FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2015, 01:00

keno83 je napisao/la: jel ovo Jesara izjavio?
A da slucajno nije k....
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 01:08

keno83 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema sa njim zajebancije, frajer ne moze da vjeruje kakvi ljudi igraju za nas, budala je i on okrenut ce ga pa ce dovest 15 stranaca sad na polusezoni a 6 smije biti registrovano u jednoj utakmici :mrgreen: dao im je jos ove utakmice sto su ostale do kraja polusezone da vidi ko ce zasluziti da igra za Sarajevo
jel ovo Jesara izjavio?
Da
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 okt 2015, 02:22

MortemHz je napisao/la:"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne ****. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."

"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Vise nikome nema upozorenja, glave skidam od sad.
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 30 okt 2015, 02:53

ako ovo Jesa ne rijesi niko nece, mislim ako je ovo rekao da smo konacno uboli, jer ocito je navikao na neku drugu vrstu rada koju se ne libi ovdje da primjeni, naustrb nasih kalkulatora od igraca, a nije ni sentimentalan, pa ce svakog po redu da se rijesi za bolje Sarajeva, imam nadu u njega, jedva cekam kraj polusezone, da vidimo sta ce donijet prelazni rok.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 okt 2015, 04:04

(ako je istina) Svaka čast Ješiću, samo oštro sa balerinama, maltretiraj i pati ih pa ko preživi može ostati! :salut:

Nama trebaju RATNICI a ne manekeni umišljeni! :stop:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 okt 2015, 07:26

Istina jedna. Nisam majke mi ni na čijoj strani. Kodro je radio mnogo konstruktivnije, kažnjavao ih treninzima poslije tekme, pod reflektorima, slao na tribine i Velkoskog i Stojčeva i Tatomirovića pa šta je dobio, ništa. Dobio je bojkot. Kodro im je crtao kanale i taktike i ništa nisu htjeli da poštuju, Kodro im nije dao da maknu 8 sati su imali radno vrijeme. Mogli su odigrati dvije utakmice zaredom, na tu spremu su uzeli titulu. Evo sad ješić radi isto, izbojkotovat će ga, uvjeren sam. Opet ponavljam skeptik sam i najveća greška mi je što nisam lobirao na sve strane da se stane iza Kodre. Sad će se stati iza ješića za kojeg nisam siguran treba li. Daću podršku jer eto nadam se promjeni. Da Bog do da oni njega ispoštuju stoka je to bijelosvjetska.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 okt 2015, 07:49

Ako je ovo istina svaka mu cast kao sto neko rece nama trebaju igraci ( mudonje) , a ne manekeni koji igraju kako je njima volja, e pa ne moze !! :salut:
04.10.2009 !!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 30 okt 2015, 08:10

Pljasu
Voo za jezica
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 okt 2015, 08:20

Jedino sto bi jesic trebao da radi jest da osvjezi ekipu, da ih ne ubija treninzima unutar sezone.
To bi bilo samoubistvo.
Nama treba svjezina, lahke noge i motivacija igraca. Izgurati do kraja ove polusezone, pa onda na zimskim priprema ih ubiti da budu spremni za dvije utakmice zaredom.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 okt 2015, 09:06

Ako je ono rekao, mora da se na polusezoni rijesi dosta igraca, da se ne desi slucaj 'Kodro'...ili ni njega nigdje nece biti.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 30 okt 2015, 09:35

MortemHz je napisao/la:"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne ****. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."

"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Vise nikome nema upozorenja, glave skidam od sad.
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."
Još im je i rekao ajde kad ste takvi mangupi sidjite sad u grad, popijte kafu izadjite pred ove ljude(ili narkomane kako nas nasi dragi igraci vole cesto nazvati) kojima ste okrenuli ledja ako smijete.
Kako sam čuo 6 igrača leti sto posto, za ostale će vidjeti, imaju ovih 5 kola da dokazu da nesto vrijede. Nije lako Ješiću, veliki posao je pred njim. Dovoljno je reći da nam najbolji strijelac ove sezone ima skoro 10 kila viška.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 okt 2015, 09:50

Znaci ciscenje se sprema; Okic, Tatko, Puzi, Krste, Kallasi i Dzemo? Ovako na prvu..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 10:27

slika

:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 okt 2015, 10:52

jurisicduska je napisao/la:Istina jedna. Nisam majke mi ni na čijoj strani. Kodro je radio mnogo konstruktivnije, kažnjavao ih treninzima poslije tekme, pod reflektorima, slao na tribine i Velkoskog i Stojčeva i Tatomirovića pa šta je dobio, ništa. Dobio je bojkot. Kodro im je crtao kanale i taktike i ništa nisu htjeli da poštuju, Kodro im nije dao da maknu 8 sati su imali radno vrijeme. Mogli su odigrati dvije utakmice zaredom, na tu spremu su uzeli titulu. Evo sad ješić radi isto, izbojkotovat će ga, uvjeren sam. Opet ponavljam skeptik sam i najveća greška mi je što nisam lobirao na sve strane da se stane iza Kodre. Sad će se stati iza ješića za kojeg nisam siguran treba li. Daću podršku jer eto nadam se promjeni. Da Bog do da oni njega ispoštuju stoka je to bijelosvjetska.
Znaći nemože se ništa uradit,mi smo taoci onih dečkića? E pa ja živim pored Koševa (najbliži stambeni objekt stadionu) i ima nas podosta ko ja, koji smo znali dobit po glavi zbog Saraj'va al makar 5x više skakat po tuđim.Svi smo ko jedan i smo se šuti i dura i čeka Taoc ucjene da budem opet,hmm
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 okt 2015, 10:53

To Jesa kralju to se trazi.. :twisted: :twisted:
Samo Sarajevo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 okt 2015, 10:56

Sve je ovo satro puta osam! Dok ne vidim da je nogirao ove rahiticare, ne vjerujem!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 30 okt 2015, 11:01

Jooj šablonskih izjava ocam' ne moraš ni čitati maltene znaš šta će reći.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 okt 2015, 11:01

Nemožemo mi sad nikog nogirat,ko će igrti od ovih Ibrakovićevih bez karaktera igrača i ovako pa jedva.Selekcija ovih igrača je fula nad fulama u startu odma
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 okt 2015, 11:04

"Analizirali smo protivnika i potrudit ćemo se da dođemo do dobrog rezultata."

Nista, cadvi ko kuca :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 okt 2015, 11:29

Ovaj Ikande ispade prevara , zna igrat, al ne moze igrat poluvrjeme bez povrede , moramo se pomirit sa tim da smo katastrofalan prelazni rok imali, da smo prodali dva igraca koji su bili "core" veznog reda a nismo ih zamjenili . Ja mislim da Jesic zna sta radi i da je svjestan kolko su napravili los prelazni rok ( to mi je vazno da on zna da nemamo ako tip top tim ko sto se serenda od starta) i da iako ima kvaliteta tu fali nam kreator , golman , pa samo Kaudio je pokazao kolko se na vrat na nos to radilo sve.Treba njemu pustit da dovede ko mu treba i pustit ga da radi, ponavljam Sarajevo mora pocet kupovat igrace koji bas odskacu kvalietom iz nase i okolnih liga , ne moze se nadomjestiti slobodnim igracima nista . I naravno forsirat akademiju .Glupost sa golmanom nas je dosad kostalo makar 9 bodova. Toliko cekat Delaca i ne spremit mu zamjenu u slucaju ovoga je drama greska
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, teamnorth1989, VolimoSarajevo i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []