FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno. 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Za pare se cuda rade.Grokok je napisao/la:Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno.
Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
Kad je nesto protiv vas onda su clanci placeni i izmisljeni
aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!
Toliko, vozdra !
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Mi smo ako ne znas pred tu utakmicu proslavili.titulu. Ne znas ti sta znaci kad igraci slave i boli ih tuki za tu utakmicu. To sto je neko citavu sezonu drku neku stvar i onda posljednje kolo zeli da se spasava na Zelji. Da Zeljo citavu sezonu igra za sebe i druge klubove, to bi tebi bilo posteno. Ne smaraj svojim glupostima pitarskim.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@ tarapana imas tema na forumu kao sto su "supljaci" pa tamo lijepi ovo jer je stvarno smijesno sta objavljujes,mojne zamjeriti 
@ as_roma da bi dokazao nesto moras imati dokaze,a u ovom slucaju ih nema,znaci samo sumnja, ko je po sumnji ikad osudjen,mojne se i ti zamarati bezveze kada znas da od ovog nema nista
@ as_roma da bi dokazao nesto moras imati dokaze,a u ovom slucaju ih nema,znaci samo sumnja, ko je po sumnji ikad osudjen,mojne se i ti zamarati bezveze kada znas da od ovog nema nista
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma taj bot je komentarisao i Antolovica, kao nekakve rumunske sajtove citiraju, pa sad citiraju Blic, koja je izgleda sada njihova novina jer samo oni kmeče i tuzlaci zbog te utakmice u kojoj je Zeljo rijesio duplu krunu, da li je mogao zapeti ili ne, to je vec druga prica... Ali pokusavati od ovakvog novinskog clanka napraviti ozbiljnu vijest o kojoj cemo diskutovati, napisanog na ovaj nacin bez i jednog jedinog dokaza, bez imena, lafo ih neko zvao da daju izjavu i slicna sranja moze samo maloumna osoba da povjeruje...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 feb 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nemojte molim vas sa ovim kompleksiranim debilima ulaziti u raspravu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
ekipu koju svi šamaraju i zabijaju im po 3-4 gola, zeljo ne opuca ni jednom, ok nemaju motiva i zelje, al ono pustanje gola , pa ljudi se aposlutno ne radju kod gola, a bore se da ostanu u ligi pa gdje to ima
I uzeli pare na kladionici kad si znao...aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
Jos sto ne mogu ovih apsolutno nedokazanih i neargumentovanih pisanja nebuloznih postova o namjestanju.... Ljudi (mi koji navijamo za Zelju) ce vam vjerovati kad donesete neki dokaz, neki video zapis gdje se jasno vidi i cuju dogovori, neki dokument o namjestanju itd... Fino nesto kao ono izmedju Celika i Jedinstva, jos ljudi poštembiljali sve to... E to je dokaz.. A dotad samo dzabe laprdate... U prazno dakako, kao i ovi koji su pisali ovaj clanak....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- super
- Kontakt:
ponavljam i tebi i tarapani ,nastavite o ovom na drugoj temi mislim da se zove namjestaljke ili nesto slicno pa tamo razglabajte do mile voljeaS_Roma je napisao/la:ekipu koju svi šamaraju i zabijaju im po 3-4 gola, zeljo ne opuca ni jednom, ok nemaju motiva i zelje, al ono pustanje gola , pa ljudi se aposlutno ne radju kod gola, a bore se da ostanu u ligi pa gdje to ima
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
da je bio na kladionici pa hajMrMuscle je napisao/la:I uzeli pare na kladionici kad si znao...aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
Kad je nesto protiv vas onda su clanci placeni i izmisljeni![]()
ne naravno da nisi, jer nisi to ni igrao...
Jos sto ne mogu ovih apsolutno nedokazanih i neargumentovanih pisanja nebuloznih postova o namjestanju.... Ljudi (mi koji navijamo za Zelju) ce vam vjerovati kad donesete neki dokaz, neki video zapis gdje se jasno vidi i cuju dogovori, neki dokument o namjestanju itd... Fino nesto kao ono izmedju Celika i Jedinstva, jos ljudi poštembiljali sve to... E to je dokaz.. A dotad samo dzabe laprdate... U prazno dakako, kao i ovi koji su pisali ovaj clanak....
- super
- Kontakt:
molim admina da ovu raspravu prebaci na temu koja joj odgovara ili nek im otvori novu "nebulozno pisanje pojedinih kvazi novinara"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovi pitari nikad nece doci pameti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
i nikad nikom ništa.MrMuscle je napisao/la:I uzeli pare na kladionici kad si znao...aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
valjda nije bilo nikoga da podnese aMonimnu prijavu...
- super
- Kontakt:
bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar....terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
Tad nije bilo Dine Feninga, jedne moralne vertikale i postene ljudine, da to sve pokrene, pa da se ti klubovi procesuiraju i kazne na adekvatan način.. Inace on je veliki borac za progresiju i prosperitetna kretanja BH fudbala u pogledu suzbijanja kriminala, namjestanja i nepotizma u istom... Jednom rječju gromada od covjeka.. Jos jednom, velika je steta sto tada nije bio ukljucen i ubacen kao ''peti element'', on je rjesenje za sve probleme....ChWilla je napisao/la:i nikad nikom ništa.MrMuscle je napisao/la:I uzeli pare na kladionici kad si znao...aS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
valjda nije bilo nikoga da podnese aMonimnu prijavu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Pa sto ne predje?super je napisao/la:bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar....terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, DoktorXabaras, ELDIABLO20, GavranBeli, GIBRA, GrbavicaHrammm, Hrasno15, kolezeljovac, kosuljaplava, KrajinaTm87, Levin, seha77, Travnik1921, ultra1987, zastitaIdentiteta i 166 gostiju.