ElimGarak je napisao/la: ↑15 mar 2024, 00:29
Ja imam par primjedbi na našu pas igru i što glumimo Wengerov Arsenal i Pepov City. Milion kratkih pasova stalno se teren gazi i uništava a imali smo najbolji travnjak u ligi. Neki će reći kiša al pogledajte ispred samih golova blato. Klub nema para na bacanje stalno da to sanira. Treba insistirati na engleskoj igri s dugim loptama jer ovo igranje od noge do noge će uništit travu do ljeta i onda džaba i tribina i svs. A i ne ide nam to s kratkim pasovoma tu smo tanki bolje onda čuvati travu.
Doce fino vrijeme i niknut ce trava opet,i opet ce teren biti super
A sta da se igra Engleska igra,unistili bi sve lopte sto imamo stalnim nabijanjem naprijed

,jebote ko bi nam lopti napripravio ,moramo polako sa loptama.Zato nasi nece da pucaju na gol nikako nego hoce da se laganim dodirima usetaju u gool.
Neko ranije napisa svi rade dobar poso ali nemamo rezultate ,sta nam fali?
Malo da se osvrnem na to sta nam fali.
Pa brate fali nam Bruno ko hljeb(nerazumna odluka je bila prodati ga,trebali su ga ostaviti a dovesti jos jednog slicno njemu i onda da imamo vise ciljeve)
Sta smo dobili.Otisla nam je glavna karika koja je organizovala napade,imo je dobar prelazak na tudju polovinu i precizan pas prema naprijed.Sto se tice odbrane ,uljevo je svojim stasom sigurnost,i cistio sve zivo u paru sa Hrkacem.Onaj Vidic iz Slogese nije vidio protiv njega .Sada kad on nije tu imamo konfuziju u odbrani pa sve vise igraca iz napada mora ici nazad da pomogne ,a to iziskiva trosenje snage i otiupljuje ostricu napada.To vam je glavni razlog sto smo slabiji nego jesenas plus toga jos neki igraci nisu u nekoj velikoj formi pa i to utice u slabim rezultatinma,ali ovo prvo je po meni 100% razlog sto smo slabiji.
Nadam se da ce Iranac bar do nekle vratiti ovaj nedostatak koji se stvorio odlaskom Brune,vidit ce mo sta moze ,za sad je upitnik mada govore da ce biti dobar,neka dok ga malo miknemo kako igra,mozda nas covjek dobro iznenadi.
Opet neki seru na Klafu (koji ima greskica) ali daleko od toga da ga treba nabiti nogom

.Samo pozitiva i podrska i idemo dalje a ako ne bude dobro ko u Posusju onda naravo ide kritika da mi je brat rodjeni libo me racqu ja samo gledam da Velezu bude bolje,pa ako zasluze kritiku i dobit ce je.Ovu jesu izgubili ali dobili su sve pohvale za htijenje,borbu i zelju i to nas samo interesuje .

Idemo uzeti 3 boda u nedelju pa se onda pripremiti za Zeljkana ,bice luda utakmica haha

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA