FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zar je kad podrska najvjerniji izostala? 

Nije ali treba i oni sto se prave vjerni da odu do Grbavice,da malo guzove prodrmaju i daju podrsku klubu 

Zeljeznicar! 1921 !
Mudro zboriš, to bi im mogao biti motiv više. Sutra idu...Format je napisao/la:Treba dati podrsku momcima prije utakmice,doci na trening,
Almir Memić, trener Želje, nam je otkrio kako će ekipa već u petak krenuti ka Bijeljini, te da će među putnicima biti i rovitih igrača.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
I ove povrede su zbog nespreme,zajebancije njihove,sjedenja u Retru do jutra itd ,treba Amar opet policiski sat uvest ,dosta je zajebavanja vise,pa ne moze te se svaki trening 3igraca povredit u pm.
Zeljeznicar! 1921 !
što neko nekidan reče, povređuju se sve ova fina djeca koja sportski žive, zola, kvesa, kerla bilder, a ovi što piju, puše i harče ne.
-
- Kontakt:
Sve bi to drugacije bilo da se ima para.Ovako ni kaznit igraca ne mozes kad nemas koga da ga zamijeni.Npr. da im kazes preko zime radite to i to (pauza) i da dodjete svi spremni toliko i toliko da mozete odraditi.Ko ne moze kazna ide i ne igras par meceva (bubam)..Ionako se ove sezone krpimo, nemamo klupu bas bas jaku da mozemo to raditi.Ali kada bi se sjatili svi oni novci koje nam duguju jos sponzor sve bi to lakse bilo..Sve te povrede je uzrokovala i situacija sa vremenom, svaka mala povreda se objavi pa se i mi dzaba uspanicimo.
A ti koji se prave vjerni ne dolaze ni na tribinu kad je tekma, a slabo ce ti doc derbi navijac na trening.

A ti koji se prave vjerni ne dolaze ni na tribinu kad je tekma, a slabo ce ti doc derbi navijac na trening.

Dobro ja razumijem povrede tipa Kvesa i Zola,Cola ali svaki dan neko se povrede sitno ono,pa dobro onda su nespremni i do struke je .ChWilla je napisao/la:što neko nekidan reče, povređuju se sve ova fina djeca koja sportski žive, zola, kvesa, kerla bilder, a ovi što piju, puše i harče ne.
@Inat : i to sto kazes ,sve je u novcu a i zasitili su se mnogi ove lige,prvi Svraka ,to je fin decko bio ,znam ga licno,mislim ne znam kakav je sad ali dosta se neprof.ponosa koliko sam upratio i prica razne gluposti protiv kluba .
Buki je rekao da je cast igrati za Zelju,biti na klupi Zelje,dok ovima sad ono ...
Sto se tice navijaca i tu se slazem,svi se prse a kad treba doci na trening sa Dobrinje lupam na Grbavicu mrsko im itd,jbt pa prvi smo,treba da pjeske ides svaki dan da gledas trening sbog kluba a ne nesto drugo .
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Sto jest jest, ali kako kontaju otici ako ne daju svoj max? Prvi Svraka bi mogao otici, da je nastavio onako otis'o bi za brat bratu 600k €..
Pa dobro malo se i stanovnistvo poromijenilo u Srajevu, mada to nista ne bi trebalo znacit, svo smo mi ljudi..Znam mnogo ljudi koji su ovdje dosli studirat iz raznih gradova i navijaju za Zelju svaku utakmicu.Prije je to bilo malo drugacije, stari mi pric'o bilo je ljudi koji su pjeske iz drugih gradica dolazili na svaku utakmicu.Ali kada pogledas da to nije samo problem kod nas isti problem imaju i Sarajevo, Celik, Borac, Velez etc.Takav nam je sad mentalitet, nema pobjeda nema puno navijaca.Tu bi klub mogao puno uciniti, ali sve s' vremena na vrijeme.
Pa dobro malo se i stanovnistvo poromijenilo u Srajevu, mada to nista ne bi trebalo znacit, svo smo mi ljudi..Znam mnogo ljudi koji su ovdje dosli studirat iz raznih gradova i navijaju za Zelju svaku utakmicu.Prije je to bilo malo drugacije, stari mi pric'o bilo je ljudi koji su pjeske iz drugih gradica dolazili na svaku utakmicu.Ali kada pogledas da to nije samo problem kod nas isti problem imaju i Sarajevo, Celik, Borac, Velez etc.Takav nam je sad mentalitet, nema pobjeda nema puno navijaca.Tu bi klub mogao puno uciniti, ali sve s' vremena na vrijeme.

