kako vidjeh malo pre ,doso i oso

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dosadan si ko proljev lik, sve nesto indirektno prozivas, a nemas pojma o cemu pricas. Ti likovi koji nesto tako pisu vjerovatno vole Bayern vise od tebe 10 puta. Jok treba reci sve je super, a ovamo fijasko napravili koji ce se odraziti na sve. Meni da je svejedno, napisao bi puca mi qrac za sve.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:03Hajde flopali su danas ali da ima likova koji „jedva cekaju da se neko povrijedi“ a navijaju za Bayern je bezze a sve da mogu pisati „jesam ti rek‘o“.![]()
Ma nema ništa druže, nije niko došao, nisu potpisali tog Palhinhu ni u januaru. Uvalili nam kobaju svima i eto
auuuuuuuuu bateBundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:45Ma nema ništa druže, nije niko došao, nisu potpisali tog Palhinhu ni u januaru. Uvalili nam kobaju svima i eto. Jel sad jasnije malo?
![]()
Nisu anglosaksonci nego Bavarci nam uvalili kobaju. Niko njima nije kriv do njih samih. Kad se i kolega @ledar ibreti koji je inače baš miran i staložen lik, znaš koliko je sati.
Što ja Edheme. Ti voliš kad je sve crno i kad kola krenu naopako.
Mene i jest prozvao hinjski. A to nije moj stil, pa sam ja njega prozvao direktno. Ovo nije prvi put kako me proziva. Ja sam prozvao upravu zbog amaterizma kao i milion drugih ljudi što se može vidjeti svugdje. Do zime ko živ, a ko mrtav. A zašto bi se uopšte oslanjao na zimski prelazni rok kada možeš uigravati ekipu sada? Na zimu opet dobiješ igrače koji su novi, neuigrani, ne znaju sistem, ne znaju nikoga. Pa ih uigravaj za novu sezonu jel, osim ako u međuvremenu ne odu na ljeto.armando je napisao/la: ↑01 sep 2023, 23:06@Bundesliga, sam si rekao. Ovo je forum i svako svoje mišljenje iznosi. Ne treba se praviti važnijim i većim da ne kažem brižnijim.
Sad pucati po šavovima i naklastiti se nekome na kičmu? Priznaj da je bezveze.
Osim ako te neko direktno ne prozove i uvrijedi.
Mene zanima kako smo njega i ovaj put propustili potpisatiCallum Hudson-Odoi napušta Chelsea i karijeru će nastaviti u Nottingham Forestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.