Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 21 nov 2016, 14:44

@Mancini Nije nista lose sada napisao, tu i tamo ima ko da te namjerno provocira upravo zato sto tako reagujes sto rece flagrantus.

Nego eto malo finish vijesti; potencijalni investitor gledao utakmicu. :thumbup: Svaka mu cast ko god da je.
Interesantno je da smo malim sredstvima nasli saku dobrih igraca. Da nam se finansije posloze mogli bi konacno rijesiti probleme u odbrani i proci pripreme kako treba, i onda bi bili sasvim druga ekipa a opstanak bi bio manje vise osiguran.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2016, 14:49

Mokroguz je napisao/la:@Mancini Nije nista lose sada napisao, tu i tamo ima ko da te namjerno provocira upravo zato sto tako reagujes sto rece flagrantus.

Nego eto malo finish vijesti; potencijalni investitor gledao utakmicu. :thumbup: Svaka mu cast ko god da je.
Interesantno je da smo malim sredstvima nasli saku dobrih igraca. Da nam se finansije posloze mogli bi konacno rijesiti probleme u odbrani i proci pripreme kako treba, i onda bi bili sasvim druga ekipa a opstanak bi bio manje vise osiguran.
Ziv bio, flagrantus je slagao da sam mu prijetio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 nov 2016, 15:34

@Lancini je dobar čovjek.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 nov 2016, 16:05

Mancini je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:@Mancini Nije nista lose sada napisao, tu i tamo ima ko da te namjerno provocira upravo zato sto tako reagujes sto rece flagrantus.

Stvarno nemam nista protiv Mancinija,odgovorio sam mu i na pp,ali posto me prozvao da lazem ja necu ovdje napisati njegovu poruku koju mi je poslao!
Ako on zeli neka napise ,pa neka objasni sta je to znacilo:Prijetnja,upozorenje ,uvreda ili nesto drugo?
I sta sam ja to njemu strasno uradio pa da mi takve poruke salje!Podsjeticu to je bilo kada sam napisao na ovoj temi"Nemojte ljudi ruzice vas Mancini".
To je sve sto sam ja napisao,da li sam prekrsio neko pravilo ovoga foruma,da li sam nekoga uvrijedio?
Da li je zezanje zabranjeno ili se automatski salje poruka na PP?
Ako nije problem odgovori da li je i Starina slagao da si mu ostavio broj telefona da se obracunas sa njim?Jednostavno pravis frku bez razloga i vrijedjas ljude!
Istina je da ovdje ima ljudi koji se javljaju da bi provocirali,ali ja nisam nikada napisao nijedno slovo protiv Olimpica a zajebancija je zdrava i pozeljna ko je razumije!
Pozdrav i sve najbolje,ako zelis mozes odgovoriti ovdje i da zavrsimo ovu smijesnu raspravu!
P.S-Zadrzavam pravo da te i dalje zezam iako ti nisam neprijatelj!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 nov 2016, 16:20

Mancini je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bio bih beskrajno zahvalan forumasu pod nickom @Mancini kad bi prestao da mi salje privatne poruke uvrijedljivog sadrzaja.
Prestani lagati godinama cijeli forum.
Je li i ovaj lazov?I on se drznuo saliti sa tobom i mozda napisati poneko slovo koje se tebi ne svidja!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 nov 2016, 17:14

Mancini je napisao/la:

Pa ako jeste, to je upravo to o cemu govorim. Znate i jedan i drugi ko je u pravu, drugih i ne zanima, ne moras se nikome pravdati.
Ovo ti kazem kao prijatelj posto gubis zivce bezveze a kome je cilj da te provocira ce ti se samo nasmijati, bio ti rek'o istinu ili ne.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2016, 22:56

flagrantus je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bio bih beskrajno zahvalan forumasu pod nickom @Mancini kad bi prestao da mi salje privatne poruke uvrijedljivog sadrzaja.
Prestani lagati godinama cijeli forum.
Je li i ovaj lazov?I on se drznuo saliti sa tobom i mozda napisati poneko slovo koje se tebi ne svidja!
Taj laze vise od tebe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 nov 2016, 23:54

Kao i sto sam pretpostavljao. Klasican bojkot novog trenera od strane vise igraca u klubu. I onda nekog cude penali i crveni kartoni. Bit ce zanimljivo u narednim danima.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 22 nov 2016, 00:19

Kacio sam ja poruke od doticnog ovdje,prijetio kako ne znam sa kim imam posla,kako sam seljacina iz manjeg entiteta i br tel na kraju...Mislim i ima obraz doc i rec da svi mi lazemo a on izigrava po inboxu velesilu...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 nov 2016, 00:51

Macini kabadahija :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 08:10

Ma šalje svima poruke, prijeti, jbg, bolest.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 nov 2016, 10:37

Pokusao sam da uspostavim neku normalnu komunikaciju sa njim,ali covjek ocito ne zna za dijalog i normalan razgovor!Njegova komunikacija se svodi na rijeci:seljak.lazes i ruralac!
Ali ne zamjerim mu nista,ono sto se njemu desava se moze definisati sa osam slova-paranoja!
to je onaj osjecaj ujutru kada se probudis mislis da svi ljudi koji su u tvom okruzenju ,komsije ,poznanici upravo smisljaju plan kako da tebi otezaju zivot i da ti napakoste !
Uporedo sa tim kuju zavjeru i prave plan kako da Olimpic izbace iz PLBih jer znaju da bi to tebe slomilo i da to ne bi podnio.
Ti znas da su oko tebe sve lazovi,ruralci i primitivci koji se upravo spremaju da ti uniste zivot i apsolutno vjerujes u to,moras da ih pobijedis i radis na tome 24 sata!
Sto je najgore ovi ljudi vjeruju u to.
I na kraju otkricu vam ja sam slagao da me je covjek vrijedjao i prijetio na pp ,evo sta je napisao:Postovani i uvazeni gospodine,zao mi je sto ste ste se u jednom postu nasalili na moj racun.
Da bih vam dokazao da ja nisam takva osoba za koju me smatrate pozivam vas da budete moj gost u Sarajevu na narednoj utakmici koju Olimpic bude igrao u Sarajevu!
Cekacu vas ispred stadiona na Otoci ,lako cete me prepoznati ja sam onaj covjek sto unezvijereno gleda lijevo-desno i prebrojava dusmane i neprijatelje!
Nakon utakmice vas pozivam da vas upoznam sa Sarajevom i svim njegovim znamenitostima i ljepotama ,sto je rijetka prilika koja se pruza vama"ruralcima" i treba da je iskoristite!
Eto sta je covjek napisao,a ja sam sve slagao i izmislio da je on bio neljubazan i da me uvrijedio te ga ovom prilikom molim da mi oprosti i javno mu se izvinjavam!
Tesko mi je kada vidim da ga toliki ljudi na forumu napadaju bez razloga a to je jedna dusa od covjeka!
O Virtuale ,Starino ,Flagrantuse ,Klis,Zodi 41,bhsport i ostali mnogobrojni "ruralci" ostvavite ovog plemenitog i elekventnog momka zauvjek na miru!
Hvala!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2016, 11:33

Samo nastavite lagati I dalje. Zar postoji veci lazov I trol od ovog virtuala? Covjek konstantno trola i laze na forumu i mnogi su ga upoznali. 40 hiljada poruka napisao i sta se tu ima vise komentarisati!? A ti iz Zvornika i dalje lazi da sam ti prijetio. On meni da bude domacin u mom gradu!? :lol: A poredi Zvornik koji je etnicki osicscen sa Sarajevom!? :crazy:
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 30 jan 2017, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 nov 2016, 14:40

Ja garantujem da je ©Lancini ljudina!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 nov 2016, 14:50

Rokoko87 je napisao/la:Ja garantujem da je ©Lancini ljudina!
:urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 nov 2016, 15:13

Mancini je napisao/la:Samo nastavite lagati I dalje. Zar postoji veci lazov I trol od ovog virtuala? Covjek konstantno trola i laze na forumu i mnogi su ga upoznali. 40 hiljada poruka napisao i sta se tu ima vise komentarisati!? A ti iz Zvornika i dalje lazi da sam ti prijetio. On meni da bude domain u mom gradu!? :lol: A poredi Zvornik koji je etnicki osicscen sa Sarajevom!? :crazy:
Stvarno dugo nisam naisao na osobu sa takvim mentalnim sklopom kao sto si ti!
Apsolutno je besmislena bilo kakva diskusija,odgovoricu jos sada i dalje pise sta god zelis.
U kom dijelu mog posta si nasao da ja hocu da budem tebi domacin u tvom gradu(doduse ti si napisao domain ali valjda je to to)?
Odakle si izvukao zakljucak da ja poredim Zvornik i Sarajevo,i zsto bi ih uopste poredio ?
Naravno da ih ne poredim ,i da je Sarajevo metropola za Zvornik ali to nije uopste tema razgovora(osim sto ti u svakoj recenici ponavljas da si iz Sarajeva,to ti je valjda jedini kvalitet koji posjedujes u zivotu).
Sto se tice Zvornika,on je etnicki ociscen samo u tvojoj glavi!U Zvorniku je najveci postotak povratnika Bosnjaka u RS i ja sam ponosan na to!
Inam veliki broj prijatelja Bosnjaka iz Zvornika.a za tebe sam siguran da Srbe ne volis sresti ni u putu ali to je vec tvoj problem i nosi se sa njim!
Otkricu ti tajnu na kraju,vjerovao ili ne ja sam rodjeni Sarajlija u Zvornik sam dosao 96 nakon Dejtona ,poslije prokletog rata u kojem nisam ucestvovao i nisam nikad ispalio ni jedan metak .
Znam svaki cosak i ulicu Sarajeva i to ce uvijek biti i moj grad koji volim najvise na svijetu!
Dok sam bio u Sarajevu znam da Sarajlije bez obzira na ime i prezime nisu voljeli samo jednu naciju-PAPKE!
Nazalost ti ih predvodis!
Zavrsili smo svaku diskusiju bar u ovom zivotu,pozdrav svim ostalim simpatizerima Olimpica i mojim Sarajlijama!
Vidim da sam u zurbi i bijesu napravio par gresaka u tekstu,ali prave Sarajlije i ljudi ce razumjeti sustinu .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 nov 2016, 15:36

Mancini je napisao/la:Samo nastavite lagati I dalje. Zar postoji veci lazov I trol od ovog virtuala? Covjek konstantno trola i laze na forumu i mnogi su ga upoznali. 40 hiljada poruka napisao i sta se tu ima vise komentarisati!? A ti iz Zvornika i dalje lazi da sam ti prijetio. On meni da bude domain u mom gradu!? :lol: A poredi Zvornik koji je etnicki osicscen sa Sarajevom!? :crazy:
Apsolutno je besmislena bilo kakva diskusija,odgovoricu jos sada i dalje pise sta god zelis.
U kom dijelu mog posta si nasao da ja hocu da budem tebi domacin u tvom gradu(doduse ti si napisao domain ali valjda je to to)?
Odakle si izvukao zakljucak da ja poredim Zvornik i Sarajevo,i zsto bi ih uopste poredio ?
Naravno da ih ne poredim ,i da je Sarajevo metropola za Zvornik ali to nije uopste tema razgovora(osim sto ti u svakoj recenici ponavljas da si iz Sarajeva,to ti je valjda jedini kvalitet koji posjedujes u zivotu).
Sto se tice Zvornika,on je etnicki ociscen samo u tvojoj glavi!U Zvorniku je najveci postotak povratnika Bosnjaka u RS i ja sam ponosan na to!
Inam veliki broj prijatelja Bosnjaka iz Zvornika.a za tebe sam siguran da Srbe ne volis sresti ni u putu ali to je vec tvoj problem i nosi se sa njim!
Otkricu ti tajnu na kraju,vjerovao ili ne ja sam rodjeni Sarajlija u Zvornik sam dosao 96 nakon Dejtona ,poslije prokletog rata u kojem nisam ucestvovao i nisam nikad ispalio ni jedan metak .
Znam svaki cosak i ulicu Sarajeva i to ce uvijek biti i moj grad koji volim najvise na svijetu!
Dok sam bio u Sarajevu znam da Sarajlije bez obzira na ime i prezime nisu voljeli samo jednu naciju-PAPKE!
Zavrsili smo svaku diskusiju bar u ovom zivotu,pozdrav svim ostalim simpatizerima Olimpica i mojim Sarajlijama!
Vidim da sam u zurbi i bijesu napravio par gresaka u tekstu,ali prave Sarajlije i ljudi ce razumjeti sustinu .
Pa legendo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2016, 16:17

Itekako je ocicsen. Jos bosnjake iskopavaju iz masovnih grobnica. I ja prekidam bilo kakvu raspravu s tobom.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2016, 16:20

flagrantus je napisao/la:Nemojte ljudi,ruzice vas Mancini :lol: :urnebes: .
I kazu ja prvi zapoceo raspravu. :lol: Post od 13. novembra.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 16:53

Mancini je napisao/la:Samo nastavite lagati I dalje. Zar postoji veci lazov I trol od ovog virtuala? Covjek konstantno trola i laze na forumu i mnogi su ga upoznali. 40 hiljada poruka napisao i sta se tu ima vise komentarisati!?
Ne znam po čemu si zaključio da sam lažov, ali neka ti bude. Mnogi me jesu upoznali, isto to sam i tebi ponudio u inbox i gle čuda, po prvi put nisi napisao poruku.

Momčino imaš neki poremećaj, što prije zatražiš pomoć veće su ti šanse da ozdraviš. Zaista ne znam zašto osjećaš potrebu da nas vrijeđaš u privatnim porukama, ali to je malo poremećeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.