Bolje da si fino napisao nema se para za nesto bolje i to je to, nego sto si napisao ovaj roman, a svi znamo da se pomoćni teren mogao pomjeriti 5 metara ali ocito da nije to razlog, nego je razlog sto se ide na jeftiniju verziju krova i tribine.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 avg 2020, 11:03Pa svakako da ima, nisam ni rekao da nema. Ako udjes na recimo Rodjeni forum ili grupu na viberu, vidjet ces da svi pisu kritike u vezi bilo cega sto se radi naopako. Problem je sto je ovaj najglasniji kad treba kritikovatiJonSnow je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:55Šefe, ovo mi je struka i znam o čemu pričam. Da su vaši izvalili malo više parica to bi izgledalo pristojno, a ovako su se požurili napraviti nešto za jeftinije pare.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:52
Dajes ti podrsku ovoj upravi, ali je ocigledno da si fan jedne od bivsih uprava![]()
Da bi uopce komentarisao tribine i stubove, trebas otici na stadion i pitati sto se pravi RA tribina na taj nacin pa ce ti strucni ljudi objasniti.
S obzirom da je nosivost centralne tribine katastrofalna i nije u mogucnosti da drzi krov samostalno, potrebno je da teziste prebaci i na RA tribinu. Buduci da je RA bukvalno u zraku zbog pomocnog terena (sto opet mozes vidjeti ako odes na stadion a ne srat na forumu na osnovu slika), stubovi su se morali napraviti. U pocetku nije planirano da bude 5 redova iza stubova, ali zbog spajanja tribina dodali su jos 1-2 reda.
Dakle postoje minimalno 3 razloga zbog kojih se prave ovakvi stubovi samo sto trebas otici na stadion i pitati strucne ljude.
Ja cu prvi stati iza stubova samo da napunimo citavu tribinu, nije problem nikakav.
Poštujem, i to je opcija, ali prostora za kritiku ima.
Svaka čast dijelimo isto misljenje.avenija je napisao/la: ↑19 avg 2020, 13:05Druze ovi stubovi hladno mogu drzati branu na Holandskoj obali a kamoli krov. Da su barem svaki drugi izbacili.
Drugo evo iskreno ne znam ali mislim da u svijetu rijetko gdje mozda i nigdje zadnjih 10 godina ne prave se armirani betonski stubovi koji drze krov nego je to isključivo Čelik.
I niko ne hejta ovo da pogresno ne shvatis vec jednom kad se radi radi se kako treba, ovdje vise nema diranja 50 godina.
Postavis reflektore pa planiraju Zdenku i kroz nju reflektore po sredini pa to nema nigdje. Zasto ih nisu izvukli 10 metara da tribina se uklopi normalno.
Pa onda pisi Turski, sto komplikujes bez veze...
Trebalo je biti sve gotovo u septembru ali ocigledno je da nece biti. Svakako se sad ne zuri jer nema navijaca, korona je usporila radove jbga, nije moglo vise od 4 5 radnika biti zajedno.
FSB je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:11
Komotno se može "halalit" cijela tribina iznad stubova.Tu ce biti nemoguce pratiti utakmicu,taj dio bit ce apsolutno neupotrebljiv.A to je sigurno 25% tribine koji se nece koristiti od gledalaca,ko misli da hoce vara se samo sjedni na dio tribine gdje su ovi stubovi i vidjet ces da ne vidis apsolutno pola terena na desano i lijevo.Dobro je da se gradi da se radi,al ovo sa stubovima je pregrozno.Šteta sto se pare baciše za dio koji se nece koristiti!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.