NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Svaka čast, neka i kod nas dođe neka dobra vijest. Karačić vjerojatno nije htio preuzeti momčad a da mu nisu obećana neka pojačanja. Ajde sada još 2-3 igarča i to bi bilo to.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
E sada se nasam da to podrazumijeva i angaziranje Frane Hrkaca buduci da su Kara i on dobri prijatelji. Radili su zajedno i u Bahreinu. Pustit im da rade sa ekipom sto hoce, da raskidaju s kim hoce, i da dovode koga hoce. Sve u granicama mogucnosti. Vjerujem da bi dobre stvari napravili.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ajde Branaaa, postroji balerine
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Radio je sa obojicom. Ako bude imao angazman sa Barbom teško da će Frano doći u ŠB. Šta je sa Damom Crnjcem? Biti će ovo opet dobra ekipa sa Karačićem.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
13.07. NK Široki Brijeg - HNK Čapljina
17.07. NK Široki Brijeg - FK Mladost DK
Protiv Čapljine igramo na Blatu, za drugu ne znam
HRHB
HRHB
Meni se cini da sam procitao negdje u novinama da je da je na Pecari protiv MladostiAndroid je napisao/la:13.07. NK Široki Brijeg - HNK Čapljina
Moje info su hvala Bogu bile krive...
Branko povedi nas uz 2-3 pojačanja!
Branko povedi nas uz 2-3 pojačanja!
- Pantarei79
- Kontakt:
Dama je radio sa Karacicem u Zrinji kad su osvojili. Dama je odlican kondicijski, ali je problem u nadim igracima. Ne moze se noci provoditi po diskovima i piti. Treba igrace pocet kaznjavati za neke stvari, a ako se naljuti, tuzba zbog nepostivanja ugovora. Pa da vidis kako igrajumaxmore je napisao/la:Radio je sa obojicom. Ako bude imao angazman sa Barbom teško da će Frano doći u ŠB. Šta je sa Damom Crnjcem? Biti će ovo opet dobra ekipa sa Karačićem.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Zrinja-Siroki 3:2PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Dama u Zrinji, Frano u Sirokom. Sjeti se ciji su igraci puno vise trcali. Odlicno znam i Damu i Franu, i opet kazem da je do nasih igraca. Nemoze biti da svaki kondicijski zaboravi raditi kad dodje kod nas. Treba ove nase balerine dobro postrojiti i nauciti ih disciplini i redu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
eldin jeleskovic u ulozi kondicijskog trenera ima 2 naslova prvaka i 1 kup sa zrinjskim + 3-4 trofeja sa zeljom.PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
profesor svog zanata , predaje na fakultetu u sarajevu.
Upravo to, samo stega i voljni moment nista vise. Onda su nas nadtrcali kada smo mi njih trebali pregaziti.Pantarei79 je napisao/la:Zrinja-Siroki 3:2PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Dama u Zrinji, Frano u Sirokom. Sjeti se ciji su igraci puno vise trcali. Odlicno znam i Damu i Franu, i opet kazem da je do nasih igraca. Nemoze biti da svaki kondicijski zaboravi raditi kad dodje kod nas. Treba ove nase balerine dobro postrojiti i nauciti ih disciplini i redu.
Mislim da je od tih svih najbolji onaj kondicijski iz košarkaškog kluba...
Taman ja mislio napisat. Da biram izabrao bih njega. Majstor fizičke pripremesb1996 je napisao/la:Mislim da je od tih svih najbolji onaj kondicijski iz košarkaškog kluba...
Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?
Pojačanja? Odlučit će novi trenersb1996 je napisao/la:Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?
Za sada su kadar pojačala tri imena, povratnik Zoran Plazonić te novi ofenzivci Stefan Barić i Antonio Repić, koji zbog zdravstvenih tegoba i papirologije nisu igrali Europu. S obzirom da je promet prema van bio gust, otišli Zvonimir Kožulj, Mate Pehar, a u matičnu Rijeku se vratio Goodness Ajayi, za očekivati je da na Pecari razmišljaju o pojačanjima…, posebno nakon Birkirkare. “O tome će odluku donijeti novi trener koji najprije mora ocijeniti kakva je momčad koju je Slaven slagao”, rekao je direktor Bevanda.
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
Sta ce musa slagatAndroid je napisao/la:Pojačanja? Odlučit će novi trenersb1996 je napisao/la:Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?
Za sada su kadar pojačala tri imena, povratnik Zoran Plazonić te novi ofenzivci Stefan Barić i Antonio Repić, koji zbog zdravstvenih tegoba i papirologije nisu igrali Europu. S obzirom da je promet prema van bio gust, otišli Zvonimir Kožulj, Mate Pehar, a u matičnu Rijeku se vratio Goodness Ajayi, za očekivati je da na Pecari razmišljaju o pojačanjima…, posebno nakon Birkirkare. “O tome će odluku donijeti novi trener koji najprije mora ocijeniti kakva je momčad koju je Slaven slagao”, rekao je direktor Bevanda.
G. Marquez
G. Marquez
Tri trenera su bila u igri: Karačić, Barbarić i Pamić. Moja zelja bi bila Barba, ali daleko od toga da sam mi se ne svidja Brana.
Vratite Pehara!!!
Vratite Pehara!!!
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Ja mislim da bi i Pamic bio extra trener.znao bi on ove nase zvijezde prizvat pameti
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 20 gostiju.