nerminh74 je napisao/la:mislim da ako dodzes sa salom igoke ili bilo cim drugim, ali bez ikakvih nacionalnih obiljezija i neces imati ni jedan problemNikolaPekovic je napisao/la:Postujem to sto se Zenica ponudila da ugosti Igokeu,ali nezamislivo mi je da idem tamo i da bodrim klub.Pa necete samo vi biti tu prisutni,dosli bi i navijaci iz RS i evo ok igra se u Zenici i ja dodjem sa zastavom RS i salom Igokee(jer je igokea ipak srpski klub)sta mislis kako bi prosao?? Zato mislim da je najbolje da ukoliko Igokea bude igrala EL da igra u RS,iako nemam nista protiv FBIH ali eto iz gore navedenog razloga,i iz jos njih..denisov je napisao/la:nazalost problem je sto raja u RS ne mogu ocima sve sto je iz ostatka Bosne,iako je Zenica pozeljela dobodoslicu vi se i dalje pitate za atmosferu kakva bi bila,,,smijesni ste majkemi,10 puta bolja nego u BL i Laktasima garanatujem..a Mile ce sredit da Igokea na kraju zaigra bar u BL.poz
Hoce se jos i ti uslovi postavljati molim te? Zastava drzave je najnormalnija stvar i jedan od osnovnih obiljezja kad se igraju utakmice. I NARAVNO, da bi u Zenicu prostrli zastavu RS ne zbog provokacija nego zbog navijanja, ali srecom do toga nece doci jer se u Zenici EL igrati nece.