zar Asimu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad sam otisao par postova nazad na ovoj temi, i imam sta procitati...
Po ko zna koji put ovo pisem, YEBEM LI VAM NAJMILIJE SVIMA!!! SVIMA KOJI PISU ONA SRANJA SA KARADŽIĆEM, ODOVIĆEM, I SL....
Da si ne znam ko, ne zanima me navijacka pripadnost, prekinite grob vam yebem.... Onakva "zayebancija" je bolesna, ima ovdje sigurno ljudi koji su izgubili clanove porodica i prijatelja u ratovima, ne mojte yebem mu mater vise...
E hajmo nastaviti sad
Po ko zna koji put ovo pisem, YEBEM LI VAM NAJMILIJE SVIMA!!! SVIMA KOJI PISU ONA SRANJA SA KARADŽIĆEM, ODOVIĆEM, I SL....
Da si ne znam ko, ne zanima me navijacka pripadnost, prekinite grob vam yebem.... Onakva "zayebancija" je bolesna, ima ovdje sigurno ljudi koji su izgubili clanove porodica i prijatelja u ratovima, ne mojte yebem mu mater vise...
E hajmo nastaviti sad
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nek im Prolic sudi, to bi bilo najbolje. Svakako se ne bi osjetila razlika u sudjenju kad jufke igraju.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dok se ove sarajlice prepucavaju jedan interesantan podatak.
Na pola meceva PL sude sudije iz sarajeva, dokaz koliko se guraju.
Na pola meceva PL sude sudije iz sarajeva, dokaz koliko se guraju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jel igrate za vikend?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- kolezeljovac
- Kontakt:
pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane
vidiš pošto gospodar tuži klub za malo jače od po miliona, on ne da da zaposle dobrog advokata nego to odrađuje jedna mala plava što im je i sjebala licencu sa Šiljkom, tako da nisu imali šanse ni tu a ni protiv gospodara na sudu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Boga mi nisam znao da su ovakva stoka sa Grbavice. Općenito navijači želje su teška vnago i primitivci. Stidim se što živim u istom gradu gdje i oni. Majke mi. Ima normalne raje ali minimum minimuma. Koji su objektivni i pametni ljudi. Pozdrav za njih, ljubi vas brat manite se ove stoke.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ljudi poceli psovati na temi ko zadnje seljacine a adminstratori zakali skroz zato i neki psuju ovde i prave se debili.kolezeljovac je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Sad sam otisao par postova nazad na ovoj temi, i imam sta procitati...
E hajmo nastaviti sad![]()
Jah da se dotaknem i ove teme Zeljo radnicki klub , lol to nekad bilo , prave vam stadion svi i stranke i savez i opstina samo vam jos nato nije doniro , nama naplacuju stadion na kojem igramo 70 god , daju na 10000 za duplu krunu , nema to vise zeljo radnicki klub to u Jugi mozda bilo . Pa bog te jel ko vidio ona tri prjedloga Opstine Centar za Kosevo da Sarajevo im gradi stadion i da opet nije nas , oplako sam.
zašta dokaz?
ponesi para sviraće ti bolje od familije
Gospodar aludira se na AmawaDenchi je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:37pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane![]()
vidiš pošto gospodar tuži klub za malo jače od po miliona, on ne da da zaposle dobrog advokata nego to odrađuje jedna mala plava što im je i sjebala licencu sa Šiljkom, tako da nisu imali šanse ni tu a ni protiv gospodara na sudu![]()
![]()
![]()
Radovanovi 1946
- kolezeljovac
- Kontakt:
Posto u subotu igramo sa Slobodom, haj rekoh da vidim par tekmi sa Tusnja ranije, i naidjem na ovaj...
Pa oni su jedna od ekipa kojoj je Turkovic Nedo dao gol,
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vakat je da ugasimo kozojebe iz srpske Tuzle.
S obzirom da imaju da isplate svog vrhovnog kamatara, odakle komsijama toliko para da namire sve dospjele obaveze?
- svrakino1921
- Kontakt:
Traze izuzece glavnog sudije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.