MostaracVelezovac je napisao/la:Iskreno mislim da ovo nema NIKAKVE veze s nacionalizmom.
Mensi je puko film jer je mali izbacen iz Veleza a neki igraci iz drugih mjesta igraju u Velezu. On osjeca da mu je mali zasluzio da igra u prvom timu i radi njegovog talenta a mozda i radi Mensinog dugogodisnjeg rada s Velezom a mozda i zato sto je nosio pusku za taj grad (ko sto je i sam rekao). Ma koji od ta tri razloga bili njegovi, mali Durakovic je dobio otpisnicu prvenstveno radi ponasanja prema starijim igracima i prema treneru.
Znaci njegov talenat nije nikad bio presudan faktor nego impuls i prevelika emotivnost (sto nije dobro kad ti neko povuce zivac). E sad, Menso (i pored najbolje namjere) je samo malom ucinio medvjedju uslugu jer se mali Durakovic mogo vratit u Velez za 6 ili 12 mjeseci i konkurisat za prvi tim. Ali sad nakon ovog incidenta citava teorija da je mali Durakovic tezak za radit, postaje u dobra doba povjerljivija. Jer sta reci? Da degenecenje 3 igraca plus razbijanje lokala nekako negira pricu da je Durakovic neposlusan kapitenima i treneru, i da se ne ponasa normalno. Bez obzira sto ovo nije uradio on nego stari mu, opet ne izgleda dobro.
Menso je fakticki samo ucinio da Mrkva ispada u pravu, bilo to nekom pravo ili krivo. Podji od sebe, da si ti sportski direktor bi li ti u Velez dovodio momka koji ima reputaciju da je zivac plus ciji stari i buraz mogu prebit pola Velezove klupe?
Opet kazem. Ovdje mi je samo zao Djane koji ce izvuci najdeblji kraj.
ma neće đano izvući najdeblji kraj, iduće godine druga bundesliga, stabilan klub, pare, i uz solidnog klupskog psihologa možda završi i neđe u prvoj samo da malo nadođe u glavi i gotovo, daleko od mostarskog ciganluka. druga je stvar što đanu niko od nas nije čuo da se žali što je rezerva, treća je stvar ta što je on opisao taj fajt na treningu i po kojem izgleda da je samo on popušio kaznu, dok je knežević pod nečijom protekcijom
četvrta stvar koja dođe normalnom insanu u glavu je pitanje kako dečko koji je 94o godište povalja trojicu standardnih fudbalera, umal ne rekoh profesionalaca, sa inostranim iskustvom, koji su u najboljim fudbalskim godinama, prije nego što mu se matori od blizu 50 uključi u bitku i završi započeto? ko izgleda ko sportista u toj priči? kome od njih treba plaćati da trenira? i nek ih je razbio, **** im ja mater pijanu u usta svima.
i da je velež klub ko što nije, a koji vi svi ovdje prizivate kad treba otjerati mostarsko djete ( ta će zolj **** mater svoju seljačku, ne voli klub, ode za parama u olimpik, ta će demić majku mu **** izvaro nas je, prodana duša, ta će čolić pijano, daleko mu kuća bila, ta će vladavić zar mu nije dosta para pa ode u olimpik, ta će đano pobio se s cvijećkom kneževićem na treningu) , sva trojica bi trebali biti pod suspenzijom do daljnjeg već juče.
i nije moje da prijavljujem nekom da knežević veliča ratne zločince, da se skupa sa još nekim igračima sa strane seljački šprdaju na đanin račun i da nema slike na kojoj ne grli nikšićko, ako sam ja vidio to, vidio je sve i jedan igrač veleža i član uprave koji ima taj fejsbuk
ako su đano i menso jedini koji su ikad izašli u javnost s tim, svaka im čast, nebitno koji je razlog za to