nisam vas prepozn'o kežualciIlPrincipe je napisao/la:1+Heller je napisao/la:The Number of Hipsters is too damn high.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisam vas prepozn'o kežualciIlPrincipe je napisao/la:1+Heller je napisao/la:The Number of Hipsters is too damn high.
Koliko god da su ,vrede svaki dinarHenry je napisao/la:Zna li neko koliko su repa ove polo majice tommy hilfiger![]()
Heller je napisao/la:The Number of Hipsters is too damn high.
Terranova, ali prošla kolekcija.Emir ZENICA je napisao/la:Gdje si uzeo ?![]()
![]()
javi ako bude sta novothe scouser je napisao/la: Terranova, ali prošla kolekcija.
A uf, šta je ovo ovako dobro10.Skoro je napisao/la:
slažem se s vama, ja sam narucio jednu preko ebay-a , sto bi se reklo ni nalik na duxericu sa slike,,adis.p je napisao/la:Ove dukserice i dzemperi su obicno sranje.. samo sto oni to ovako nasminkaju da izgleda perfektnone znam sto se svi zalijecu da ovo uzimaju.. al ustvari samo malo lici ovome na slici
![]()
EmireEmir ZENICA je napisao/la:javi ako bude sta novothe scouser je napisao/la: Terranova, ali prošla kolekcija.![]()
Kupio ja 45KM u Zenici -> Zeničanka -> Radnja Fresh10.Skoro je napisao/la:
Ima li negdje kod nas nesto slicno???
Je li valja sta ili je ''ni nalik'' kao sto pisu??? Jesi zadovoljanIlPrincipe je napisao/la:Kupio ja 45KM u Zenici -> Zeničanka -> Radnja Fresh10.Skoro je napisao/la:
imal gdje u sarajevu ovako ili nesto slicno i ja odavno trazim da kupim10.Skoro je napisao/la:Je li valja sta ili je ''ni nalik'' kao sto pisu??? Jesi zadovoljanIlPrincipe je napisao/la:Kupio ja 45KM u Zenici -> Zeničanka -> Radnja Fresh10.Skoro je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Nije loša, pretopla je, potpario sam se pod njom. Više je za jesenski period. Ja je kupio da imam šta nosat po ljetnim i proljetnim kišama, zadovoljan sam.
Nimla_RZ je napisao/la:Joj šminkera, kako možete takvi gradom proć
bazeni je napisao/la:
jezik pregrizoBosniacum Lilium je napisao/la:nisam vas prepozn'o kežualciIlPrincipe je napisao/la:1+Heller je napisao/la:The Number of Hipsters is too damn high.
Đe si ti takve vidio u Bosni hljeba ti, znam pun racku metalaca al takvog samo jednog upoznahInvincibles je napisao/la:Heller je napisao/la:The Number of Hipsters is too damn high.![]()
Svako ima svoj ukus koji treba postovat,meni je licno draze vidjet "seljacinu", kako vi nazivate ljude koji vole ove majice,markirane stvari ovo ono,kako seta gradom,nego ove "satan soldierse" koji nose je.ene martinke na +40 i na -40,a pri tome ih nikad nisu oprali kao i ostale odjevne predmete.Znaci smrde na oko,a o nosu da ne pricam...![]()
btw.Slusam Gunse,Queen,Scorpionse,Metallicu,Whitesnake,etc,...da ne bude zabune...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.