FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najjaci tim da ima 5 poraza u 14 odigranih utakmica - sramota...u citavoj sezoni ne bi trebali imati toliko.
Sreca pa nam je liga, iako nikad(?-odavno) jaca, i dalje ipak jadna pa ce Sarajevo najvjerovatnije na kraju proci prvo kroz cilj...
Tatko , Puzi - napokon dobar potez u klubu...za nadati se da stvari krenu na bolje - rezultatski.
Sreca pa nam je liga, iako nikad(?-odavno) jaca, i dalje ipak jadna pa ce Sarajevo najvjerovatnije na kraju proci prvo kroz cilj...
Tatko , Puzi - napokon dobar potez u klubu...za nadati se da stvari krenu na bolje - rezultatski.
Kad Benko fuli 10 zicera jedva iko spomene to, kad Bekić fuli dva u jednoj utakmici to se na sva zvona pljuje, kudi. Momak odbio posudbu da bi se dokazao u Sarajevu, zabije Zrinjskom za izjednačenje a u istoj utakmici Benko fuli nemoguće. Gledati kroz prizmu objektivnosti na igrača kojeg ne mirišeš je stvarno iritirajuće, pri tome nazivajući ga klocem i amaterom.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ko bude kritizirao Bekića, sa mnom će imati posla! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
GameFKS je napisao/la:Kad Benko fuli 10 zicera jedva iko spomene to, kad Bekić fuli dva u jednoj utakmici to se na sva zvona pljuje, kudi. Momak odbio posudbu da bi se dokazao u Sarajevu, zabije Zrinjskom za izjednačenje a u istoj utakmici Benko fuli nemoguće. Gledati kroz prizmu objektivnosti na igrača kojeg ne mirišeš je stvarno iritirajuće, pri tome nazivajući ga klocem i amaterom.
What?MortemHz je napisao/la:Ako Ikande ne bude igrao u srijedu odlazi iz Sarajeva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nije what nego ne citate, pisao sam to ja veceras
...ne isplati nam se drzati ga ako je stalno povrijedjen, koji ce ti kur.ac takav igrac, nismo bolnica
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da je tako, mora igrati ili noga od Jesicajoker90 je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Kad Benko fuli 10 zicera jedva iko spomene to, kad Bekić fuli dva u jednoj utakmici to se na sva zvona pljuje, kudi. Momak odbio posudbu da bi se dokazao u Sarajevu, zabije Zrinjskom za izjednačenje a u istoj utakmici Benko fuli nemoguće. Gledati kroz prizmu objektivnosti na igrača kojeg ne mirišeš je stvarno iritirajuće, pri tome nazivajući ga klocem i amaterom.![]()
What?MortemHz je napisao/la:Ako Ikande ne bude igrao u srijedu odlazi iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zanima me na koji nacin ce to biti obavljeno, raskid neki sporazumni ugovora ili? Jer ako je tako povrijeđen vec, onda nema sanse za novi angazman bilo gdje, a sumnjam da ce tako se odreci kod nas ugovora.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 02 nov 2015, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto kao i sa prvom trojicom sto su dobili nogu, mogu trenirati dok ne nadju novi angazman i to bi bilo to.
Pa ljudi mi nismo svjesni koliko smo im boli nanijeli ovim porazom. Ja ne mogu sebi da dođem čitajući njihovu temu. Tjeraju Husa, nazivaju nas ciganima, pričaju o nekom lobiju, Valjić naš sudija, Ješić divljak, Bekićima već lome noge, na našem zapadu seljadija itd.. Kakvi kompleksaši i mitomani. Kao njim ova utakmica ništa ne znači, prekretnica je protiv Zrinje, a muda svoja pojedoše. E svašta ..
Buraz, pokazao je već da nije to sve što ti govoriš da jeste, i to davno. Još u utakmici u Gradačcu.MCMXLVI je napisao/la:@kinosvra, On je dosada uvijek imao moju podrsku kao sto ce je imati i na sljedecoj utakmici.
Ne ja nisam prestrog, jer ono danas za mene je jedan teski amaterizam. Boze sacuvaj! Jos derbi utakmica i fali nam pola ekipe..
Borben jeste ali kvaliteta ocigledno nema i sljedece utakmice ce pokazati da je samo prosjek lige.
@Mortem
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sta li je onda Benko majkonmila, proamater...
Na derbiju glavom san5/metara opali je prema istoku, protiv Zrinjskog u vrlo važnoj utakmici promaši sa dva metra nemoguće a o vitezu i Veležu sta je promašio ne BiH puno..
I SAD Hajmo ga zvati amater, neznalica i sl.?
