jos da si ih uslikao pa da ti povjerujemoCickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Jedva sam curi objasnio ko je, ja se začudih kad ne zna HAHAHA
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutraSutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Imao sam preča posla burazeru haha pizzeria Park Bijeljina prije nekih 40-50 min.super je napisao/la:jos da si ih uslikao pa da ti povjerujemoCickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
I Amar, plati sve.. Ko zna.. Možda je neka kompenzacija za sutraSutra ako padnem na dvicu, makar cu znati razlog ahahh
Pa ko vjeruje nek vjeruje
003871312
ništa ako u piceriji nema janjetine i lukmire, ne vjerujemo ti.
- super
- Kontakt:
mogao si pare dobiti od BLIC novina,ekskluzivna vijestCickoo je napisao/la:Imao sam preča posla burazeru haha pizzeria Park Bijeljina prije nekih 40-50 min.super je napisao/la:jos da si ih uslikao pa da ti povjerujemoCickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Pa ko vjeruje nek vjeruje
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ako je bio lutvo sa amarom onda ti vjerujemo 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
znaci pocelo je .
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
A i gdje da i to slikam, dosta vam je i ovo što vas terete za Leotar da ste namještali, ako slika dodje kod Platinija, eto vas u drugoj kantonalnoj
hahah
003871312
- super
- Kontakt:
mojne se ti za to brinuti,nek se brinu oni sto su sada na redu,al otom potom,mi smo arhiviran slucajCickoo je napisao/la:A i gdje da i to slikam, dosta vam je i ovo što vas terete za Leotar da ste namještali, ako slika dodje kod Platinija, eto vas u drugoj kantonalnojhahah
Ah svega u božijoj bašći ima. Jel i Lutvica pojeo visokokvalitetni odrezak ili su mu nasuli samo onih psećih bobica?Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Sutra u 16 i 30 h moguće da dođe do promjena na vrhu tabele
SRETAN BROJ - 1725
-
samoplaviii
- Kontakt:
Kralju kakav si sa vremenom ?pitic je napisao/la:Ah svega u božijoj bašći ima. Jel i Lutvica pojeo visokokvalitetni odrezak ili su mu nasuli samo onih psećih bobica?Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Zadnja izmjena: samoplaviii, dana/u 28 feb 2014, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Naravno da će doći do promjene, mi ćemo umjesto 38 bodova, imati 41.pitic je napisao/la: Sutra u 16 i 30 h moguće da dođe do promjena na vrhu tabele
Ja te volim, volim Željo..
Predlazem adiminstraciji da sutra kada Celik povede, a u isto vrijeme i Zeljeznicar da ugase kompletan forum na 2h, jer ce svi moguci sistemi da padnu od optuzbi o ne regluarnosti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se slazem sa tobom za sutra,moguce da budete sutra vec 4ti a u nedelju i 5 tipitic je napisao/la:Ah svega u božijoj bašći ima. Jel i Lutvica pojeo visokokvalitetni odrezak ili su mu nasuli samo onih psećih bobica?Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
Zeljeznicar! 1921 !
Ja sam rekao samo da može doći do promjena, a do kakvih promjena će doći vidjeti ćemo sutra.Format je napisao/la:Ja se slazem sa tobom za sutra,moguce da budete sutra vec 4ti a u nedelju i 5 tipitic je napisao/la:Ah svega u božijoj bašći ima. Jel i Lutvica pojeo visokokvalitetni odrezak ili su mu nasuli samo onih psećih bobica?Cickoo je napisao/la:Malo prije sjedim s curom u piceriji, kad na vrata Amar Osim i trener Radnika Bajić.
SRETAN BROJ - 1725
- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Hajde da vidimo kako ce građani Banja Luke, mjestani Sirokog Brijega, jednog dijela Mostara, pa i stanovnici Istocnog Sarajeva na ovo regovati prvim gostovanjem Zeljeznicara ili Sarajeva.InatSilanBosanski je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/pocinje ... stadionima
da vidim i ovu glupost..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Traje ovo vec dugo,al sad je bas vrhunac !ZZtop10 je napisao/la:znaci pocelo je .
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Dok god je pitama Amar - Amaw, za mene je Jarni - Jajni...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.