FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 26 okt 2015, 16:02

bordoakapitar je napisao/la:Jao kuknjave majko mila... Sto se ba nervirate bezze kad cemo opet biti sampioni! Nisam pisao nista vec danima, jer nemam zivaca kad procitam sta sve ljudi pisu i necu pisati opet nista dok ne prodje famozno 18.kolo. Tada cu samo pitati ko je na 1.mjestu...

Ja se onda licno banujem sa foruma. Buraz nema sanse ba.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 26 okt 2015, 16:03

Ma kakva Galata i šuplja, poslije svake nove blamaže nekakve bombastične vijesti iz uprave, tačno više ofirno postalo

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 16:05

Jedva cekam utakmicu. :opaopa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 16:07

MojGradMojKlub je napisao/la:Ma kakva Galata i šuplja, poslije svake nove blamaže nekakve bombastične vijesti iz uprave, tačno više ofirno postalo
Kad su dopustili da ode noDze, nas trofejni trener, zar te vise ista moze od njih iznenaditi? :nene:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 okt 2015, 16:08

Alpasinac je napisao/la:Hajde da malo smirimo strasti i spustumo loptu na zemlju. Svima nam je teško pao poraz, prvom meni, ali nekako sam svario. U svakom žitu ima kukolja. Ješić će restauririrati ovu ekipu na zimskoj pauzi. Pametnije bi bilo da svu ovu negativnu energiju usmjerimo u neke pozitivne vode i maksimalno odradimo utakmicu protiv Slobode. Nema sumnje da nam je ona prekretnica, te ako na tom meču kapituliramo, mislim da sva priča o jesenjem prvaku pada u vodu. Zato braćo svi zbijmo redove, pružimo podršku klubu koji će nas insAllah odvesti do nove pobjede i vratiti na pobjednički kolosjek. Trenutna situacija boli, nije prijatna i razočaravajuča je. To su najblaže rijeći koje ukratko mogu opisati kako se trenutno osjećam, a vjerujem i velika večina vas. Međutim, podrška, podrška i samo podrška.

I dok te gledam sa tribina, u meni gori želja sva :beba: :beba:
Ono sto se kaze, jel? :mrgreen:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 okt 2015, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 16:08

Bolanos je napisao/la:Jedva cekam utakmicu. :opaopa:
Ne znam zbog čega :?: Pošto nemaš šta vidjeti radi nekvaliteta jedino zbog hebavanja svega i svačega, pljuvanja i svega ostalog.
SRETAN BROJ - 1725

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 16:10

Hvala Bogu dragom sve je kako treba kako ode Dzeno. :bow:

@pitic jer smo svi jedinstveni po prvi put (od Tanovog dolaska) da ovako nece ici dalje. Treba ih poceti resetati cim izadju na zagrijavanje. :salut:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 okt 2015, 16:11

MojGradMojKlub je napisao/la:Ma kakva Galata i šuplja, poslije svake nove blamaže nekakve bombastične vijesti iz uprave, tačno više ofirno postalo
Meni najgore kada nista ne postave na fb poslije poraza. Koje ckepi :lol: :tokralju:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 16:15

Možda poslije sve opće fešte u Elementu dođu sebi. Bar su do sada došli sebi oni koji su tamo džaba jeli i pili, a niti su u upravi, stručnosm štabu ili među igračkim kadrom. A ova sirotinja (kako kaže Samir) grize sebi ruke radi rezultata.
SRETAN BROJ - 1725

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 26 okt 2015, 16:16

uNbx je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Hajde da malo smirimo strasti i spustumo loptu na zemlju. Svima nam je teško pao poraz, prvom meni, ali nekako sam svario. U svakom žitu ima kukolja. Ješić će restauririrati ovu ekipu na zimskoj pauzi. Pametnije bi bilo da svu ovu negativnu energiju usmjerimo u neke pozitivne vode i maksimalno odradimo utakmicu protiv Slobode. Nema sumnje da nam je ona prekretnica, te ako na tom meču kapituliramo, mislim da sva priča o jesenjem prvaku pada u vodu. Zato braćo svi zbijmo redove, pružimo podršku klubu koji će nas insAllah odvesti do nove pobjede i vratiti na pobjednički kolosjek. Trenutna situacija boli, nije prijatna i razočaravajuča je. To su najblaže rijeći koje ukratko mogu opisati kako se trenutno osjećam, a vjerujem i velika večina vas. Međutim, podrška, podrška i samo podrška.

I dok te gledam sa tribina, u meni gori želja sva :beba: :beba:
Ono sto se kaze, jel? :mrgreen:
Hajd da kažem, jel' ? :mrgreen:
slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 16:21

Ješić je tu i nigdje ne ide makar izgubio sve do polusezone. To je jedan novi stav i kurs. Kao što sam i ranije kad je došao rekao, sumnjam da se stalo iza pravog čovjeka. Ali eto, njemu ću dati podršku, iz prostog razloga jer balerinama neću.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 okt 2015, 16:22

Sta vise nam nepase 4-4-2 formacija? Kako nekontate, da ako se nasim balerinama igra onda mi dobijamo svaku ekipu u ovoj ligi pa taman da igramo formacije 6-3-1, 3-6-1, 2-4-4, 1-2-3-4 itd.
Znaci igrali smo do sad u formacijama 4-5-1, 4-3-3(istina ne kao ostali klubovi, jer mi smo prakticirali igru polulijevo), 4-4-2, uvezemo 2,3 dobre tekme u toj formaciji i onda odjednom ne ide?