I ne prosipaju se molim te govoreći da je gol sreća, ako ne znaš sta je "krizanje" i kako se ulazi na prvu stativu...majstorski gol
Na derbiju glavom san5/metara opali je prema istoku, protiv Zrinjskog u vrlo važnoj utakmici promaši sa dva metra nemoguće a o vitezu i Veležu sta je promašio ne BiH puno..
I ne prosipaju se molim te govoreći da je gol sreća, ako ne znaš sta je "krizanje" i kako se ulazi na prvu stativu...majstorski gol
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Radim na jednom projektu, i uzeo sam temu FK Sarajevo. Potreban mi je neko ko se dobro razumije u organizacijsku strukturu naseg kluba, pa bih zamolio nekoga da mi se javi na pp.
Nista posebno, samo da mi objasni sta koji covjek radi u klubu.
Nista posebno, samo da mi objasni sta koji covjek radi u klubu.
ZZ
- Osttribine
- Kontakt:
Ma i ovo do sada njihovo lizanje prema nama mi je bilo smijesno, davno sam ja rekao da ce oni svoje pravo lice pokazati kada budu u eventualnoj borbi za titulu ili evropu. Ne mogu oni nas kao i zenicani, kako kazu nas savez, te nase sudije, lobi, masoni ovo ono.Alpasinac je napisao/la:Pa ljudi mi nismo svjesni koliko smo im boli nanijeli ovim porazom. Ja ne mogu sebi da dođem čitajući njihovu temu. Tjeraju Husa, nazivaju nas ciganima, pričaju o nekom lobiju, Valjić naš sudija, Ješić divljak, Bekićima već lome noge, na našem zapadu seljadija itd.. Kakvi kompleksaši i mitomani. Kao njim ova utakmica ništa ne znači, prekretnica je protiv Zrinje, a muda svoja pojedoše. E svašta ..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hahahaha Jesa brat hoće i ikandea sa noge na nogu,koja kraljina u pm
Sabrine mi moje!
Pantelija je napisao/la:Sta li je onda Benko majkonmila, proamater...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zivio sam u Tz neko vrijeme zbog poslovnih obaveza, i kakvu ljudi imaju mrznju prema gradu sarajevu, to je van svake normalne pameti.
Meni je drago sto je tu Sloboda u vrhu, al za prvo mjesto ti moras pokazati mnogo vise muda. Ova utakmica je pokazala da Sloboda nije zrela za nesto vise, vidi se da su zeleni jos uvijek.
Volio bih da nerjeseno igraju a mi aBd dobijemo Olimpic. Tako bi bili samo na -3 sto je super opet.
Usustini sve nam odgovara osim pobjede zrinjskog
Meni je drago sto je tu Sloboda u vrhu, al za prvo mjesto ti moras pokazati mnogo vise muda. Ova utakmica je pokazala da Sloboda nije zrela za nesto vise, vidi se da su zeleni jos uvijek.
Volio bih da nerjeseno igraju a mi aBd dobijemo Olimpic. Tako bi bili samo na -3 sto je super opet.
Usustini sve nam odgovara osim pobjede zrinjskog
Je l' gradjevina?High je napisao/la:Ko bude kritizirao Bekića, sa mnom će imati posla!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Vićeš kad sezona završi pa kad im mi budemo glavni krivci što nisu titulu uzeli pa nas uzmu yebati narednih 5 sezona najmanje k'o kone što sad yebu.Osttribine je napisao/la:Ma i ovo do sada njihovo lizanje prema nama mi je bilo smijesno, davno sam ja rekao da ce oni svoje pravo lice pokazati kada budu u eventualnoj borbi za titulu ili evropu. Ne mogu oni nas kao i zenicani, kako kazu nas savez, te nase sudije, lobi, masoni ovo ono.Alpasinac je napisao/la:Pa ljudi mi nismo svjesni koliko smo im boli nanijeli ovim porazom. Ja ne mogu sebi da dođem čitajući njihovu temu. Tjeraju Husa, nazivaju nas ciganima, pričaju o nekom lobiju, Valjić naš sudija, Ješić divljak, Bekićima već lome noge, na našem zapadu seljadija itd.. Kakvi kompleksaši i mitomani. Kao njim ova utakmica ništa ne znači, prekretnica je protiv Zrinje, a muda svoja pojedoše. E svašta ..
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Protiv Slavije očekujte mnogo mladih igrača u kombinaciji. I što reče Mortem Ikandeu je ova utakmica ili-ili. Neće Ješić imati strpljenja za njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 80% ekipe ce ciniti juniori sad u srijedu tj. igraci koji su manje dobijali priliku u ovoj sezoniReufHerco je napisao/la:Protiv Slavije očekujte mnogo mladih igrača u kombinaciji. I što reče Mortem Ikandeu je ova utakmica ili-ili. Neće Ješić imati strpljenja za njega.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83, ritam21, zagorski i 14 gostiju.