Kakve su ovo ublehe upm.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Posto bi bila ova ljulja do Bosne da je dobacis? Pise da je do 500lbs, znaci da i odrasli mogu. A djeci nesto iza kuce sredjujem pa nek imaju i ljulje, sto da ne i ja malo
Ako si lud dat skoro 120KM za CDNIM EDT, onda bujrum. Parfem kosta ispod 25e, a kod njih 118KM.:Pogba je napisao/la: ↑09 apr 2022, 22:43Evo CM poceo Armaf prodavati, preporucujete li i koji?
Nisam koristio prije, a znam za priču da su neke starije formule bile odlicne za razliku od novih.
https://cmshop.ba/blog/armaf-imaginacij ... K-Hyt4rRPU
Ma nisam lud, ima na olxu dovoljno provjerenih, pitam za kvalitet, jesu li nove formule lošije kako kazu?AshburtonG je napisao/la: ↑10 apr 2022, 00:33Ako si lud dat skoro 120KM za CDNIM EDT, onda bujrum. Parfem kosta ispod 25e, a kod njih 118KM.:Pogba je napisao/la: ↑09 apr 2022, 22:43Evo CM poceo Armaf prodavati, preporucujete li i koji?
Nisam koristio prije, a znam za priču da su neke starije formule bile odlicne za razliku od novih.
https://cmshop.ba/blog/armaf-imaginacij ... K-Hyt4rRPU![]()
![]()
neces ni vani naci sta vise npr snipes i footlocker u njemačkoj mozda imaju dva tri modela vise u vrh glave od nasih ovdje nema nestasica je af1 modela i tesko se svugdje nabavljajuTzBulevar87 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 12:44Treba mi provjerena stranica za narucivanje patika, u ovom slučaju Nike Air Force. Ovo što je nama dostupno (Buzz i slično) mi se nimalo ne svidja izbor. Na OLX-u su sve sami fushevi čini mi se...
drzala juventa nemaju vise stvari isto tako gms vitez je bio uvoznik mozda oni imaju vise otkako su zatvorili radnju u BBI i ostala im samo u wizi na stupu nemam pojma imaju li vise
Robust je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:06drzala juventa nemaju vise stvari isto tako gms vitez je bio uvoznik mozda oni imaju vise otkako su zatvorili radnju u BBI i ostala im samo u wizi na stupu nemam pojma imaju li vise
a od tih engleskih marki imas još Lyle & Scott u fashion & friends da se uzme cijene jesu malo velike al l&s je kvalitet
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kraljttbvb, VivaLaStella i 10 gostiju.