FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 13:57

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662

Ko kaže da pabizo ima netačne informacije?! :mrgreen:

U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 10 maj 2011, 14:01

Dok sam ja trenirao fudbal trener mi je bio Tulic, jedno vrijeme, i mogu reci da je sjajan trener, e sada mozda je u medjuvremenu nazadovao :lol: :lol: :lol: :lol:

U svakom slucaju, cestitke Jagodicu, nadam se da seto nece odraziti na FK Borac. 8-)

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 10 maj 2011, 14:05

Pabizo upravu :mrgreen: :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 maj 2011, 14:08

Pabiza za predsjednika, kako on vlada ovom insajderskom materijom, pa to je nemoguće... Ima u njemu nečega što nije ovozemaljsko...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 10 maj 2011, 14:13

Gleda u kasike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 maj 2011, 14:20

spielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662

U svakom slučaju čestitke Jagodiću na izboru, siguran sam da je puno bolji trener od Tulića..
Pabizo ce riknuti, Vlado zasluzeno, za Tulica je Kapelo :D cestitke i vama na tituli, ulozili ste novac i nadam se da cete i zaraditi te da se necete obrukati. Mi nismo bili dostojan protivnik ove sezone, pokazalo se da odlazak Bekrica, Simica i Bucana kao i donekl Kerle (Nyema je odlican) se nije mogao nadoknaditi.

Sretno u LP.
Cuva Bog Zelju svog!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 10 maj 2011, 14:28

cestitke na zasluzenoj tituli ;) :( na kraju ste ipak bili konstantniji od nas sto se evo isplatilo ...
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 10 maj 2011, 14:33

Ja bi zelio da se jave oni koji su nas podcjenjivali,svaka cast vama korektnima,al oni,"tanki ste ko lizalo","Siroki glavni konkurent","plavo proljece","demoliranje". :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 14:35

mirzza je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... cije/56662

Pabizo ce riknuti, Vlado zasluzeno, za Tulica je Kapelo :D cestitke i vama na tituli, ulozili ste novac i nadam se da cete i zaraditi te da se necete obrukati. Mi nismo bili dostojan protivnik ove sezone, pokazalo se da odlazak Bekrica, Simica i Bucana kao i donekl Kerle (Nyema je odlican) se nije mogao nadoknaditi.

Sretno u LP.
Nadam se da ove čestitke nisu meni upućene :mrgreen:

A pabizo je gigant, čim je Gančev došao u Želju on je rekao da neće odigrati ni pet utakmica... I šta bi :o
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 14:37

jubitubi
a mislis na gospodu kalkulatore?mi uzimamo ovog vi gubite od onog,imamo utakmicu vise kod kuće,dolaze nam na noge...lijepo sam im govorio da se ne kače s nama,ali ...valjda ce s godinama i pamet doći :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 10 maj 2011, 14:46

E,te,te bravo! :mrgreen: Koje su to kalkulacije bile,ma daj bjezi. :mrgreen: Joj da imam vremena,pa da pronadjem,da se smijemo.Mi gubimo sve do kraja,oni uzimaju,i na kraju "plavo proljece". :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 14:50

mislim da su najsmjesniji bili na polusezoni-sad idu sirokom, gube,i eto nas na -2.imaju dosta tezi raspored,dolaze nam na grbavicu kad već budemo na + 6,7,otisli su im najvazniji igrači...a nisu ni svjesni bili da bi ih s klupom oduvali skoro pa isto kao i sada... :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 10 maj 2011, 14:53

A Stanceski?!Oteli smo vam najboljeg igraca,to ce biti ta prevaga.Najbolji plej u ligi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 14:55

a mislis na defektnog lubeničara...kakav priglupi dječak :mrgreen: ...ipak je njih amar posložio,jer oni su željo :lol: :lol: :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 10 maj 2011, 14:58

Institucija. :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 14:59

država :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 maj 2011, 14:59

Kako mozete pricat tako :cry: Pa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 10 maj 2011, 15:00

Evo jednog za pocetak. :mrgreen:
Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije ;)

Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.

Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 15:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat tako :cry: Pa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi :D
e ono je debil kakav se rijetko sreće na nasim prostorima :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 maj 2011, 15:37

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako mozete pricat tako :cry: Pa stanceski i lazo najbolji tandem u ligi :D
uvuci se sto dublje mozes :D

sto se tice stacevkog vidjecemo slijedece sezone, momak nije prosao pripreme bio je povrjedjen, sljedece sezone ce imati vecu minutazu...za lazara se slazem....

btw: cestitke vladi jagodicu za imenovanje novog selektora mlade repke...da li ce to znaciti da nece vise voditi borac ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.