FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

marconato
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la marconato » 25 okt 2015, 12:10

FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!
A sto raspale? :damn:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 12:13

marconato je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!
A sto raspale? :damn:
Pusti njega,loma je ljut :mrgreen: nije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2015, 12:24

MortemHz je napisao/la: Pusti njega,loma je ljut :mrgreen: nije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0
Vidim ja da decko nije bas upucen :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 25 okt 2015, 12:55

Citirat cu svoj post koji sam napisao nakon poraza protiv Zelje.
Desole je napisao/la:Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.
Pored gore navedenog naravno i zalaganje. Takođe ne znam sto Horde prijete sa "dobit cete batine". Svaki put se ta prica izjalovi pa ih igraci ne shvataju ozbiljno.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 13:07

marconato je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Pusti njega,loma je ljut :mrgreen: nije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0
Vidim ja da decko nije bas upucen :)
Haha. Nisam rekao raspale zbog rezultata koje biljezite ove sezone vec zbog svega sto se desavalo oko Zvezde na pocetku ove sezone i zadnjih godina. Kazem 'raspale' jer je to suprotnost od onoga kako predstavljaju nama nas klub, kao uredjen, finansijski stabilan, jak i odrziv klub. A kad izadjemo na teren brukamo se od klubova iz mjesnih zajednica...

Nisam uopste mislio disrespektovat Zvezdu vec sam samo uzeo taj klub za usporedbu.

A kad pogledas kako se i Zvezda provela u europi ove godine.. Eh onda brate Morteme, mi mozemo sjest pa plakat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 25 okt 2015, 13:23

navijači vas prate svuda vi igrate bez m***.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2015, 13:29

FrancescoTotti je napisao/la: Haha. Nisam rekao raspale zbog rezultata koje biljezite ove sezone vec zbog svega sto se desavalo oko Zvezde na pocetku ove sezone i zadnjih godina. Kazem 'raspale' jer je to suprotnost od onoga kako predstavljaju nama nas klub, kao uredjen, finansijski stabilan, jak i odrziv klub. A kad izadjemo na teren brukamo se od klubova iz mjesnih zajednica...

Nisam uopste mislio disrespektovat Zvezdu vec sam samo uzeo taj klub za usporedbu.

A kad pogledas kako se i Zvezda provela u europi ove godine.. Eh onda brate Morteme, mi mozemo sjest pa plakat.
(Ne)organozovanost nekog kluba ne mora nuzno uticati i na rezultate! Nista ne ide preko noci...
Dosta je tu faktora koji uticu, ali na kraju je najbitniji teren...

P.S. Ta Zvezda sto je ljetos ispala od Kairata i ova sada su potpuno 2 razlicita svijeta, jer su samo 2 igraca iz sadasnjih startnih 11 igrali u tim mecevima! Ekipa je dozivjela potpuni remont, dovedeno je 6-7, za nase uslove, vrhunskih igraca + sto su neki omladinci iskocili u prvi plan i sada je to sasvim respektabilan tim, vrijedan Zvezdinog imena...

Nesto slicno je po svemu sudeci potrebno i Sarajevu...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 okt 2015, 13:44

Kao i obično sa našim klubom utakmica u ranoj fazi prvenstva, negdje na sredini nikad posliie je utakmica sezone za nas. Opet ste se doveli u situaciju da morate pobijediti slobodu, s tom pobjedom ste tu negdje bez obzira, jer igraju Sloboda Zrinjski slijedeće, znači maksimalno 3 boda zaostatka i ideš slobodi na proljeće, i opet će te i to zajebati. Kakve ste vi mrcinee, imam osjećaj da igraju i čekaju da im se poklopi dok sloboda dominira, ruinirala Travnik hladnokrvno nisu se umorili, da Bog do da mi njih pobijedimo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2015, 13:46

Bez totalnog,kvalitetnog i planskog remonta ekipe mi mozemo zaboraviti rijec TITULA.
Mozda se moze i ovako do titule,nagugove,na kiksove konkurenata...ali nije to to.
Pauza na polusezoni i transfer-rok su sada kljucni ispit za Upravu i Jesica.
Uprava ce tada imati priliku da potvrdi ili demantuje negativne price koje kruze o njima u zadnje vrijeme.
Zato strpimo se jos ovih par kola i dajmo podrsku,a na proljece cemo drugu pricu pricati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 13:51

SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 25 okt 2015, 13:54

MortemHz je napisao/la:SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.
Nije tacno bruda, Norrkiping igra sa Halmstadom koji je vec ispao i to kuci a sutra je okrsaj Aika i Goteborga.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 14:04

**** to kad mi necemo bit prvi na kraju :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 okt 2015, 14:11

FrancescoTotti je napisao/la:**** to kad mi necemo bit prvi na kraju :lol:
Ma bićemo ako mlatneno slobodu. Hahahahah

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 14:16

Pa sta sam pogresno rekao? Danas igraju a u zadnjem kolu gostuju Malmu

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 okt 2015, 14:47

Opravdanje NEMA za poraz u lukavici i kaknju pa donekle i derbiju.

Nemozeme niko ubjedit da sa igrackim kadrom koji mi imamo nismo bili u stanju da pobjedimo navedena 3 kluba. Bez obzira koim je bio trener, dali su fuzicki spremni (vecina njih fizicku spremu mogu i individualno dizat).

Al dopuna iz juniora i kadeta je slaba. Primjer je trifkovic Dosta igraca je uvidio da mi nemamo u mladim kategorijama kvalitet sa kojim bi mi mogli zamjenit bilo kojeg igraca iz stalni 11, i zato mi igramo samo kad su neki raspolozeni.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 25 okt 2015, 14:49

MortemHz je napisao/la:Pa sta sam pogresno rekao? Danas igraju a u zadnjem kolu gostuju Malmu
Halali brate, nisam procitao vec sam preletio. Novi prvak je Norrkoping 90%.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 okt 2015, 14:58

Delac mora na operaciju...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 25 okt 2015, 15:10

Ja bih licno bio zadovoljan da ovu polusezonu privedemo sa zaostatkom -3 za vodecim. Imamo 3 teske utakmice u nastavku Siroki, Olimpic i Sloboda. One ce biti pravi pokazatelj kakav je Ješić trener.

Na polusezoni dovesti lijevog beka, kao i krilo to je pod moranjem ostalo ce zavisiti od nastavka sezone. Dati sansu Mihojevicu ili Kovacevicu u nastavku Tatomirovic na klupu, Amer Bekic zasluzuje vecu minutažu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 25 okt 2015, 15:14

Centralni i ofanzivni venzni, golman, bek, mozda i zadnji vezni pa tek onda mozemo razmisljati o krilima. Sutnuti 5-6 igraca, mada tesko to, pokusace oni bar nesto para da izvade.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 okt 2015, 15:21

Samo batine
Za ove smlatine
Nek se u glavi zatrese
Kada te pjesma ponese

I NOZEM, I LANCEM, I PAJSEROM U GLAVU
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []