https://tradingshenzhen.com/en/oneplus- ... -16gb512gb
Malo je jace od 1000, ali kako kontam imas nekoga u americi, naruci pa neka ti donese, neces se pokajati.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://tradingshenzhen.com/en/oneplus- ... -16gb512gb
Ne bi ga izašlo milja, uz malo guglanja vjerujem da bi mogao proći ispod 7 stoja.Brokula je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:37Zločin je davati milju maraka za telefon, a odlučiti se za neku mid tier seriju Samsunga. S serija je 3 koplja iznad svih ostalihPikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 16:05Ja sam uzeo Samsung A52s u septembru '21, i sad me odlično služi. Jedina mana mu je što ga moram često držati u modu za uštedu baterije, već je malo oslabila.
Da sam na tvom mjestu, uzeo bih Samsung A55, zbog pozitivnog iskustva sa A5x serijom. Možeš kupiti telefon, odlično zaštitno staklo, odličnu zaštitnu masku i još ti ostane 3-cifren iznos od budžeta.![]()
Ako želi nov, onda ok A55.PikachuSA je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:26Ne bi ga izašlo milja, uz malo guglanja vjerujem da bi mogao proći ispod 7 stoja.Brokula je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:37Zločin je davati milju maraka za telefon, a odlučiti se za neku mid tier seriju Samsunga. S serija je 3 koplja iznad svih ostalihPikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 16:05
Ja sam uzeo Samsung A52s u septembru '21, i sad me odlično služi. Jedina mana mu je što ga moram često držati u modu za uštedu baterije, već je malo oslabila.
Da sam na tvom mjestu, uzeo bih Samsung A55, zbog pozitivnog iskustva sa A5x serijom. Možeš kupiti telefon, odlično zaštitno staklo, odličnu zaštitnu masku i još ti ostane 3-cifren iznos od budžeta.![]()
Ja sam inače stava da je zločin dati 4-cifreni iznos za telefon, bez obzira na performanse. Prosječni korisnik ne iskoristi ni trećinu onog šta dobije u tom telefonu, već ga koristi pretežno kao statusni simbol.
Razlika izmedju A i S serija je ogromna, po meni bolje uzet neku stariju S seriju nego A novu
Ma nit mi treba za igrice nit išta, bezze i kupujem ali hoću da stari dadnem mami. Kontam između ovog A55 i nekog Xiaomija, ali Xiaomi što sam dosad imao iskustva je loš za fotografiju pa me to odbija.
Ja imam S22 evo vec 2 godine, i pukne mi displej i doj sam ceko popravku koristio A54, vjeruj ni priblizno isti dozivljaj koristenja
imam ja 7 pro. grijanje stoji ako dosta koristis kameru, sto je nekako valjda i logicno?enobarca je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:13Ako ti je bitna fotografija vidi pixel 7, par forumasa ga je ovdje hvalilo.I ja sam nekad razmisljao o njemu ili osmici ali me odvratilo to sto sam procitao na vise mjesta da im je baterija losa i da se previse griju tako da sam odustao ali eto vidi, istrazi malo.
Kod mene je 15 pro max ja da se pitam i ako naravno mozes 15 pro je najbolji izbor ili 15 obicnu, nije neka drasticna razlika izmedju 15 ke i plusa
znam da nije neka razlika prevelika, jedino je razlika u bateriji. oko 1000 mAh vise ima plus, a i volim malo veci mobitelscudetto89 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:43Kod mene je 15 pro max ja da se pitam i ako naravno mozes 15 pro je najbolji izbor ili 15 obicnu, nije neka drasticna razlika izmedju 15 ke i plusa![]()
kakva je baterija na 15 pro? razmisljam da uzmem, a koristim mobitel dnevno oko 7 sati otprilike pa mi je bitna baterijaPuma je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:39Na koji nacin da prebacim fotografije i video sa iphone 15 pro na racunar ?
Prije 2-3 godine sam koristio neku aplikaciju ali se ne mogu sjetiti naziva. Na google photos mi nisu pohranjene jer je tamo memorija puna, a i kvalitet je los.
Mislim da se trebam negdje logovati na svoj icloud.
Ako nisi uzeo ima u Univerzalnom akcija S23 1000KM
Možeš preko itunesa, a imaš i photosync koji se plaćaPuma je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:39Na koji nacin da prebacim fotografije i video sa iphone 15 pro na racunar ?
Prije 2-3 godine sam koristio neku aplikaciju ali se ne mogu sjetiti naziva. Na google photos mi nisu pohranjene jer je tamo memorija puna, a i kvalitet je los.
Intaliraj iCloud app na računaru.Puma je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:39Na koji nacin da prebacim fotografije i video sa iphone 15 pro na racunar ?