razmišljaju od danas do sutra, k'o i svako drugi u državi. i mnogo pametniji i načitaniji svijet u ovoj državi od fudbalera ne vidi veću sliku.
-
- Kontakt:
To jest, upravu si.Imaju visoke ambicije, a zele nesto preko noci.
Htio sam dati primjer navijaca sinoc eto na utakmici LP, navijaci Schalkea pri rezultati 0-4 grme.To je veoma bitno i igracima jer znaju da imaju podrsku.Znam da ne bi trebalo poredit nas i njih ali onako govorim o toj podrsci.Kod nas gubis 2-0 ispraznjava se stadion uveliko.
Htio sam dati primjer navijaca sinoc eto na utakmici LP, navijaci Schalkea pri rezultati 0-4 grme.To je veoma bitno i igracima jer znaju da imaju podrsku.Znam da ne bi trebalo poredit nas i njih ali onako govorim o toj podrsci.Kod nas gubis 2-0 ispraznjava se stadion uveliko.
to se dešava u jednoj ovamo državi, savezna republika njemačka se zove. i vjeruj da je to bitnije od kvaliteta fudbala.
I mi smo imali tih svijetlih trenutaka.Derbi na Kosevu ubilo nas sarajevo.Gubimo 4:1 jug grmi.Poslije nekog vremena skontamo da svi u nas gledaju niko vise utakmicu ne prati.InatSilanBosanski je napisao/la:To jest, upravu si.Imaju visoke ambicije, a zele nesto preko noci.
naravno da ima svijetlih trenutaka. ali opet smo svi mi balkanci. nikad ovdje neće biti engleska ili njemačka vjernost.
-
- Kontakt:
Onako sam to spomenuo, nije vazno
Svako ima svijetli trenutaka, nisam ja nista rek'o ali imamo i tmurnih ..

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Historijski dan za bh. sport: Usvojen Nacrt Zakona o otpisu dugovanja klubovima
Auuuuuuu... Ako je istina, ODLICNO! (vijest na radiju)Pretposljednji dan mjeseca februara zauvijek bi, i to zlatnim slovima, mogao ostati upisan u historiji bosanskohercegovačkog sporta. Naime, na današnjoj sjednici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine usvojen je Nacrt Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području Federacije.
Zakonom se omogućuje otplata glavnice duga na period od deset godina, kao i potpuni otpis kamata, te pogodnosti za kolektive koji žele ranije otplatiti glavnicu duga.
Zakon je po hitnoj proceduri upućen u Parlament Federacije BiH
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zolotić, Hodžić, Bajić i Sadiković pozvani u U21 reprezentaciju. Pozvan je i Armin Ćerimagić nekadašnji naš junior, sada član Genta, a i Haris Hajradinović.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada u Bijeljini ako neko zna nesto o njemu ili neku statistiku kakav nam je omjer kada nam je on sudio..Ja se iskreno nesjecam ovog sudije..
Ovo za oprost ovih kamata je extra,sigurno ce kada lova od Šehe i sponzora uleti da ce ici ogroman dio da se sto prije glavnica oplati jer kazu bice nekih beneficija,i abd to kad se rjesi onda mozemo od 1. lvl poceti dizati nas klub i ulagati jos vise u mlade da krenemo pravim putem..
Ovo za oprost ovih kamata je extra,sigurno ce kada lova od Šehe i sponzora uleti da ce ici ogroman dio da se sto prije glavnica oplati jer kazu bice nekih beneficija,i abd to kad se rjesi onda mozemo od 1. lvl poceti dizati nas klub i ulagati jos vise u mlade da krenemo pravim putem..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Direktor je rekao da te pare koje se cekaju od transfera idu na one "vanjske" dugove i potrazivanja i da se rijese statusi uposlenika, a da vracanje glavnice na 10 godina, sa mjesecnom ratom nesto visom od 8000 KM ne bi bio problem, narocito jer i mi navijaci tu mozemo jako puno pomoci...
Evo za sudiju, nije nam nesto nafakali...
Ove sezone:

Prosle sezone:

U 3 nase utakmice podijelio je 17 zutih... Kakvo je nase stanje sa kartonima?
Evo za sudiju, nije nam nesto nafakali...
Ove sezone:

Prosle sezone:

U 3 nase utakmice podijelio je 17 zutih... Kakvo je nase stanje sa kartonima?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
to je onaj sto je svirao gol protiv borca na grbavici sto je svraka "postigao"Southboy je napisao/la:Sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada u Bijeljini ako neko zna nesto o njemu ili neku statistiku kakav nam je omjer kada nam je on sudio..Ja se iskreno nesjecam ovog sudije..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pomocnik je tu kriv a ne sudija...
Mada je i to diskutabilno, lopta je tacno oko linije pala pa je bilo nemoguce vidjeti, ali to trolu tebi nije ni bitno, a kamere sa HD snimkom nemamo, pa ce ostati vjecna dilema...
Ajd sad zdravo...

Ajd sad zdravo...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM