Svaka Vam cast za sve prijateljiFKMLADOSTDK je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Problem je sto je to meni stvarno san (grupe) jos otkako sam manji bio..FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!
Velike karine smo mi jos uvijek, taman kad bi Slobodu dobili 5:0, a tek europa .. To ce nam biti nedosanjani san..

- PitarBordo
- Kontakt:
Btw kada recimo kritikujete Benku sjetite se recimo jednog Stojčeva, kojem smo svi **** sve zbog grešaka i promašaja, a kada je napokon otišao shvatili smo koliko je vrijedio. Isto tako i Benko, koliko god da vi smatrate da je neefikasan i treba zamjenu, imajte na umu da je lik postigao najviše golova od svih igrača u cijeloj ligi, cijenite makar to. S druge strane Radovac dodaje golmanu loptu kad god ima priliku, Velkoski trenutno je napadač kalibra druge kantonalne, a ustvari kad bolje pogleda i nije, nego su manje više tu sa cijelom ligom gotovo svi, osim možda tog Benke, Barbarića, Stepanova, Delača.. Ovo ostaloje na nivou ove lige i to je to, Duljević bljesne i čovjek pomisli da je stvarno to to, ali onda vrlo brzo dođe do limita ako ga iole normalan igrač čuva.
Više me iritira to naše branjenje naših, po svaku cijenu, branjenje uprave po svaku cijenu, a onda subjektivno prebacivanje te krivice na račun ostalih.
Mislim da je i pticama na grani jasno da u klubu (ne samo igrački) nešto ne štima, a igrači, treneri, administracija sve dolazi "po preporuci" i to je većini haman normala, jer država nam takva pa ljudima ok da nam ljudski resursi se popunjavaju kao opštinski kadar nakon lokalnih izbora.
Ja ću Sarajevo ići gledati kad god imam priliku, dokle god imam pare plaćati ću sezonske, dnevne ili šta već budem u prilici, ali ovo što se sad dešava, neka me napada ko želi, ali sve ovo što se dešava je krivica isključivo Uprave i Predsjednika, oni donose konačne odluke i moraju izaći pred publiku i preuzeti krivicu za greške, ako mogu izaći i preuzeti zasluge za uspjehe - MORAJU izaći i preuzeti zasluge za neuspjehe, a poraz od ekipe sa donje polovice tabele je neuspjeh, ako želimo da završimo u top 3 - itekako neuspjeh. Prije svega mora odgovarati onaj koji je klub ostavio na samo jednom zamjenskom golmanu i to liku koji nema nikakvog iskustva, a kako je utakmica protiv Mladosti, a i Veleža pokazala nikakvog golmanskog znanja niti fizičkih epiteta, ko ga gura ne znam, ali sramota je. Rustem je protiv Veleža recimo imao više izgubljenih lopti nego svi igrači Veleža zajedno, protiv Slavije bio igrač manje, protiv Mladosti umrtvio svaku loptu koji je dotakao. Radovac klasični igrač za Premijer Lige BiH, napravi tu i tamo neku asistenciju, ubire nastupe i na kraju karijere će moći reći da je odigrao 200-300 utakmica... ali ništa značajno. Da se ne vrtim u krug, ispričavam se na dužem postu, te se nadam da će odgovorni napokon preuzeti odgovornost i preduzeti mjere korekcije.
Više me iritira to naše branjenje naših, po svaku cijenu, branjenje uprave po svaku cijenu, a onda subjektivno prebacivanje te krivice na račun ostalih.
Mislim da je i pticama na grani jasno da u klubu (ne samo igrački) nešto ne štima, a igrači, treneri, administracija sve dolazi "po preporuci" i to je većini haman normala, jer država nam takva pa ljudima ok da nam ljudski resursi se popunjavaju kao opštinski kadar nakon lokalnih izbora.
Ja ću Sarajevo ići gledati kad god imam priliku, dokle god imam pare plaćati ću sezonske, dnevne ili šta već budem u prilici, ali ovo što se sad dešava, neka me napada ko želi, ali sve ovo što se dešava je krivica isključivo Uprave i Predsjednika, oni donose konačne odluke i moraju izaći pred publiku i preuzeti krivicu za greške, ako mogu izaći i preuzeti zasluge za uspjehe - MORAJU izaći i preuzeti zasluge za neuspjehe, a poraz od ekipe sa donje polovice tabele je neuspjeh, ako želimo da završimo u top 3 - itekako neuspjeh. Prije svega mora odgovarati onaj koji je klub ostavio na samo jednom zamjenskom golmanu i to liku koji nema nikakvog iskustva, a kako je utakmica protiv Mladosti, a i Veleža pokazala nikakvog golmanskog znanja niti fizičkih epiteta, ko ga gura ne znam, ali sramota je. Rustem je protiv Veleža recimo imao više izgubljenih lopti nego svi igrači Veleža zajedno, protiv Slavije bio igrač manje, protiv Mladosti umrtvio svaku loptu koji je dotakao. Radovac klasični igrač za Premijer Lige BiH, napravi tu i tamo neku asistenciju, ubire nastupe i na kraju karijere će moći reći da je odigrao 200-300 utakmica... ali ništa značajno. Da se ne vrtim u krug, ispričavam se na dužem postu, te se nadam da će odgovorni napokon preuzeti odgovornost i preduzeti mjere korekcije.
Samo Saraj'vo.
Pustite vi Heada, bas da vidimo da li ce ista poduzeti ili ce vrhunac biti skandiranje i po koja parola...MortemHz je napisao/la:I poslije ove tekme je popljuvao sjevermiden je napisao/la:Šta kaže Head i onaj pljuvac sjevera, cemu ono ''igrajte picke''![]()
![]()
Ma **** poraz i to što njih ovaj poraz najmanje boli, bitno je Stepanov kažnjen. Sramota, samo unosi nemir i lošu atmosferu. Ništa bolji nije ni Ibrakovic, vrijeme je da dobije nogu.
Sad ozbiljno. Ješicu ništa ne zamjeram, zna se dobro ko je za ovo kriv. Pa eto, samo nek se pravi problem gurne pod tepih, jbg ne valja kvariti atmosferu, idilu i harmoniju u ekipi. Mladost zasluženo pobjedila i svaka cast !da smo najbolji u europi naslo bi se nesto...
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!
3 **** godine se isto ponavlja!! 3 godine!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Haj nađi taj moj imaginarni post o sjeveru nakon tekme da ga i ja pročitamMortemHz je napisao/la:I poslije ove tekme je popljuvao sjevermiden je napisao/la:Šta kaže Head i onaj pljuvac sjevera, cemu ono ''igrajte picke''![]()
![]()
Ma **** poraz i to što njih ovaj poraz najmanje boli, bitno je Stepanov kažnjen. Sramota, samo unosi nemir i lošu atmosferu. Ništa bolji nije ni Ibrakovic, vrijeme je da dobije nogu.
Sad ozbiljno. Ješicu ništa ne zamjeram, zna se dobro ko je za ovo kriv. Pa eto, samo nek se pravi problem gurne pod tepih, jbg ne valja kvariti atmosferu, idilu i harmoniju u ekipi. Mladost zasluženo pobjedila i svaka cast !da smo najbolji u europi naslo bi se nesto...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam na tebe mislio
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako neki misle da je sve u redu, da ih podsjetim da u 13 utakmica imamo PET poraza. Nije to slucajnost - nesto nije u redu.
I da, trecu godinu igre na terenu nema, osim na momente, treneri se mijenjaju kao carape, Uprava ista, igraci se ne mijenjaju nego TJERAJU, i tako ukrug...neko nekog ovdje j*be!
Jedino navijaci ne zakazuju
PS i ne treba vise nikoga hvaliti, od Uprave do igraca! Svi ste placeni za to sto radite..imaju podrsku, ali dizanje u nebesa nek' zaborave vise.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I da, trecu godinu igre na terenu nema, osim na momente, treneri se mijenjaju kao carape, Uprava ista, igraci se ne mijenjaju nego TJERAJU, i tako ukrug...neko nekog ovdje j*be!
Jedino navijaci ne zakazuju

PS i ne treba vise nikoga hvaliti, od Uprave do igraca! Svi ste placeni za to sto radite..imaju podrsku, ali dizanje u nebesa nek' zaborave vise.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!
Halo metode za ovu bagru nema.Ljjudi ne umiju, nije stvar trenera niti zalaganja niti nista, ljudi blage veze nemaju.Jedina metoda je da se rastjera pola ovog tima sad na zimu a pola na proljece.Imamo Delaca,Benku,Dulju,Bekica,Barbarica i njih treba ostaviti ovo ostalo je najgore sto je sarajevo imalo u zadnjih 20 goidna i ne moze njima niko starh i trepet sijati jer ljudi ne znaju ne mogu i ne umiju to su limitirani igraci i nivo travnika i sl.Vise treba konacno da se prestane pricati kako njima treba zadat neku strogocu i sl gluposti ljudi ne mogu i ne znaju bolje igrati.
- Evolution87
- Kontakt:
sjever je kriv za sve. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobro sad, ne zezajEvolution87 je napisao/la:sjever je kriv za sve.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Evolution87
- Kontakt:
palilo se i palice se

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ime: Evolution
Prezime: Palikuća

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prezime: Palikuća

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
tako jeEvolution87 je napisao/la:palilo se i palice se![]()

Nek' se i pali.
Puno više trošimo na plate raznoraznih ****, šta fali da onda bacamo pare i na kazne.
Puno više trošimo na plate raznoraznih ****, šta fali da onda bacamo pare i na kazne.
Realno, jucer jako lose izdanje nasih navijaca.. Bio sam na sjeveru, i kad sam vidio ko vodi navijanje..FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!

Neka djeca na sipki stoje i "ajde navijaj" " navijaj, pusti grloo"..
Sve u svemu, jucer smo u svakom mogucem segnemntu bili losi... Od trenera, igraca, navijca, ljudi u upravi, svii...
A sto raspale?FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pusti njega,loma je ljutmarconato je napisao/la:A sto raspale?FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!

Vidim ja da decko nije bas upucenMortemHz je napisao/la: Pusti njega,loma je ljutnije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Citirat cu svoj post koji sam napisao nakon poraza protiv Zelje.
Pored gore navedenog naravno i zalaganje. Takođe ne znam sto Horde prijete sa "dobit cete batine". Svaki put se ta prica izjalovi pa ih igraci ne shvataju ozbiljno.Desole je napisao/la:Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, NazorUso i 93 gosta.