 18:48

super je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar.... :D
Pa sto ne predje?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”