Jarni ubio balerine na pripremama, oni ga bojkotovase.
Kodro uvede balerinama profesionalni odnos, balerine ga bojkotovase.
Uscuplic uvede jaranski odnos, balerine donose prvo kup, godinu dana kasnije i titulu.

Uprava ostaje nijema na to sve, kad se navijaci uskurce oni donose neke bombasticne izjave, te kako cemo za 2 godine biti u grupama evropskih takmicenja, kako ce Espanyol doci na Kosevo da odigramo prijateljsku, evo sad kako ce Galata doci, da cemo imati najbolju akademiju na Balkanu,...

Draga moja upravo rezultati vas demantuju...
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 okt 2015, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 okt 2015, 16:24

Nije do trenera definitivno.
Mada sto kazes, ne svidja se ni meni Jesic nesto pretjerao i bojim se da smo stali iza pogresnog covjeka.

Mada Jesic je imao svojih nebuloznih poteza..
Kao dati maldom Kadusicu da igra 3 utakmice u 6 dana.
Il da nacepi igrace da ne mogu hodati u toku prvenstva..
Itd

Al eto, neka nam je bog na pomoci.

Idealan scenario je da budemo prvi i da se rjesimo stetocina u ekipi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 16:26

jurisicduska je napisao/la:Ješić je tu i nigdje ne ide makar izgubio sve do polusezone. To je jedan novi stav i kurs. Kao što sam i ranije kad je došao rekao, sumnjam da se stalo iza pravog čovjeka. Ali eto, njemu ću dati podršku, iz prostog razloga jer balerinama neću.
Niko ovde Ješića ne spominje čovjek tek došao. Važno je da je došao onaj ko ima petlju da se obračuna sa bagrom u svlačionici. A kolike veličine mu je petlja vidjeti ćemo na polusezoni. Nismo više paglu da nam prodaju priču da svaki trener koji dođe ne valja i da je sve njegova odgovornost.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 16:30

SRETAN BROJ - 1725

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 16:32

Odnos trener-uprava je 50:50, tako se i treba ovo sve dovesti u red. Jesic kaze: "Taj i taj remeti cijelu ekipu, ne zelim ga u klubu". Uprava: "Od ovog trenutke je bivsi". Jesic: "Na toj i toj poziciji mi skripi, nasao sam igraca za nju". Uprava: "Mozes poceti pregovore sa njim".
Ukoliko je klub cist i ukoliko funkcionise kako treba te nema uljeza u njemu, ovo ce ovako biti i nece biti prepreka u Jesicevom vodjenju ekipe, ali ako odgovor na prvu Jesicevu recenicu bude: "Slusaj Jesicu, to je igrac od tog i tog, ne mozemo tek tako..." onda cemo ovako dovijeka.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 okt 2015, 16:33

joker90 je napisao/la:Radovac pauzira zbog bolova u leđima. Valjda nakon one 2 bombe sto je uputio prema protivnickom golu, misici mu se syebali! :kafa:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 okt 2015, 16:42

pitic je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ješić je tu i nigdje ne ide makar izgubio sve do polusezone. To je jedan novi stav i kurs. Kao što sam i ranije kad je došao rekao, sumnjam da se stalo iza pravog čovjeka. Ali eto, njemu ću dati podršku, iz prostog razloga jer balerinama neću.
Niko ovde Ješića ne spominje čovjek tek došao. Važno je da je došao onaj ko ima petlju da se obračuna sa bagrom u svlačionici. A kolike veličine mu je petlja vidjeti ćemo na polusezoni. Nismo više paglu da nam prodaju priču da svaki trener koji dođe ne valja i da je sve njegova odgovornost.
Ma nešto slabo se dosada vidjela ta njegova petlja :hmmmmm:
Ali mozda se i varam,tek je pocetak

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2015, 16:46

@zagorski

Tek došao, a petlju pokazao prema dvojici. U jeku ove sezone ne može metlariti. Moj sud o njemu ide na početku druge polusezone tada će se pokazati ko je i šta je definitvno.

Došlo je vrijeme da se raskrsti sa mahalom u svlačionici jer trenutno svima je postalo jasno na koji put sebe vode, a i nas zajedno sa njima. Mi ne želimo ni sebe ni klub na tom putu. Karti za taj put ima dovoljno samo za njih.
SRETAN BROJ - 1725

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 26 okt 2015, 16:49

100% dijelim Duskino misljenje da se nije stalo iza pravog covjeka, ali i da je za rezultate bolje bilo kakav trener nego novi trener svaka tri mjeseca.

Sto se petlje tice, barem je Puzigacu preselio na klupu, naseg najgoreg igraca ove sezone. I to je nesto.

Sa druge strane, Duljevic igra kao preporodjen otkad je Jesic tu, a i Radovac igra znacajno bolje, uz misljenje da od njega nece nikada biti vrhunski igrac jer nema fiziku za ozbiljnu defanzivu, a ni fudbalsku inteligenciju za nekog dubinskog playmakera kao recimo Modrica ili da uzmemo nama blizu usporedbu, Cimija.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, supervizor i 76 gostiju.